Moty Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 (upraveno) jo, to sem přehlídnul, viděl sem typickej tah a chrono, detailně sem to už dál neřešil Upraveno 20. září 2013 uživatelem Moty123
IzTaPa Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 mistni Very Interesting Padouch dokazal svuj nevkus...http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/206807/kmotre-rittigu-to-musi-byt-tiha-nosi-na-zapesti-hodinky-za-pul-mega.html
villain83 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Carlos a Ice Podobnyho borce sem videl na pouti nabijet vzduchovky,akorat nemel takovy peckovy hodinky,ale tvaril se podobne.
Jony Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Nevíte co nosí dva největší akční hrdinové všech dob?:-)
gougy Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 (upraveno) Nevíte co nosí dva největší akční hrdinové všech dob?:-)Chucka Norrise na rukou.. Edit: sorry za OT, nedalo se Upraveno 21. září 2013 uživatelem gougy
Rodkopf Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Chucka Norrise na rukou.. Edit: sorry za OT, nedalo se
Ondras_CZ Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Zrovna se dívám na kravaťáky a zajímalo by mě, co to má na ruce za hodinky Rick Hoffman, alias Louis Litt? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 On nosil hodne Bell & Ross.A právě na B&R Officer chrono koukáš.
j3ykobim Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Co to je za debila? http://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Valderrama pro mě je to ikona kolumbijského fotbalu, byl tuším vybrán do nejlepšího týmu fotbalistů všech dob, má ve vlasti sochu toho druhýho debila asi už znáte
Rodkopf Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Zrovna se dívám na kravaťáky a zajímalo by mě, co to má na ruce za hodinky Rick Hoffman, alias Louis Litt? Team Litt nosí Tag Heuer Grand Carrera ( RSII.? ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A rozněžněn Mikádem ukazuje ještě tyto, které se mi nepovedlo identifikovat...Litt up! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se