Baldic Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 Bylo by fajn se vratit k VIP a nechat sasky stranou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 Osmany Laffita a jeho (s největší pravděpodobností) pseudo Breitling s pseudo turbem. Za to odsání podle mě neplatí, když je to nafocené a zdokumentované...ale myslím, že z hlediska PR pro něj je to hodně průser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 Jezis a cemu se divite,dyt to je traged. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 Copak to má P. Vrba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 TAG Heuer Link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Jsem v rozpacích kam to dát, jestli do tohoto vlákana, nebo do toho kde se řeší co nosí mafie . Tak tedy Roman Janoušek a jeho Iwc Big Pilot Saint Exupery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Jsem v rozpacích kam to dát, jestli do tohoto vlákana, nebo do toho kde se řeší co nosí mafie . Tak tedy Roman Janoušek a jeho Iwc Big Pilot Saint Exupery. ten uz to nekolikrat byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Nevite co mel vcera ve zpravach na Nove premier Necas kdyz stal pred strakovkou s Korantengem?nemohly to byt zlate Daytony?Co vim,tak se vzdy chlubil sedymi seikami.Mozna darek:) podle me ne... subcifry 6-9-12... ale jestli na to mrkne nekdo zkusenejsim okem, je to mrnavy... Zeman me prekvapil, ale beztak si je nevybiral sam, ale treba se pletu http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/uvolneny-necas-v-tv-nova-policie-at-vysetruje-my-zatim-budeme-vladnout.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Daytony to nejsou určitě...třeba je věrnej Seiku a jsou to nějaký z milionu jejich zlacenejch quartzovejch chron... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 motocrosove hviezdy varia...Paulin ma na ruke daytony a cairoli tusim suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 (upraveno) Chlapi, co má Pat Riley, šéf Miami, NBA?foto: blesk.cz Upraveno 21. června 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 furt se nechytam musime pockat na mistra bizarnosti NightInGalea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Philip Stein? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Philip Stein? jj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 (upraveno) Philip Stein?Ty vole, já myslel, že jsi machr jen přes Festiny, ale koukám, že máš přesah i do energetických náramků.Tak dík, taková obskurnost, fúze kvarcek a náramku v řádech stovek baků by mě nenapadla. Upraveno 21. června 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Ty vole, já myslel, že jsi machr jen přes Festiny, ale koukám, že máš přesah i do energetických náramků.Tak dík, taková obskurnost, fúze kvarcek a náramku v řádech stovek baků by mě nenapadla.Jsem expert na sracky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 to je chytlava hlaska. tak jsem te prejmenoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 to je chytlava hlaska. tak jsem te prejmenoval Diky, to se mi libi :-)Ale chci tam i vrchniho prudice, novacci jsou na to zvyklí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Diky, to se mi libi :-)Ale chci tam i vrchniho prudice, novacci jsou na to zvyklíTomu se řiká páteční nuda. Hrozný volové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Tohle se mi fakt líbilo, tak to sem hodím. Oba chlápci tu už jsou, takže Kalous a jeho dětské bondovky a kníže IWC BP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se