Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky to není můj styl, ale respektuju ho a navíc působí jako sympaťák.

Ad srovnání s Johnem Mayerem - Sheeran je teď na vrcholu, je všude. Ale začínal, až když ta Mayerova obrovská popularita, která kulminovala někdy před deseti lety, trochu uvadala. Navíc Mayer byl vždycky hlavně americká hvězda a do Evropy nikdy úplně neproniknul. Nicméně, netvrdil bych, že jeden byl daleko větší hvězda než druhej. Oba dosáhli v populární hudbě prakticky absolutního vrcholu.

Odesláno

Vůbec nevím kdo to je. Vypadá jak třetí Hádek, k Matějovi a Kryštofovi, ale ráčmeny má betelný.

Tos mě uklidnil. Už jsem myslel, že jsem tady jedinej ;-)

Odesláno (upraveno)

Tady teda prd poznám, ale mohly by to bejt Mark XV, co má či aspoň měl (což byla asi jediná věc, co mi na nich vadila).

Edit: sakra já snad napíšu Sibiřovi, jestli mi je pustí zpátky.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Taky to není můj styl, ale respektuju ho a navíc působí jako sympaťák.

Ad srovnání s Johnem Mayerem - Sheeran je teď na vrcholu, je všude. Ale začínal, až když ta Mayerova obrovská popularita, která kulminovala někdy před deseti lety, trochu uvadala. Navíc Mayer byl vždycky hlavně americká hvězda a do Evropy nikdy úplně neproniknul. Nicméně, netvrdil bych, že jeden byl daleko větší hvězda než druhej. Oba dosáhli v populární hudbě prakticky absolutního vrcholu.

Houby absolutneho vrcholu, ked neviem kto su ti ludia. Neby toho ze nosia hodinky, nikdy sa o nich nedozviem.

Odesláno

Houby absolutneho vrcholu, ked neviem kto su ti ludia. Neby toho ze nosia hodinky, nikdy sa o nich nedozviem.

To máš ako so mnou. Tiež som nedávno dosiahol vrchol a keby som nenosil hodinky, nedozvedel by si sa o mne :)

Odesláno (upraveno)

No, vyprodat na své autorské písně interpretované sám sebou na živo na vlastním turné ve 24 letech 3x v řadě za sebou Wembley, to je docela nářez. Těch 240 000 vstupenek na tento trojkoncert zmizlo z pultů hned. To moc lidí na světě říct teda nemůže. Myslím, že ať se na to člověk dívá odkudkoliv, tak to už je docela kvalitní měřítko. Na rozdíl od toho, že pár lidí tady na fóru ho nezná. Nejsem žádný jeho ultra fanda, ale nejsem slepý. Já neznám mnoho operních zpěváků, ale nevyvozuji z toho, že nedosáhli v opeře absolutního vrcholu. Jen je třeba nevidět se jako pupek všehomíra ve všech oborech.

Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...