tombas Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 (upraveno) Kdo vládne polštinou, může si vychutnat video o hodinkách nového amerického prezidenta Joea Bidena Upraveno 20. ledna 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Tady ma DJ hezky videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 https://hypebeast.com/2021/1/wrist-check-united-states-of-america-past-presidential-watches-round-up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Lara Gut a DJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 RIP Larry King Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Reinhold Messner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 (upraveno) Krásný hodinky. Ty by ti slušely Ten chlap má hřívu jako lev. Upraveno 23. ledna 2021 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 před 11 minutami, villain83 napsal: Krásný hodinky. Ty by ti slušely Ten chlap má hřívu jako lev. Mám je objednaný Bohužel ale jsem vůl, vydal se z peněz, dal si hodinkový půst a tento skvost jsem objevil nedávno. Vypadá to ale snad, no aspoň se za to modlím, dobře. Musím to zaťukat....ale asi se pro mě nějaké to číslo rýsuje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Já jsem asi blbej, ale Google je při smyslech a jestli je chceš @African-tak jedny ležej v koscomu https://www.hodinky-koscom.cz/montblanc-1858-geosphere-messner-limited-edition-126361-k0053213 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 před 13 minutami, snake napsal: Já jsem asi blbej, ale Google je při smyslech a jestli je chceš @African-tak jedny ležej v koscomu https://www.hodinky-koscom.cz/montblanc-1858-geosphere-messner-limited-edition-126361-k0053213 Vím o nich, nechme to a uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Jasně-chapu...nevedel jsem, že o nich víš... držím palce ať Ti to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 před 42 minutami, African napsal: Mám je objednaný Bohužel ale jsem vůl, vydal se z peněz, dal si hodinkový půst a tento skvost jsem objevil nedávno. Vypadá to ale snad, no aspoň se za to modlím, dobře. Musím to zaťukat....ale asi se pro mě nějaké to číslo rýsuje.... Kdo jinej by tady na tom malym pisecku mel nosit takovyhle hodinky, kdyz ne ty. Je spoustu krasnejch kousku, co maj pribeh. Takovejch hodinek je dost. Jenom to mnohdy nejsou tak znamy firmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 před 16 hodinami, villain83 napsal: Kdo jinej by tady na tom malym pisecku mel nosit takovyhle hodinky, kdyz ne ty. Je spoustu krasnejch kousku, co maj pribeh. Takovejch hodinek je dost. Jenom to mnohdy nejsou tak znamy firmy... Jop, jsou povedený, označený nejvyšší kopce všech kontinentů, podpis, bronz, no krása nevídaná a Reinhold jak zmiňuješ čím starší, tím větší fešák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Ještě jednou Lara Gut-Behrami, protože to je pěkná holka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Arnošt a Suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodyhyd Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Choco_afro Tak chlapi co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 V 5. 12. 2020 v 10:44, Rodeo65 napsal: Ja bych jim v takovém rozpočtu vzal De Longi Magnifica S a máš ty i oni klid. Sent from my iPhone using Tapatalk V 23. 1. 2021 v 20:53, African napsal: Vím o nich, nechme to a uvidíme... a ty polokoule jsou nejak funkcni? Jak to funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 4 minutami, knihomol napsal: a ty polokoule jsou nejak funkcni? Jak to funguje? Ano, za den se jednou otočí stejně jako zeměkoule, hemisféry na hodinkách v protisměru. Máš tak orientační čas po celé kouli, samozřejmě pro přesný na cestách je nutnost mít thrue GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Jen dodam, ze presny druhy cas ukazuje subdial na pozici 9. Jinak teda cucim na ty hodinky hodinarskou lupou a ty polokoule a vubec cely cifernik jsou vyvedeny naprosto uzasne a detailne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 17 hodinami, zodyhyd napsal: Choco_afro Tak chlapi co myslíte? uz jsem nad tim premyslel, korunka neni na trojce, spolecenske... nic me zatim nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se