honzyk Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) Česká miss Jitka Nováčková se zúčastnila otevření butiku Tag Heuer v Pařížské a kromě sedačky ve formuli zkusila i ty hodinky Upraveno 25. května 2011 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Česká miss Jitka Nováčková se zúčastnila otevření butiku Tag Heuer v Pařížské a kromě sedačky ve formuli zkusila i ty hodinky Jak muze bejt miss, kdyz neni vubec hezka, spis tuctova a umela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Ta misska vypadá jak Ukrajinka, ale je to divný, protože ty maj zlatý zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Honzo dnes už se v Miss na krásu nehraje. Je to o intelektu, sebevědomí a ctižádosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) Jak muze bejt miss, kdyz neni vubec hezka, spis tuctova a umela. Vona se ještě musí počítat i krása ducha. Vím to podle Romana I. Upraveno 25. května 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Jak muze bejt miss, kdyz neni vubec hezka, spis tuctova a umela. mně všechny ty missky přijdou jako děsný kobyly. nafouklý hlavy, dlouhý hnáty, prostě asexuální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) mně všechny ty missky přijdou jako děsný kobyly. nafouklý hlavy, dlouhý hnáty, prostě asexuální. No vidis a hokejmani,fucalisti a podobne cielove IQtykvove skupiny sa z nich mozu zesrat,z vyzobanych slnecnic... Upraveno 25. května 2011 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) No vidis a hokejmani,fucalisti a podobne cielove IQtykvove skupiny sa z nich mozu zesrat,z vyzobanych slnecnic... zase maj, kuci šikovní, jiný přednosti, o kterých se většině z nás může jenom zdát. z těch missek jsem naživo zblízka zažil jen Vignerovou, a ta je vyloženě nehezká, ačkoli velmi sympatická a chytrá holka. Upraveno 25. května 2011 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 zase maj, kuci šikovní, jiný přednosti, o kterých se většině z nás může jenom zdát. z těch missek jsem naživo zblízka zažil jen Vignerovou, a ta je vyloženě nehezká, ačkoli velmi sympatická a chytrá holka. Mne nevadi ked je baba hnusna,hlavne ze je cudzia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Ake hodinky nosi Vilo Rozboril -napr. relacia Modre z neba....zrejme Ulysse nardin ale nie som si isty ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Myslim ze by to mohli byt Tag Heuer Golf. To je ten vpravo? Hele nevím, podle mě nic extra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 ...všechny ty missky ...nafouklý hlavy ...ony nemaj nafouklý hlavy - jako lízátka vypadaj, protože jsou jinak děsně hubený a tak je to takový optický klam, prostě jiný poměr hlava-tělo než jsme zvyklý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasak_CZ Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Srbský prezident Boris Tadić Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 To je správný veřejný činitel, s "velikostí" se netají:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 a co má za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 (upraveno) Včera na naší firemní akci, moderátor Miloš Knor - měl Fortis B42 Cosmonauts, jestli jsem si dobře všiml. Pochválil jsem mu je a on se divil, že to prý jen tak někdo neocení edit. tak Kosmonaut asi nebude, pozná někdo typ? Upraveno 27. května 2011 uživatelem Martz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Ten srbskej prezident má moc hezký hodinky, jen vědět jaký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Valentino Rossi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Tak Pohlreich nám upgradoval z japonců na Brejle. A rád se s nimi v detilu pochlubí .... Je to tak, dneska jsem se díval na reprízu a těma steelfishema tam mával, jak kdyby je měl na ruce poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san.cho Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Příjde někdo na to, co má na ruce Guardiola na lavičce Barcelony? ...máte na to ještě celý druhý poločas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se