Potkan Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 (upraveno) Chabi Nouri, CEO Piaget Upraveno 5. února 2017 uživatelem Topkan
Návštěvník Strocek Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Dneska jsem si pouštěl jednu HC klasiku a hned ve 2 sek. mě zpěvák překvapil co má za hodinky. Asi netřeba představovat, to uhádne každej
martar Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Ráno jsem chvíli koukal na Madisonské mosty (jsem divnej, žádná ženská mě k tomu nenutila ), a zaujaly mě hodinky Roberta Kincaida /Clint Eastwood/. Soudkovitá chrona s tmavým cifrem a dvěma sv?tlými subcifry na 6 a 9. Nepoznal jsem je, ale podle watchesinmovies.info se jedná o Wakmann Regatta (nebo Wakmann Regate). Krásná barevná luneta (ve filmu jsem si jí moc nevšiml), čistokrevný design přelomu šedesátých a sedmdesátých let... http://watchesinmovies.info/movies/bridges-of-madison-county-the-1995/
martar Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 (upraveno) Tvl blbý vlákno, sorry... jsem si říkal, že je divný, že mi vyhledávač ve vlákn? ten film nenašel Upraveno 5. února 2017 uživatelem martar
MR1990 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 5 x Super Bowl + 3 x F1 WCH Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Vit Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Díky, fajn postřeh, přidávám si ho do svého seznamu VIP moonistů Dávej pozor, můžou být stejně pravé, jako ty jeho báchorky.
martar Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Dänikena beru s rezervou, ale prodal těch knih fakt hodně a díky němu jsem se dozvěděl jako kluk o zajímavých místech. Nebo jinak: jeho interpretace mě nikdy moc nebraly, ale otázky, které pokládal, ano
Kristian.nov Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Dávej pozor, můžou být stejně pravé, jako ty jeho báchorky.Ten už je má tak dlouho, že se v tý době ještě nefejkovaly... A mě se ty jeho báchorky v mládí docela líbily, že si z toho dneska udělal kdekdo slušnej byznys a ulítává na tom kdejakej magor ( viz. Georgio :-D) neznamená, že Daniken je falešnej jak fíky ;-) Jen má svůj svět no... A mě se ten svět docela líbí a je vlastně jedno jestli tomu věřím nebo ne...
petik16 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Ďalší z týmu John Wick 2 a reprezentant značky Carl F. Bucherer, director David Leitch s modelom Patravi Scubatec na ruke... Ktoré sú mimochodom ozaj slušný kúsok
Kluk jako buk Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Ďalší z týmu John Wick 2 a reprezentant značky Carl F. Bucherer, director David Leitch s modelom Patravi Scubatec na ruke... Ktoré sú mimochodom ozaj slušný kúsok Borci dělaj značce medvědí službu. Já už jen čekám, kdy se na Jomashopu objeví Manero AutoDate v zajímavý akci. Jenom poupravím informaci ? dvojku Johna Wicka už točil sám Chad Stahelski. David Leitch na film pouze dohlížel z pozice výkonnýho producenta a chystá se na režii dvojky Deadpoola. Hnidopich out.
petik16 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 (upraveno) Borci dělaj značce medvědí službu. Já už jen čekám, kdy se na Jomashopu objeví Manero AutoDate v zajímavý akci. Jenom poupravím informaci ? dvojku Johna Wicka už točil sám Chad Stahelski. David Leitch na film pouze dohlížel z pozice výkonnýho producenta a chystá se na režii dvojky Deadpoola. Hnidopich out. fiha, to je zaujímavé... Čerpal som z official fun page Carl F. Bucherer, o Stahelskom viem ale toto som nevedel Každopádne som sa v živote netešil na nejaký film viac ako na toto.. Už len 16 dní Škoda, že nevidno ani v traileri aké to tam bude mať nakoniec Keanu hodinky, tiež si myslím že v jednotke mal krajšie ako na tej mojej predošlej foto so Stahelskim, kde ich inak celý čas nosil na opačnej strane zápästia... Že by si dali záležať aj na takom detajle? Síce v jednotke si dali záležať snáď na všetkom... Upraveno 7. února 2017 uživatelem petik16
Kid_A Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Panove, podle traileru k JW chapter 2 mam trochu obavu, ze jednicka zustane neprekonana
petik16 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Tak ako ja si už teraz myslím, že nebude lepšia ako jednotka.. Ale tak zase v ktorom filme, čo mal viac častí bola či už dvojka, trojka a podobne lepšia ako jednotka..? Jednotka je vždy najviac
swenak Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Tak dle mého třeba Postradatelní, čím větší číslo, tím více starých hvězd a hlavně Chuck nebyl v jedničce, takže musela být horší
Kluk jako buk Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Panove, podle traileru k JW chapter 2 mam trochu obavu, ze jednicka zustane neprekonana Možná jo, možná ne, ale prej se i dvojka povedla.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se