Kristian.nov Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Ale to není jeho ruka a ani jeho sako Jo:-)... toho sem si vůbec nevšim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Ale to není jeho ruka a ani jeho sako já si toho taky napoprvé nevšimnul,dobrej postřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 (upraveno) by me zajimalo, proc je Matt Damon tak zosraty???? asi nema doma pracku:-)a ta dira na triku Bena Afflecka je taky dobra:-) Upraveno 30. ledna 2013 uživatelem hulk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 http://www.topky.sk/cl/100535/1338829/Minister-prace-Richter-ukryval-poklad--Nasiel-luxusne-hodinky-na-vlastnej-ruke- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 by me zajimalo, proc je Matt Damon tak zosraty???? asi nema doma pracku:-)a ta dira na triku Bena Afflecka je taky dobra:-)No Americani,co bys chtel,tam je normalni chodit jako pako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 http://www.topky.sk/...-vlastnej-ruke- vsimol som si clanok dnes rano. Zeby hodinky za 1500eur na ruke ministra bolo nieco nehorazne, no neviem. topky hladaju senzaciu tam kde nieje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník T.O.M.P. Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 tam je napsaný "štýl"...to chápu jako über hustý, čili na to musí člověk mít, to je tenkej led, něco jako červený ponožky....viz Karlův epigon Fischer mladší...u Karla to sedí u něj je to trapný hodinky přes košili nebo svetr mi přijdou divný, ale akceptovatelný červený ponožky k obleku považuju neakceptovatelný (výjimky existují - např. klaun v cirkuse) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 hodinky přes košili nebo svetr mi přijdou divný, ale akceptovatelný červený ponožky k obleku považuju neakceptovatelný (výjimky existují - např. klaun v cirkuse) Vzhledem k tomu, že tady většina národa chodí do divadla nebo na koncert vážný hudby v jeansách, tričku a teniskách mi přijdou červený ponožky v obleku jako úplná pohoda, svým způsobem je to znak toho, že si člověk ze sebe umí tak trochu udělat srandu :-) Navíc vždy záleží na typu akce. Taky tuším, že barevné ponožky a tkaničky jsou módní hit posledních dvou let. Ty hodinky přes košili nebo svetr mi taky přijdou divný, ale třeba v nějakých arktických podmínkách to může být praktický :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Miroslav Kalousek + OMEGA SMP "mid" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 (upraveno) V.I.P. to není, spíš naopak, ale kam jinam s ním... Jsou to platinový BP? Napadá mě limitka Father and Son, ale nechce se mi připustit variantu, že by se tento zm.rd rozmnožil... Upraveno 1. února 2013 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Btw juknete, jak AR vypada ted. A ano, uz to u bylo a jsou to IWC BP F&S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Omluvam sa ale kto je ten obezny farboslepy panko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Chronologicky a strucne1. Majitel stavebni firmy se stomilionovym obratem2. Ministr dopravy pouhe 2 roky3. Firma se dostava do miliardovych obratu4. Pan si vzpomnel, ze podil ve firme prodal uz kdysi za 750 mega a kupuje fotbalovou Slavii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Chronologicky a strucne1. Majitel stavebni firmy se stomilionovym obratem2. Ministr dopravy pouhe 2 roky3. Firma se dostava do miliardovych obratu4. Pan si vzpomnel, ze podil ve firme prodal uz kdysi za 750 mega a kupuje fotbalovou Slavii... jestli on to nebude kujón Hřebíček, pardon Řebíček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Dakujem, jeho meno by mi uplne stacilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Omluvam sa ale kto je ten obezny farboslepy panko? Klasický příklad svinstva v Česku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Aleš Řebíček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Tak pogooglil som, same chutne a osvietene ciny filantropa. Som bohatsi o jedno hovado. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 4. Pan si vzpomnel, ze podil ve firme prodal uz kdysi za 750 mega a kupuje fotbalovou Slavii...To kupuje by mělo být v uvozovkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Tak on kradousek post nad ním také není výhra v loterii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se