Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak to bylo s těma hujerama jsem četl a zase zapomněl ;-), ale o těch Subech jsem někde četl, že si je prosadil aspoň do tý uvodní scény. Možná se to řešilo i tady, už fakt nevím.

Odesláno (upraveno)

Kluci, co pyšně nosí ?Steveovy" Tagy Le Mans musí být štěstím bez sebe. Tyhle PR tanečky vždycky nakonec vyzní trapně.

Steve sám ty Heuery do filmu chtěl...asi na to nebyly RLX dost dobrý, málo racingový :-)

Upraveno uživatelem Karussell
Odesláno

Já jsem četl, že story bylo takový, že Steve chtěl vypadat stejně jako Jo Siffert, proto ta kombinéza, atd., včetně hodinek - a jak tady všichni dobře vědí, ten nosil Autavie, ty byly v tu dobu prý ale vyprodaný(a já si myslím, že Heuer potřeboval udělat reklamu svýmu bezesporu krásnýmu hranatýmu modelu) a dopadlo to tak, jak všichni dobře víme :-)

Návštěvník dlubix
Odesláno

Já jsem četl, že story bylo takový, že Steve chtěl vypadat stejně jako Jo Siffert, proto ta kombinéza, atd., včetně hodinek - a jak tady všichni dobře vědí, ten nosil Autavie, ty byly v tu dobu prý ale vyprodaný(a já si myslím, že Heuer potřeboval udělat reklamu svýmu bezesporu krásnýmu hranatýmu modelu) a dopadlo to tak, jak všichni dobře víme :-)

...ze byl nasr@nej a kdyz to slo, tak nacvak na ruku Rolby :D

Odesláno

... ja uz bych Steve nechal v klidu odpocivat teda ... ale proslycha se u filmu , ze rlx dostaval jako tajnej ambasador zadarmo a davno pred timhle legendarnim Katzinovym filmem ...

Odesláno (upraveno)

Což ale vůbec nemusí být v rozporu. Možná (a teď budu skutečně spekulovat) to bylo tak, že Heuer měl smlouvu s týmy, výrobci vozů, okruhem, nebo s "obchodní značkou" Le Mans. Proto musely být použity kombinézy s jejich nášivkami a kdykoli se jednalo o záběry primo ze závodní trati, musely být použity jejich hodinky. A protože zrovna vylezli s hranáčema, použily je.

Anebo to bylo tak, že ve filmu byly použity záběry i ze skutečného závodu, vč. skutečných pilotů a aby mohly být vydávány za součást filmu, museli mít herci stejné kombošky. A Heuer prostě řekli - OK, ale je nepřípustné použít naše logo a ne naše hodinky, takže tam, kde budete mít kombošku s naší nášivkou koukejte nosit tyhle. Ale protože byl SMcQ fanouškem rolexu, tak tam, kde mohl, nosil rolex.

EDIT: Celý ten příběh je pěkně popsán tady - moje spekulace nebyly správné.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

nevíte co to má radovan kaluža na ruce? více zde:

https://www.youtube.com/watch?v=JxOCidM-99I

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...