shag Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Boa Instant, na Duklu?? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 sak je na hokeji, ma na sebe dres.. co si mal k tomu dat zltocervene g-shocky aby ladil? No treba :-)
ensi Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Co to má Zdenar? Na fotce s naším starostou Expy?Imo DJ, podle lesklych strednich dilku na tahu a kyklopa.
P11 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 (upraveno) Prezidentské hodinky. Myslím že mu pristanú. Upraveno 26. dubna 2018 uživatelem P11
Gustaf Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Imo DJ, podle lesklych strednich dilku na tahu a kyklopa. podle tahu asi jo, ale připadá mi, že tam vidím na 9 GMT rucku
Sphinxx Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Je to vlastenec... Biatec Majestic 05 Jsou moc hezké, ale na té ruce to nevypadá na 40mm bez korunky, skoro bych jim tipnul 45mm. Jsou to ovšem pěkné hodinky a sedí mu pěkně.
Hasňa Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2018 (upraveno) On je snad OWG. I mezi kapradinama je mel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. dubna 2018 uživatelem Hasňa
rodrigez Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Vím že je to vlákno pro VIP, ale poznáte někdo co má Karla na ruce? To na šestce vypadá jako turbo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Robero79 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 (upraveno) Vím že je to vlákno pro VIP, ale poznáte někdo co má Karla na ruce? To na šestce vypadá jako turbo?uz tu jednou byla, ale nema cenu hledat, je jasne podle mustku turba, ze se jedna o nejakou paradu ?made in PRC? Upraveno 1. května 2018 uživatelem Robero79
AndyAaron Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Ta parada ma na sobe napsano PRIM, pokud me zrak nemate. MPM zase radi
tomek Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Víte někdo, copak to má Billy Microsoft na ruce? Nemůžu si pomoct, ale připadá mi to jako nějaké potápky od seika s daydate na gumě...
Chumpus Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Víte někdo, copak to má Billy Microsoft na ruce? Nemůžu si pomoct, ale připadá mi to jako nějaké potápky od seika s daydate na gumě... Na první dobrou bych řekl 7s26-0040, ale nesedí mi tam červená vteřinovka.
martar Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Já tam vidím lupu, kluci. Nemohly by to být red second plecháče?
shag Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 (upraveno) Podľa mňa je to Citizen na gume. Upraveno 1. května 2018 uživatelem shag
tomek Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Já tam vidím lupu, kluci. Nemohly by to být red second plecháče?jako že by nosil nějaký mod? Navíc mi to pořád přijde jako na té vlnkované gumě od seiko potápek
prischera Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Já tam vidím lupu, kluci. Nemohly by to být red second plecháče? Myslím, že si to trefil Martine. Na Seiko tomu nesedí ručky a navíc to není daydate.
martar Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Ono toho na té fotce moc vidět nejde. Jen mě napadlo, zda by domnělé daydate nemohla být lupa, která chytla světlo. Indexy vypadají na plecháče moc velké, ale kdyby se kovové rámečky leskly, spolu s výplní by to tenhle efekt udělat mohlo. Taky mě napadlo nejdřív Seiko, ale pak jsem kouknul na vteřinovku, na font lunety a na počet minutových indexů (čárek) na lunetě a napadly mne Suby.
Chumpus Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Cervena vterinovka neni standardni model, ne? Takze Bill ma modifikaci?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se