Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

johny tu uz myslim nekde byl. ... myslim ze to sou nejaky jednorucky HH:)

Copak by to mohl mít na ruce Johny?

14MAR05_EarlyDays_MV_0116RT.jpg

Odesláno

Expendables 3. První Stallone - jasné PAM, mohly by to být 389. Stallone podruhé nevím, ale dle velikosti hodinek na jeho ruce průměr kolem 50mm. Třetí Dolph Lundgren a hodinky odpovídající jeho IQ 160 :-).

attachicon.gifpam_stallone2.jpg

attachicon.gifpam_stalonne3.jpg

attachicon.gifpam_stallone4.jpg

su to RM 32  http://www.hautetime.com/sylvester-stallone-spotted-wearing-richard-mille-rm-032/33129/

Odesláno

Comic Con 2014: Wow, Gordon Gekko sice zestárl, ale vzhledem k tomu, že učil Franze Josefa I. používat zwicker, vypadá pořád dobře!

Tady jedna dobová s tipuju Cartier?

gordon-gekko-fashion-1.jpg

Odesláno

A další klasika: Office Space.

...um, yeah, I'm gonna have to ask you what Lumbergh wears. Let me know, that'd be great. And don't forget the TPS reports...

office-space-boss_36733.jpg

Odesláno

m.n.> díky, tohle téma jsem dosud neznal. Každopádně M.D. i s bossem z office space jsou více VIP, než většina těch postovaných tydýtů... :D

Odesláno

m.n.> díky, tohle téma jsem dosud neznal. Každopádně M.D. i s bossem z office space jsou více VIP, než většina těch postovaných tydýtů... :D

A tak tu žijem...

Odesláno (upraveno)

Hanychová a Breitling Chronomat... Jen mi trochu nesedí osazení loga a sčítače chronografu. Mám trochu podezření na fejk. Co myslíte?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Ohm-Aztec
Odesláno

Tak já si v prvé řadě myslím, že nemá na ruce ten samý model, který je na ilustračním fotu, tedy Chronomat Evolution. Dle sčítačů chrona má na urce imho něco staršího.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...