Kristian.nov Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 To je mazec tady zase Je vidět, že prázdniny sou v plným proudu a dusno, hyc a bouřky nechávaj na lidech následky... snad ne trvalý...
Hasňa Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Šukání a jeho různé variace je náhodou fajné téma.
Návštěvník Alda Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Šukání a jeho různé variace je náhodou fajné téma.Jo. A Bonduv zpusob "Zadne srani s mladou pani" se mi libi.
Sláva Kelly Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Šukání a jeho různé variace je náhodou fajné téma.Tak mě se jako Bond nejvíce líbil Pierce Brosnan,ale Sean Connery byl In v dané době taky.Jo a hold jak se choval k ženám,je diskutabilní,ale kdopak by neodolal Ursule Andress ?
McStinger Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 asi to maju dievcata slovenske v genoch Hmm, nielen slovenské. U nás sa bežne trestá . A Bondov mám rád všetkých, každý je obrazom určitej doby.
Kristian.nov Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) Hasňa:To jo! Ale nekerym se v tom hycu ztracej vejce... :-) Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem Kristian.nov
BrunoK Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Tak aby sme neboli tak úplne mimo témy Pierce Brosnanhttp://watchesinmovies.info/img/f/Goldeneye-Omega6.jpgSean Conneryhttps://lh6.googleusercontent.com/-4hXh65tYBPg/Thw8LIXNJPI/AAAAAAAABgU/kxLTZGptjP0/s800/dzeimsas-bondas-roleksas-laikrodis.jpgDaniel Craighttp://gearpatrol.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/11/the-watches-of-james-bond-lead-full.jpg
Hasňa Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Já jsem bondomil. Mam rad všechny. Jen Moore ve vesmíru je fakt trochu humorný.
kdojinej Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 btw: Conneryho bondovky jsou zajímavý z hlediska studia toho, jak se postupem času změnilo vnímání toho, co je akceptovatelný chování k ženám...takovýhle znásilnění by Bondovi v jednadvacátým století asi neprošlo. On Conneryho Bond byl celkově neuvěřitelnej kokot, nutil náhodný ženský k sexu vydíráním či prostou fyzickou převahou, i když o to zjevně nestály apod. Poškej, však toto je romantická scéna ne?
Návštěvník Kamil Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Tak aby sme neboli tak úplne mimo témy Máme článek na hlavní stránce.
Marcus Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Dnes je v Magazínu MF Dnes rozhovor s Martinem Hilským, který přeložil kompletní dílo Shakespeara. Vždycky naivně předpokládám, že když je někdo kapacita ve svém oboru, měl by mít i slušné hodinky. Pozná někdo, jestli je to tak i v jeho případě? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomas23 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) Tallulah Willis - Explorer I Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem tomas23
tomas23 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Kapacity si nepotrebuji na nic hrat nebo si delat prestiz ve spolecnosti, i kdyz by se k nim takove hodinky hodily... Opozitem muze byt prave ta "kapacita", co jsem pred chvili postnul, ktera si nezaslouzi ani se na takove legendy divat, natoz je nosit na svem zapesti...
matthias Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Nevím, jak moc splňuje označení V.I.P., ale poznáte někdo, co nosí současný šéf BlackBerry, John Chen? foto z wpcentral Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Opozitem muze byt prave ta "kapacita", co jsem pred chvili postnul, ktera si nezaslouzi ani se na takove legendy divat, natoz je nosit na svem zapesti...Zas to tak nehroť, vždyť jde jen o hodinky z krámu... To není žádnej grál. Pokud bys fakt chtěl nějak kádrovat, tak si je určitě "zaslouží" víc než kdejakej politickej lump béčka.
Chocholusik Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Vysvetlite mi prosim preco tu pchate fotky ludi ktorych jedinym zivotnym uspechom bolo sa narodit ... a IMHO rolex v ich pripade kedy cena je smiesna vzhladom na stav konta nieje znamka dobreho vkusu, skor zufalstvo ze kupim hocico co ma napadne a neurobi hambu...John Chen ma zaujimavy zivotopis...tak hadam bude uspesnejsi ako Elop v nokii
panedge Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Rolex ma hold prestiz,se s tim smir,nechapu kde beres svoje dedukce...jaky zufalstvo a hocico???
Baldic Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Rolex neni prestiz. Rolex je masovka, s tim se smir.Prestiz, to jsou jine znacky. Jen nejsou tak proflaknute.
Frantik Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Rolex neni prestiz. Rolex je masovka, s tim se smir.Prestiz, to jsou jine znacky. Jen nejsou tak proflaknute.Prestiž (z latinského praestigiae ? mámení) je dobrá reputace jedince či skupiny společnosti spojená s úctou a vlivem. O masovce nebo proflaklosti to fakt neni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se