Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale vsak jo, v pohode. Ostatne prezentujes tu sam sebe, takze uz ses taky nejak zaradil...

No kdyz myslis.. pokud jsem se ale opravdu 'nejak' zaradil tim, co si myslim a rikam o te pani, tak v pohode ;)

Pekny Vanoce :)

Odesláno

No kdyz myslis.. pokud jsem se ale opravdu 'nejak' zaradil tim, co si myslim a rikam o te pani, tak v pohode ;)

Pekny Vanoce :)

Tobe taky pekne vanoce!
Odesláno

Taky se pridavam s překvapením ohledně Bridges klanu. :)

Nicméně, já, abych se teda přiznal, jo. Tak na Sašu jsem celkem slintal, když byl ještě Klaus prezident.

A neříkejte, že vy ne. ;)

Co se dělo pak, to už je jenom smutná historie... ...stejně tak jako u každý pěkný vdaný ženský. :D

Odesláno

No, pro me je zas prekvapeni, ze pro nekoho jinyho je "prekvapenim" rodina Bridgesu. Na druhou stranu zase musim priznat, ze o existenci pani Mynarove jsem se docetl az tady.

Odesláno

Je zvlastni jak tyhlety internety dodavaj koule vsem. Kdyz bych o nekom do verejneho prostoru napsal, ze je pyca, tak bych si o nem napred musel neco zjistit, a nejlepe toho cloveka znat osobne a udelat si nazor. Nerikam, ze to neni zlatokopka, ale takoveto verejne vykriky nam kulturu v narode taky nezlepsi...

Neni to zadna zlatokopka, tady je dukaz:

https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-vip-rozhovory/521337/alex-mynarova-zlatokopka-nejsem-ale-manzelovy-penize-jsou-dulezite.html

Odesláno (upraveno)

Nedoslo ji, ze ji mohou obcane posilat podobiznu jejiho pana manzela:D

Upraveno uživatelem Kid_A

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...