Kid_A Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Doposud nepublikovaná fotka Steve McQueena na Le Mans 1971 ... Rolex Submariner ... na kombinéze reklama na Heuery http://www.rolexblog.blogspot.cz Steve-McQueen-Rolex-Submariner-Le-Mans.jpg a vo tom to je!
Hasňa Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Kluci, co pyšně nosí ?Steveovy" Tagy Le Mans musí být štěstím bez sebe. Tyhle PR tanečky vždycky nakonec vyzní trapně.
Návštěvník dlubix Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Jsem rád, že Stýf věděl, co je pro něj nejlepší
warann Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Jinak měl Suby i ve filmu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 No táák ... třeba měl Stýf nějaký ty Hujery i svoje a né jenom půjčený na filmování
warann Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Jak to bylo s těma hujerama jsem četl a zase zapomněl ;-), ale o těch Subech jsem někde četl, že si je prosadil aspoň do tý uvodní scény. Možná se to řešilo i tady, už fakt nevím.
milomac Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Jan Štulík v show Jana Krause má 40 mm Diplomaty se světlým cifrem Tipoval jsem Prim, ale víc nee... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Švýcarská hodinářská značka Raymond Weil má novou ambassadorku. Stala se jí kanadská filmová a televizní herečka Katheryn Winnick.
Karussell Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 (upraveno) Kluci, co pyšně nosí ?Steveovy" Tagy Le Mans musí být štěstím bez sebe. Tyhle PR tanečky vždycky nakonec vyzní trapně.Steve sám ty Heuery do filmu chtěl...asi na to nebyly RLX dost dobrý, málo racingový :-) Upraveno 4. října 2015 uživatelem Karussell
Hasňa Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Tak to mi připadá už hodně jako přání otcem myšlenky.
Karussell Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Já jsem četl, že story bylo takový, že Steve chtěl vypadat stejně jako Jo Siffert, proto ta kombinéza, atd., včetně hodinek - a jak tady všichni dobře vědí, ten nosil Autavie, ty byly v tu dobu prý ale vyprodaný(a já si myslím, že Heuer potřeboval udělat reklamu svýmu bezesporu krásnýmu hranatýmu modelu) a dopadlo to tak, jak všichni dobře víme :-)
Návštěvník dlubix Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Já jsem četl, že story bylo takový, že Steve chtěl vypadat stejně jako Jo Siffert, proto ta kombinéza, atd., včetně hodinek - a jak tady všichni dobře vědí, ten nosil Autavie, ty byly v tu dobu prý ale vyprodaný(a já si myslím, že Heuer potřeboval udělat reklamu svýmu bezesporu krásnýmu hranatýmu modelu) a dopadlo to tak, jak všichni dobře víme :-)...ze byl nasr@nej a kdyz to slo, tak nacvak na ruku Rolby
Krrtek Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 ... ja uz bych Steve nechal v klidu odpocivat teda ... ale proslycha se u filmu , ze rlx dostaval jako tajnej ambasador zadarmo a davno pred timhle legendarnim Katzinovym filmem ...
Pavelpu27 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 (upraveno) Což ale vůbec nemusí být v rozporu. Možná (a teď budu skutečně spekulovat) to bylo tak, že Heuer měl smlouvu s týmy, výrobci vozů, okruhem, nebo s "obchodní značkou" Le Mans. Proto musely být použity kombinézy s jejich nášivkami a kdykoli se jednalo o záběry primo ze závodní trati, musely být použity jejich hodinky. A protože zrovna vylezli s hranáčema, použily je.Anebo to bylo tak, že ve filmu byly použity záběry i ze skutečného závodu, vč. skutečných pilotů a aby mohly být vydávány za součást filmu, museli mít herci stejné kombošky. A Heuer prostě řekli - OK, ale je nepřípustné použít naše logo a ne naše hodinky, takže tam, kde budete mít kombošku s naší nášivkou koukejte nosit tyhle. Ale protože byl SMcQ fanouškem rolexu, tak tam, kde mohl, nosil rolex. EDIT: Celý ten příběh je pěkně popsán tady - moje spekulace nebyly správné. Upraveno 5. října 2015 uživatelem Pavelpu27
warann Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 EDIT: Celý ten příběh je pěkně popsán tady - moje spekulace nebyly správné.Nechybí tu něco? :-)
Pavelpu27 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Chybí - nešel mi z nějakého důvodu vložit link: http://therake.com/times-life-watches-steve-mcqueen/
Karussell Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Tak jsem si to pamatoval celkem dobře :-)
Venus Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 nevíte co to má radovan kaluža na ruce? více zde:https://www.youtube.com/watch?v=JxOCidM-99I Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Co to je za cloveka? Proc to sem davas cece?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se