geometr Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Serena a AP na US open... Má je obráceně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Má je obráceně? evidentne ano;-) asi aby ji netlacily pushery a korunka. Stejnak by me zajimalo, jak na tom ty hodinky jsou po takovym naporu... to neni RM ultralehkej a narazvzdorny co pouziva Rafa nebo Zverev... jeste ty kaminky k tomu. Bych se nedivil kdyby obcas nakej pri velky rane vypadnul;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Docela by mě zajímalo, kolik lidí si koupí hodinky kvůli ambasadorovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 (upraveno) No jo no, nosí je, protože to má asi ve smlouvě, na levačce jí míň překážej, tak je má obráceně, aby jí netlačily, jak píše tikzot. Jinak ad Lino Ventura: V době, z který je ta fotka, bylo asi podobnejch hodinek mraky, to se bude blbě hledat / určovat. Upraveno 1. září 2019 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Tak jako vyhodny to asi bude zejoo;-)... aspon je to trochu jina znacka nez vsade proflaklej rolex kterej snad ma asi 30 tenistu jako sponzora... a myslim, ze v tomhle konkretnim pripade kde je Serenata jako tvar AP byde mit vliv dost velkej, sila, uspech, silna osobnost, vysledky... atd.. dobrej ulovek myslim;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Stanimal taky AP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Docela by mě zajímalo, kolik lidí si koupí hodinky kvůli ambasadorovi.V připadě Nasereny otázka zní, kolik lidí si ty hodinky kvůli ambassadorce nekoupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 No jo no, nosí je, protože to má asi ve smlouvě, na levačce jí míň překážej, tak je má obráceně, aby jí netlačily, jak píše tikzot. Jinak ad Lino Ventura: V době, z který je ta fotka, bylo asi podobnejch hodinek mraky, to se bude blbě hledat / určovat.Tady jsou lip videt, ale asi to moc nepomuze, jen bych rek, ze Omega to nebude:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 V připadě Nasereny otázka zní, kolik lidí si ty hodinky kvůli ambassadorce nekoupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Dneska Darinka v Blesku, kde rozmazavaj jeji bradavky a hodinky za milion.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Krasny damsky hodiny, miluju Daytonas na zenskejch, to je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Docela by mě zajímalo, kolik lidí si koupí hodinky kvůli ambasadorovi.Niekto sa niekde vyjadril, že firme bora hansgrohe po tom co k nim prišiel Sagan vzrástli tržby o 300% tak asi sa to oplatí investovať do "tváre" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Hamilton ma sichtu v IWC fabrice;-)) a za chvili na start! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 K Lino Venturovi - zkoušel jsem hledat lepší obrázek a nic, ale našel jsem jiné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Mně se líbí jak když je chlap svůj sluší mu všecko. Vsadim se že kdyby Arnold, Stallone a pár instatroubů po nich začalo nosit malý tanky od Cartiera tak by všichni zahodili ty koláče a chtěli malý hodinky. Viz. taky k těm ambasadorům. Musim se ale přiznat že to taky rád sleduju. Jsem rád že Longines a Seiko (moje současná dvojka) maj ambasadory jaký mají. Zvlášť teda u Longines se mi líbí výběr holek a u Seika Cousteau jr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 (upraveno) Tohle je fajn holka z filmu Titanic... Upraveno 1. září 2019 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Hamilton ma sichtu v IWC fabrice;-)) a za chvili na start!Peknej napad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Vcera na fashion weeku Vaclav Dejcmar pekne Hubloty. Foto jsem bohuzel nestihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Cože to má Alex Král? Jsou to Seamastery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Vypadá to jako SMPc s chronem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se