Harwey Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 diego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Čerstvý víťaz US B. Koepka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 diego cunatko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 (upraveno) diegoAle zase furt symetrickej.Zajímalo by mě jestli je pravák nebo levák.Ale asi bude pod obojí.S těma Daytonama mě docela dostával. Upraveno 18. června 2018 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Tak goly daval levou..... blbec. Takze spise levak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Tak goly daval levou..... blbec. Takze spise levak. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Tvl co furt mate. Rekl preci jasne, ze ta ruka nebyla jeho, ale Bozi. Von s tim golem chudak nemel nic spolecnyho a bude za to "trpet" az do smrti :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Ty jo, já jsem pravák a fotbal hraji levou. Takže u Diega levá / levá tutovka není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Bohužel, nepodařilo se mi na tu dálku pořádně zaostřit a když jsem byl blízko, bylo mi zase blbý vytahovat z kapsy mobil, ale vím jistě, že nosí PP :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Ty jo, já jsem pravák a fotbal hraji levou. Takže u Diega levá / levá tutovka není Zkřížená lateralita. Dobře znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Bohužel, nepodařilo se mi na tu dálku pořádně zaostřit a když jsem byl blízko, bylo mi zase blbý vytahovat z kapsy mobil, ale vím jistě, že nosí PP :-) Paráda, já jsem z balkonu ani neviděl, že nějaký hodinky má. Nicméně i tak skvělej zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Pro týpky jako je Diego by se možná hodilo zavést novou zkratku - BWG - Bilateral Watch Guy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Prostě Bi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 (upraveno) Bohužel, nepodařilo se mi na tu dálku pořádně zaostřit a když jsem byl blízko, bylo mi zase blbý vytahovat z kapsy mobil, ale vím jistě, že nosí PP :-) jojo, ringo i paul jsou patekari... Upraveno 20. června 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 (upraveno) Aliou Cisse - byvaly hrac a kouc Senegalu Upraveno 20. června 2018 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 To asi nebudou ty limitky od Steinharta ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Twl wizard-ov - kde by proboha Aliou na ně vzal.Todle jsou nějaký ušmudlaný RM . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Fernando Hierro, novy trener Spanielska.Zopar toho ma v kabelke.http://www.hablemosderelojes.com/forum/showthread.php?66785-Relojes-de-Fernando-Hierro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Kenny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heather7 Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Pohlreich v Koscomuhttps://www.lifestyle.luxusni-bydleni-praha.com/rychla-zpoved-zdenek-pohlreich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se