Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda
Odesláno

Šukání a jeho různé variace je náhodou fajné téma.

Jo. A Bonduv zpusob "Zadne srani s mladou pani" se mi libi.
Odesláno

Šukání a jeho různé variace je náhodou fajné téma.

Tak mě se jako Bond nejvíce líbil Pierce Brosnan,ale Sean Connery  byl In v dané době taky.Jo a hold jak se choval k ženám,je diskutabilní,ale kdopak by neodolal  Ursule Andress   :wallbash: ?

Odesláno

btw: Conneryho bondovky jsou zajímavý z hlediska studia toho, jak se postupem času změnilo vnímání toho, co je akceptovatelný chování k ženám...takovýhle znásilnění by Bondovi v jednadvacátým století asi neprošlo. On Conneryho Bond byl celkově neuvěřitelnej kokot, nutil náhodný ženský k sexu vydíráním či prostou fyzickou převahou, i když o to zjevně nestály apod. 

Poškej, však toto je romantická scéna ne? :)

Odesláno

Dnes je v Magazínu MF Dnes rozhovor s Martinem Hilským, který přeložil kompletní dílo Shakespeara. Vždycky naivně předpokládám, že když je někdo kapacita ve svém oboru, měl by mít i slušné hodinky. Pozná někdo, jestli je to tak i v jeho případě?  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Kapacity si nepotrebuji na nic hrat nebo si delat prestiz ve spolecnosti, i kdyz by se k nim takove hodinky hodily... Opozitem muze byt prave ta "kapacita", co jsem pred chvili postnul, ktera si nezaslouzi ani se na takove legendy divat, natoz je nosit na svem zapesti...

Odesláno

Opozitem muze byt prave ta "kapacita", co jsem pred chvili postnul, ktera si nezaslouzi ani se na takove legendy divat, natoz je nosit na svem zapesti...

Zas to tak nehroť, vždyť jde jen o hodinky z krámu... To není žádnej grál. Pokud bys fakt chtěl nějak kádrovat, tak si je určitě "zaslouží" víc než kdejakej politickej lump béčka.

Odesláno

Vysvetlite mi prosim preco tu pchate fotky ludi ktorych jedinym zivotnym uspechom bolo sa narodit ... 

a IMHO rolex v ich pripade kedy cena je smiesna vzhladom na stav konta nieje znamka dobreho vkusu, skor zufalstvo ze kupim hocico co ma napadne a neurobi hambu...

John Chen ma zaujimavy zivotopis...tak hadam bude uspesnejsi ako Elop v nokii :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...