Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Osmany Laffita a jeho (s největší pravděpodobností) pseudo Breitling s pseudo turbem.

Za to odsání podle mě neplatí, když je to nafocené a zdokumentované...ale myslím, že z hlediska PR pro něj je to hodně průser

Odesláno

Jsem v rozpacích kam to dát, jestli do tohoto vlákana, nebo do toho kde se řeší co nosí mafie :). Tak tedy Roman Janoušek a jeho Iwc Big Pilot Saint Exupery.

ten uz to nekolikrat byl :)

506120m-roman-janousek.jpg

Odesláno

Nevite co mel vcera ve zpravach na Nove premier Necas kdyz stal pred strakovkou s Korantengem?nemohly to byt zlate Daytony?Co vim,tak se vzdy chlubil sedymi seikami.Mozna darek:)

podle me ne... subcifry 6-9-12... ale jestli na to mrkne nekdo zkusenejsim okem, je to mrnavy... Zeman me prekvapil, ale beztak si je nevybiral sam, ale treba se pletu

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/uvolneny-necas-v-tv-nova-policie-at-vysetruje-my-zatim-budeme-vladnout.html

Odesláno (upraveno)

Philip Stein?

Ty vole, já myslel, že jsi machr jen přes Festiny, ale koukám, že máš přesah i do energetických náramků.

Tak dík, taková obskurnost, fúze kvarcek a náramku v řádech stovek baků by mě nenapadla.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Ty vole, já myslel, že jsi machr jen přes Festiny, ale koukám, že máš přesah i do energetických náramků.

Tak dík, taková obskurnost, fúze kvarcek a náramku v řádech stovek baků by mě nenapadla.

Jsem expert na sracky :-)

Odesláno

Diky, to se mi libi :-)

Ale chci tam i vrchniho prudice, novacci jsou na to zvyklí

Tomu se řiká páteční nuda. :D Hrozný volové. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...