Moty Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna (upraveno) Asi tyhle Nautily https://www.patek.com/en/collection/nautilus/7118-1A-010 Spíš sem měl problém poznatm že to je Brat;-) Upraveno 15. srpna uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna https://www.gq-magazine.co.uk/article/brad-pitt-vintage-patek-philippe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna alebo aj https://www.gq-magazine.co.uk/article/brad-pitt-vintage-iwc-watch-2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 6 hodinami, Harwey napsal: alebo aj https://www.gq-magazine.co.uk/article/brad-pitt-vintage-iwc-watch-2024 Tyhle to určitě podle tvaru pouzdra a tlačítka nejsou, budou to nejspíš ty co píše Hasňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Ja viem, ze to su Pateky, pisem sem ze ma aj tieto IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna RIP 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna (upraveno) Delon toho za život ponosil asi docela dost, našel jsem ještě obrázek asi z posledních let a měl pěkná chrona, ale netroufnu si tipovat, co by to mohlo být ... Upraveno 20. srpna uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna před 1 hodinou, milomac napsal: Delon toho za život ponosil asi docela dost, našel jsem ještě obrázek asi z posledních let a měl pěkná chrona, ale netroufnu si tipovat, co by to mohlo být ... To je Blancpain Aqua Lung chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna @Ohm-Aztec Díky moc, značka sedí, to je základ a teď už jsem jen dohledával ten model a myslím, jestli by to nemohl být spíš Blancpain Leman Flyback Chronograph. Řekl bych, že na šestce je třetí subcifr a místo indexů jsou číslice. Jinak hodinky i velikostně fajn - 38 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Josef Koudelka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 19 hodinami, milomac napsal: @Ohm-Aztec Díky moc, značka sedí, to je základ a teď už jsem jen dohledával ten model a myslím, jestli by to nemohl být spíš Blancpain Leman Flyback Chronograph. Řekl bych, že na šestce je třetí subcifr a místo indexů jsou číslice. Jinak hodinky i velikostně fajn - 38 mm. Jo to bude ono. Jsou moc pěkný a ještě navíc jsou tu i v prodeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 2 hodinami, warann napsal: Jo to bude ono. Jsou moc pěkný a ještě navíc jsou tu i v prodeji Díky, teď jsem inzerát prohlédl, moje oči se automaticky nasměrovaly na levé zápěstí a v duchu si je představuji na svojí ruce ... . Líbí se mně, jen ty eurodukátky mně jaksi chybí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Legenda Dolph , na většině fotek z poslední doby nosí právě tyto hodinky v modré . Foto starší z roku 2018, ale jsou tam nejlépe vidět, někdo by veděl co to má na zápěstí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna před 8 hodinami, Salamaster napsal: Legenda Dolph , na většině fotek z poslední doby nosí právě tyto hodinky v modré . Foto starší z roku 2018, ale jsou tam nejlépe vidět, někdo by veděl co to má na zápěstí ? Myslím, že Zenith Defy El Primero 21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Phil Campbell (slavný britský kytarista, ex-člen Motörhead) nosí MoonSwatchSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna před 5 hodinami, Naving napsal: Myslím, že Zenith Defy El Primero 21 Pěkné, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Richard Chlad (známý český podnikatel) a zlaté Yachmastery II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Nevím ,no, von an mě dycky působil spíš jak vekslák, než podnikatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Nejlepsi na te fotce je to stary eMpetkovy bavo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Bral bych radši staré BMW, než Blaženy dceru, možná by bylo i levnější na provoz. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se