VintageLover Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Super, díky. Holt jsem tupozrakej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 (upraveno) Rolády a Seika tady pozná každej, ale co to má na ruce načálnik CIA? Upraveno 10. března 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 před 19 hodinami, Radek124 napsal: Kolega se mě ptal, co že za račmena má na pravačce ředitel CIA? Casio MTP - 1094Q - 9B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Tihle Amíci nějak často tíhnou k lowendu - Bush Timexy, Obama F 91 a Jorg Gray, Gates tuším Casio Duro. Zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Lyndon Johnson a Rolex….. vyjimka potvrzujici pravidlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 před 35 minutami, Arkham napsal: Tihle Amíci nějak často tíhnou k lowendu - Bush Timexy, Obama F 91 a Jorg Gray, Gates tuším Casio Duro. Zajímavé. No ale jen v úřadu. Aby nedrazdili voliče. V soukromí a po úřadu často jinak. Jsou to pokrytecký jebky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Za Lyndona byla hodinkově jiná doba. Jinak myslím že zrovna Bushovy voliče by lepší kousek na jeho pracce nevytáčel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 @Arkham Super postřeh, díky - já věděl že se na Chronomagu nějaký bystrozraký znalec najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Houbec postřeh, máti má ty samé ale bílé a v dámské velikosti tak jsem našel větší. Jinak bych tápal úplně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Jsi nemel rikat :-) ja chvili patral, ale dosel jsem do slepych ulicek citizenu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Citizeny nemají to " quartz" pod CITIZENem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 Tommy a TH Connected - zajímalo by mne, jestli je sportovci opravdu využívají. Či je mají jen kvůli promo …. Jelikož ta výdrž byla / je opravdu tristní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 Na těch 10 hodin v plném provozu to nabitý vydrží a to jim asi stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 To máš (skoro) pravdu…. Před turnajem nabít , po turnaji “chcíplý” zas nahodit na kabel …. Mě se strašně zamlouvala první gen.. Ale po tvrdé realitě - I když jsem vypl NFC a jiné věci, které jsou v CZ a ke sportu nepotřebný. Jsem se dostal na 5-6hod …. První a jediný hodinky, které šly z domu. A to ještě s větší radostí než při pořízení … a tahle novà verze na výdrži nic nezískala ….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 4 minutami, tikzot napsal: Pecka! Souhlas. Tyhle APčka nosí Leoš dost často. Takový daily bych taky bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 46 minutami, Luky napsal: Souhlas. Tyhle APčka nosí Leoš dost často. Takový daily bych taky bral. Nadělil si je za vyprodaný koncerty v o2 aréně, takže je měl raz-dva dobrá práca! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 1 hodinou, tikzot napsal: Nadělil si je za vyprodaný koncerty v o2 aréně, takže je měl raz-dva dobrá práca! To víš, kdo umí, ten umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Volodymyr nosí Tagy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se