PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Uz jsem to tu daval. Jeremy zasadne Omegy... http://www.timesonline.co.uk/tol/driving/j...icle5944203.ece 404 Error Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Uz jsem to tu daval. Jeremy zasadne Omegy... http://www.timesonline.co.uk/tol/driving/j...icle5944203.ece ty jak je na ně vpravo reklama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 ty jak je na ně vpravo reklama? To je propagace fejků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Nemáte prosím někdo ponětí co má na ruce pan Havel? Díky za info. zdroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit.:obrázek Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Omega Broad Arrow, bílý cifewrník, modré ručky. Edit: až teď vidím fotku - jinak bych nepsal, že mají bílý ciferník. Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romco Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Top Gear 14x01, ... Hammond myslím rolexky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frkin Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Omega Broad Arrow, bílý cifewrník, modré ručky. Edit: až teď vidím fotku - jinak bych nepsal, že mají bílý ciferník. Nevite nekdo co ma na ruce Jiri Korn ve filmu BOBULE 2? bohuzel nemam zadny odkaz, tak asi jen pro ty, kteri tu opicarnu videli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 zrovna dneska večer jsem měl v plánu sem postnout hodinkovou úrodu z top gear s14e01, ale předběhli jste mě :-) každopádně mají chlapsi vkus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Koukal jsem na Krause a Roman Šmucler tam měl moc pěkné hodinky. Tak jsem si dal práci najít nějakou fotku kde jsou dobře vidět. Chci se zeptat, dokáže někdo s přesností určit, který je to model? Můj tip je Breitling Montbrillant Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Koukal jsem na Krause a Roman Šmucler tam měl moc pěkné hodinky. Tak jsem si dal práci najít nějakou fotku kde jsou dobře vidět. Chci se zeptat, dokáže někdo s přesností určit, který je to model? Můj tip je Breitling Montbrillant Breitling Montbrillant Olympus jako vyšitej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 (upraveno) Nevite nekdo co ma na ruce Jiri Korn ve filmu BOBULE 2? bohuzel nemam zadny odkaz, tak asi jen pro ty, kteri tu opicarnu videli Netuším, ale poslední jsem u něj viděl U-boat, jinak taky Monblanc. Upraveno 18. listopadu 2009 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buffalo Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nevím, jestli toto forum uznává politiky jako VIP, ale přesto, nepoznáte někdo, co to má na ruce ?? NEKAMENOVAT- mně to připomíná něco z dílny ,,Harry Winston´´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frkin Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Babicovy dobroty? co ma na ruce ten chraploun? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 (upraveno) Zajímalo by mě, co nosí už roky na ruce Michael Cretu? http://www.nordestfm.ro/images/Image/MIHAI%20CRETU.jpg http://www.enigmamusic.com/15years/enigma_uden2.jpg http://lwi.virtualave.net/enigma/news/box3.jpg Upraveno 19. listopadu 2009 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Ulysse Nardin? Ta kotva na prvni fotce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jan M Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Dobrý den všem milovníkům hodinek, jestli to tu už bylo tak se omlouvám. Každopádně tento pán je také VIP. Nosí nějaké pilotky. Myslel jsem že GO, ale jejich modely nemaj ty dva cvoky na pásku. Napadá vás něco? A ještě "něco" zlatého u čeho není vidět ciferník. Zdraví Jan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jan M Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Popravdě bych čekal něco jiného. Něco "dědkovatějšího". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Jo bylo to tu mockrát (i v tomhle chainu), BP jsou pro dědky dobré, je na ně pěkně vidět:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jan M Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Jo bylo to tu mockrát (i v tomhle chainu), BP jsou pro dědky dobré, je na ně pěkně vidět:-) No ano! To mě nenapadlo. Zatím bych viděl dobře i na dámské "pidižvíky". Když se to člověka netýká, těžko to domyslí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se