Kid_A Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 +1Širokoúhlý objektiv, je objektiv s širším úhlem záběru než je objektiv základní. Tohle zrovna není ten extrémní případ. Je to přefoceno pod úhlem z ruky z novin.Ale Bentley 47,6 mm k formálnímu obleku s kravatou je prostě chucpe. A taky ta pozice, kterou tenhle pán ( dřívě kádr KSČ ) zaujal, je mocinky moc úžasná.
organic Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Širokoúhlý objektiv, je objektiv s širším úhlem záběru než je objektiv základní. Tohle zrovna není ten extrémní případ. Je to přefoceno pod úhlem z ruky z novin.Ale Bentley 47,6 mm k formálnímu obleku s kravatou je prostě chucpe. A taky ta pozice, kterou tenhle pán ( dřívě kádr KSČ ) zaujal, je mocinky moc úžasná.Na tuhle pozici měl patent Josef Lux ne? Jinak 48mm B k obleku JE chucpe...
Ondoni Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) Určite na nikoho ukazovat nikdo nechce, ale pokud se někde objeví fotka člověka s fejkem, tak proč to sem nedat, a nezasmát se tomu. Třeba slavná fotka Osmana Lafity s Blejtlingem s turbopoblijonem je legendární.Poškozuje se tím člověk jen sám a to ještě jen tady, mezi magory Já bych to přenechal bulváru. Který se stejně třepe, až to vlákno tady někdo rozjede a přinese mu to na stříbrném podnose. Vzpomínáš, jak dlouho po odhalení Osmaniho to trvalo, než se to objevilo v Blesku? Bylo to míň než 24 hodin. Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem Ondoni
Moty Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Já bych to přenechal bulváru. Který se stejně třepe, až to vlákno tady někdo rozjede a přinese mu to na stříbrném podnose. Vzpomínáš, jak dlouho po odhalení Osmaniho to trvalo, než se to objevilo v Blesku? Bylo to míň než 24 hodin.A já vím kdo to byl:-)
hulk Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Já taky :-) Federrer a Rolex Sky Dweller. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Co má na ruce pan Jančura na titulce idnesu? Nějaké Tissot? Nejde mi vložit obrázek, tak dávám link http://ekonomika.idnes.cz/jancura-utoci-na-ministra-prachare-kvuli-zbytecnym-uzavirkam-d1-pwx-/eko-doprava.aspx?c=A140409_084019_eko-doprava_fih
Marcus Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Nevíte někdo, jaké hodinky měl včera František Straka na Prima Cool při Lize mistrů?Myslím, že to byly stejné, jako na této fotce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shag Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Toshio Matsuura z UFO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cio Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Toshio Matsuura z UFO IMG_5952.jpg Co to je prosím za hodinky? Nějaké Omegy?
Ondoni Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Co to je prosím za hodinky? Nějaké Omegy? Řekl bych že moony. jinak 3rd perspective od UFO je rozhodně v mých TOP20
Cio Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Řekl bych že moony. jinak 3rd perspective od UFO je rozhodně v mých TOP20Díky, tak ty jsou v pořádku :-)
shag Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 TANAKA Tomoyuki / Fantastic Plastic Machine (na ruke Rolex Daytona 6240 Cartier, na stole Breguet XX) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toams Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Nevíte někdo, jaké hodinky měl včera František Straka na Prima Cool při Lize mistrů?Myslím, že to byly stejné, jako na této fotce.vyzeraju z dialky ako Cartier Tank, ale na 100pero to netvrdim ...
VintageLover Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 TANAKA Tomoyuki / Fantastic Plastic Machine (na ruke Rolex Daytona 6240 Cartier, na stole Breguet XX) 04_MG_0656.JPG03_MG_0596.JPG02_MG_0592.JPGNo do pr...To je ale hodinkový masakr.
Cio Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 TANAKA Tomoyuki / Fantastic Plastic Machine (na ruke Rolex Daytona 6240 Cartier, na stole Breguet XX) 04_MG_0656.JPG03_MG_0596.JPG02_MG_0592.JPGPán je gurmán :-) Ty Daytony jsou za kolik? To musí být šílená darda...
Marcus Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 vyzeraju z dialky ako Cartier Tank, ale na 100pero to netvrdim ... Včera byly vidět jenom chvilku, ale myslím, že měly jenom indexy a oproti těm Cartier byly spíš ve tvaru čtverce než obdélníku.
Ondoni Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 TANAKA Tomoyuki / Fantastic Plastic Machine (na ruke Rolex Daytona 6240 Cartier, na stole Breguet XX) 04_MG_0656.JPG03_MG_0596.JPG02_MG_0592.JPG Moje žena by řekla: krásnej stůl, bělenej dub, ten chci a já bych chtěl ty pandí daytony, jediné daytony, které se mi líbí...
shag Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Včera byly vidět jenom chvilku, ale myslím, že měly jenom indexy a oproti těm Cartier byly spíš ve tvaru čtverce než obdélníku.Santos
Toams Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Včera byly vidět jenom chvilku, ale myslím, že měly jenom indexy a oproti těm Cartier byly spíš ve tvaru čtverce než obdélníku. kecam, mali by to byt Cartier Santos 100 ... foto v kresle
organic Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) Tanaka: Vypadly mi oči z důlků Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem organic
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se