Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Delon toho za život ponosil asi docela dost, našel jsem ještě obrázek asi z posledních let a měl pěkná chrona, ale netroufnu si tipovat, co by to mohlo být ...

AlainDelon1.jpg.32f770b6e8e0ddfc46b25227abc02def.jpg

Upraveno uživatelem milomac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Ohm-Aztec Díky moc, značka sedí, to je základ a teď už jsem jen dohledával ten model a myslím, jestli by to nemohl být spíš Blancpain Leman Flyback Chronograph. Řekl bych, že na šestce je třetí subcifr a místo indexů jsou číslice. Jinak hodinky i velikostně fajn - 38 mm.

Blancpain.jpg.1484d6f64bbbdbd09e32c15fcdefed38.jpg

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, milomac napsal:

@Ohm-Aztec Díky moc, značka sedí, to je základ a teď už jsem jen dohledával ten model a myslím, jestli by to nemohl být spíš Blancpain Leman Flyback Chronograph. Řekl bych, že na šestce je třetí subcifr a místo indexů jsou číslice. Jinak hodinky i velikostně fajn - 38 mm.

Jo to bude ono. Jsou moc pěkný a ještě navíc jsou tu i v prodeji 🙂

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, warann napsal:

Jo to bude ono. Jsou moc pěkný a ještě navíc jsou tu i v prodeji 🙂

Díky, teď jsem inzerát prohlédl, moje oči se automaticky nasměrovaly na levé zápěstí a v duchu si je představuji na svojí ruce ... :D . Líbí se mně, jen ty eurodukátky mně jaksi chybí :(.

Odkaz ke komentáři

Legenda Dolph , na většině fotek z poslední doby nosí právě tyto hodinky v modré . Foto starší z roku 2018, ale jsou tam nejlépe vidět, někdo by veděl co to má na zápěstí ? 🙂

dortmund-germany-april-13th-2018-dolph-lundgren-1957-swedish-actor-at-weekend-of-hell-spring-edition-2019-a-two-day-april-13-14-2019-horror-themed-fan-convention-T4KGGP.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...