Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Česká miss Jitka Nováčková se zúčastnila otevření butiku Tag Heuer v Pařížské a kromě sedačky ve formuli zkusila i ty hodinky Posted Image

post-12657-028279100 1306322127.jpg

post-12657-028997100 1306322135.jpg

Upraveno uživatelem honzyk
  • Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 25. 5. 2011 v 11:16, 'honzyk' napsal:

Česká miss Jitka Nováčková se zúčastnila otevření butiku Tag Heuer v Pařížské a kromě sedačky ve formuli zkusila i ty hodinky

Jak muze bejt miss, kdyz neni vubec hezka, spis tuctova a umela.
Odesláno (upraveno)
  V 25. 5. 2011 v 15:04, 'skalis' napsal:

Vona se ještě musí počítat i krása ducha. Vím to podle Romana I. Upraveno uživatelem Princ Milis
Odesláno
  V 25. 5. 2011 v 15:04, 'skalis' napsal:

mně všechny ty missky přijdou jako děsný kobyly. nafouklý hlavy, dlouhý hnáty, prostě asexuální.
Odesláno (upraveno)
  V 25. 5. 2011 v 15:23, 'lub' napsal:

mně všechny ty missky přijdou jako děsný kobyly. nafouklý hlavy, dlouhý hnáty, prostě asexuální.

No vidis a hokejmani,fucalisti a podobne cielove IQtykvove skupiny sa z nich mozu zesrat,z vyzobanych slnecnic...:eek:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno (upraveno)
  V 25. 5. 2011 v 15:53, 'svijanskymaz' napsal:

No vidis a hokejmani,fucalisti a podobne cielove IQtykvove skupiny sa z nich mozu zesrat,z vyzobanych slnecnic...:eek:

zase maj, kuci šikovní, jiný přednosti, o kterých se většině z nás může jenom zdát.

z těch missek jsem naživo zblízka zažil jen Vignerovou, a ta je vyloženě nehezká, ačkoli velmi sympatická a chytrá holka.

Upraveno uživatelem lub
Odesláno
  V 25. 5. 2011 v 16:42, 'lub' napsal:

zase maj, kuci šikovní, jiný přednosti, o kterých se většině z nás může jenom zdát.

z těch missek jsem naživo zblízka zažil jen Vignerovou, a ta je vyloženě nehezká, ačkoli velmi sympatická a chytrá holka.

Mne nevadi ked je baba hnusna,hlavne ze je cudzia...:guitar:

Odesláno

Myslim ze by to mohli byt Tag Heuer Golf.

V 14. 5. 2011 v 19:53, 'Jay Doll' napsal:

To je ten vpravo? Hele nevím, podle mě nic extra

post-5465-026761000 1305402791.jpg

Odesláno
  V 25. 5. 2011 v 15:23, 'lub' napsal:

...všechny ty missky ...nafouklý hlavy ...

ony nemaj nafouklý hlavy - jako lízátka vypadaj, protože jsou jinak děsně hubený a tak je to takový optický klam, prostě jiný poměr hlava-tělo než jsme zvyklý
Návštěvník pitrs182
Odesláno

To je správný veřejný činitel, s "velikostí" se netají:-)

Odesláno (upraveno)

Včera na naší firemní akci, moderátor Miloš Knor - měl Fortis B42 Cosmonauts, jestli jsem si dobře všiml. Pochválil jsem mu je a on se divil, že to prý jen tak někdo neocení :)

edit. tak Kosmonaut asi nebude, pozná někdo typ?

Posted Image

Upraveno uživatelem Martz
Odesláno
  V 23. 5. 2011 v 19:34, 'Cyber' napsal:

Tak Pohlreich nám upgradoval z japonců na Brejle. A rád se s nimi v detilu pochlubí ....

Je to tak, dneska jsem se díval na reprízu a těma steelfishema tam mával, jak kdyby je měl na ruce poprvé.

Odesláno

Příjde někdo na to, co má na ruce Guardiola na lavičce Barcelony? ...máte na to ještě celý druhý poločas :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...