tano Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 (upraveno) Co to je za cloveka? Proc to sem davas cece? Souhlas!! Boha jeho!!! Upraveno 8. října 2015 uživatelem tano
Venus Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 omlouvám se, když tak to přesunte do humor vlákna, pardon.
MJ. Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 ten dokument si musim sehnat, to bude exkluzivní pokoukání
warann Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Občas se prostě hodí : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Jde. Akorát mám teď pocit, že nežiju plnohodnotný život, když Mgr. Kalužu neznám.
stosi Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Radovan, to je ostravská persona :DDokonce svého času psal nějaký blog...Zážitek nad zážitky...
USER47 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Blog je tady:http://radovan.bloger.cz/ Škoda, že už neexistuje exotopedie, všechny jeho geniální výroky tam byly pěkně po kupě:-D.
Karussell Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Co to je za cloveka? Proc to sem davas cece?Presne to me napadlo jeste nez jsem dosel ke Tvymu prispevku...
sugic11 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Radovan ! Radovan ! Ať žije Radovan ! Radovan na Hrad! (do hladomorny)
Thor Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Dave Bautista Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Kdyby se takhle na mě podíval, položím šrajtolfli a pádím pryč.
pebe Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Kdyby se takhle na mě podíval, položím šrajtolfli a pádím pryč.kdyby se takhle podíval mým směrem, tak mě se svýma 198cm kouká vysoko nad hlavu
enslow Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 nechcel by som mat jeho postavu a vyzor. mam podobneho kamosa a celkom tym trpi. vsade je viditelny lahko zapamatatelny, vsade stredobod pozornosti, problemy s kupovanim oblecenia, vyzlece sa na kupalisku a vsetky oci hned na nom. nic moc
Karussell Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 (upraveno) Řidič z kanálu Petrolicious Tak to je velkej styl v tom Maséru...nádhera Upraveno 10. října 2015 uživatelem filo-boxer
StanoBare Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 ...ešte nájsť k tomu vhodný remeň... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
azeppelin Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Dám jej také sem... Christopher Hadfield https://cs.wikipedia.org/wiki/Christopher_Hadfield
Fade Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Chris je borec. Viděl jsem snad každé jeho video, kde vysvětluje vždy nějakou věc ohledně stavu bez tíže nebo jen o životu na ISS. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se