Dantechno Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Musíte to vzít trošku sociologicky. Milhouse Van Houten je součástí rodiny, která je původně z Nizozemí a její část je z Dánska. Holanďani jsou pověstní tím, že jsou šetřiví a nedávají na odiv bohatství, i když jsou mnohdy bohatší než většina lidí okolo. Jelikož ze seriálu (viděl jsem všechny díly) nevyplývá, že by Nizozemská část rodiny Van Houtenů byla nějak výjimečně zámožná a nebo byla zvyklá dávat na odiv bohatství (vyjma Milhouseova Dánského strýce, který lítá letadlem), pochybuji, že by kdokoliv z jeho nejbližších nosil Rolády. A Milhouse sám Milgaussy tuplem ne. Spíše bych se zaměřil na nějakou levnou kvalitu, například Seiko či něco podobného. Fashion značky jako například Armani apod., taky nepřipadají v úvahu, jelikož Milhouse většinu času nosí stejné oblečení a móda (fashion) mu evidentně nic neříká. Super rozbor :-D Takze asi nejake stare Primky z aukra.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Co ma Bolek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Co ma Bolek? Opici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 obyčejně Panerai, ale tohle nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Co ma Bolek? Jak jsem tu fotku viděl hned se mi vybavily ty desetidenní Pateky s turbem, ale to snad nebude ono:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Jak jsem tu fotku viděl hned se mi vybavily ty desetidenní Pateky s turbem, ale to snad nebude ono:) Asi nebude, mně připadá, že má nad a pod korunkou ještě navíc tlačítka, to pateky, pokud jsem správně zagoogloval nemají, ale mohu se mýlit, to je jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Místo Pateků by si koupil radši stádo koní :-), Bolek není Patekový typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 vypada to jak longines dolce vita quartz chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Místo Pateků by si koupil radši stádo koní :-), Bolek není Patekový typ On ani není moc hodinkový typ, protože vzít si k černému smokingu takový hnědý řemen, je zhovadilost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Brad Pitt má stejnej vkus jako sibirnaya Heh, mozna by si sibirnaya mel taky nechat narust takovy apartni vous . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 dneska jsem poprvé letos vytáhl kolo , při návratu domů jsem na červené dojel Evžena Hadamczika, bohužel v zápětí blikla zelená, takže vím jen, že to byl Mercedes E600 v úpravě Brabus, no a hodinky? Ty jsem nestihl identikovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Tombiku mel si zabrat a dojet ho... Co to je nejakej Brabus proti tvejm lytkum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Auta se řeší ve vlákně u Tady, tady se řeší hodinky, Tome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 ...no hlavně se tu řeší VIP ne zřejmě lokální celebrita Evžen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 kdybych nejdříve nekoukal na luxusní koťátko snad bych to stihnul...kua Dane takové zrychlení nemám, bohužel, on byl na světlech první Bandi doneslo se ti do Prahy, že už je to zase trenér repre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 ...aha tak proč mě pleteš, evžen je vaše fotbalová legenda (nápověda wiki). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 ježišmarjá, samozřejmě Alois... Evžen byl jeho brácha, budiž mu země lehká, fantastický trenér, pod jehož vedením byl Baník na špici!omluva všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 (upraveno) Martin Zounar & Navitimer Upraveno 7. června 2010 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník slava Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 identifikuje nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se