Exiztence Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 To bude za pár let pecka, PN PN Daytony, Sly Tiffany Suby
Kid_A Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Mas recht. Tohle je pecka uz ted. Asi nedosahnou kultu PN, ale i tak
African Odesláno 25. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Mickey je borec dodnes, mám ho strašně rád ať si každý říká co chce :-) Kdo s ním po boku Roberta neviděl Angel Heart, jako by nežil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Stelvio Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Každopádně je smutný, jak dopadl. Ještě ve Wrestlerovi to byl starej dobrej Rourke - frajer. Tomu doktorovi co mu dělal "facelift" by měli usekat všechny prsty (pro jistotu i na nohou)...
Honza.manta Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Mickey je borec dodnes, mám ho strašně rád ať si každý říká co chce :-) Kdo s ním po boku Roberta neviděl Angel Heart, jako by nežil... Angel Heart byl jeho asi nejlepší film.
Kid_A Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 (upraveno) Za me asi wrestler nebo sin city Upraveno 25. ledna 2018 uživatelem Kid_A
lazy Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2018 Sin city super, ale já jej mám spojeného hlavně se střelou.
pebe Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2018 Harley Davidson a Marlboro man tady jsem mu vždycky záviděl
Nestler Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2018 Souhlas pebe:-) Pro mne je to s nim nejlepsi film
saida Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 (upraveno) Pro mě jeden z nej hned po Cimrmanovi. Eduard IngrišNechcete se někdo schopný ujmout tvorby L.e. KANTUTA? Bych to bral! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. ledna 2018 uživatelem saida
martar Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Ale ale, to nejsou primky, jak jsem si tipnul od oka podle velikosti a tvaru pouzdra, ale nějaký malý bicompax chrona...
martar Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Njn, teď čtu detaily o jeho životě a k primkám dost dobře neměl jak přijít... moje chyba, holt člověk je má s Čechoslovákama z tý doby prostě spojený. Dík za rozšíření obzorů.
sashator Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Čerstvá vítězka Australian Open Caroline Wozniacki a její white gold Daytony s perleťovým cifrem
Le Samoura? Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Par politiku z nemecky mluvicich zemi, kteri nosi zajimave kousky:Werner Faymann (byvaly rakousky kancler, 2008-16, SPÖ), na zapesti Nomos Tangente Heinz-Christian Strache (predseda FPÖ, od lonska rakousky vicekancler), Rolex Daytona Christian Lindner (predseda FDP a poslanec Bundestagu), 2x IWC Portuguese a Rolex Milgauss Jean Asselborn (vpravo, ministr zahranicnich veci Lucemburska, 2004-dnes), Rolex Datejust
Nestler Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2018 Ja nevim. Mne to nejak nevadi. Podivam se na hodinky, na ksicht a jsem v pohode.
Kristian.nov Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2018 Pro mě jeden z nej hned po Cimrmanovi. Eduard IngrišNechcete se někdo schopný ujmout tvorby L.e. KANTUTA? Bych to bral!Jo Eduard Ingriš - Cimrman který opravdu žil... Mrzí mě, že se u nás o něm moc neví... Neuvěřitelnej člověk!
Návštěvník Mitak Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2018 O tomto člověku by bylo fajn vidět životopisný film.
Kluk jako buk Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2018 (upraveno) Roger klasicky Sky-Dwellery, ale co to má na ruce Čilič? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. ledna 2018 uživatelem Kluk jako buk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se