frista Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 no jo, už tu jen chybí oblíbená anketa.., je to hrdina nebo není.. a pak se poperou. Padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupinus Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Opět pan ředitel. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domaci/140976/reditel-ct-janecek-ma-luxusni-hodinky-za-pul-milionu.html Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem lupinus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Opět pan ředitel. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domaci/140976/reditel-ct-janecek-ma-luxusni-hodinky-za-pul-milionu.html Tyjo, udělal jsem tu chybu, že jsem si rozklikl odkaz - ten Blesk je strašný bahno, nechápu, jak to někdo může číst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 A neudelame si tady nepsane pravidlo, ze se o Cesich a Slovacich (treba krome heeerecek) tady mluvit nebude? Co kdyz tomu bahnu tady i trochu napomahame? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Gabriela Sabatini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Gabriela Sabatini viděl jsem na ní Datejusty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 viděl jsem na ní Datejusty Ja teda na ni vidim uplne jiny veci nez hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 na nej by vyzerali dobre aj Ploprofy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 (upraveno) Copak nám to nosí Kája Bůh? Mimochodem, hledal jsem asi hodinu v archivech lepší fotku, ale on furt nosí dlouhé rukávy a nikde hodinky nejsou vidět. Kdyby měl někdo lepší fotku, dejte jí sem prosím Zdroj ... sem dávat nebudu . Blesk když posledně použil mojí fotku, taky k ní nenapsal zdroj Upraveno 22. srpna 2010 uživatelem Jay Doll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Copak nám to nosí Kája Bůh? Když jsem ho posledně potkal u Dušáků, tak tam hypnotizoval Jacquet Droze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Copak nám to nosí Kája Bůh? Mimochodem, hledal jsem asi hodinu v archivech lepší fotku, ale on furt nosí dlouhé rukávy a nikde hodinky nejsou vidět. Kdyby měl někdo lepší fotku, dejte jí sem prosím Zdroj ... sem dávat nebudu . Blesk když posledně použil mojí fotku, taky k ní nenapsal zdroj Jeden ze standardů mistra bývaly zlaté Rolex Datejust. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 ..a Breitling for Bentley. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Nojo, na ty hranaté BfB si vzpomínám, už to tady asi někde v minulosti padlo. Jenže co je tohle? Rolády to nebudou, zlaté už vůbec ne. Že by opravdu Žák Drozd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Že by opravdu Žák Drozd? Na to mi ten číselník přijde moc ukecanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 panerai luminor gmt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 panerai luminor gmt ? Nene, tyhle obri bestie vypadaji na remake Egiziano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 moze byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 MF Dnes, titulní strana Václav Klaus při cestě na Snežku ... Určitě to nejsou Primky, aneb když vlastenectví, tak jen pokud to nezasahuje do vkusu či pohodlí. Tedy jen to verbální... :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donut Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Zadna novinka,ale vcera jsem byl na Sly-ovi v kine a tak jsem si jako "postizenej" nemohl nevsimnout.. Panerai Luminor 1950 Regatta Rattrapante Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Už se tu řešila otázka mechanických hodinek, zejména automatů při sportu, cyklistice apod. A jak snášejí střelbu, zejména od boku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se