JoyStick Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 A tak je to se všim. Vodklátíš si svoje a pak kážeš celibát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) Řešili, ale byl to jiný model - na to dám krk. hele- mozna to jsou ty samy.. Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 hele- mozna to jsou ty samy..Nejsou...sice rozmazany, ale pruhled na strojek tam neni. Nejake Tondy to asi budou - ale uplne presne si nejsem jisty - ta spodni cast tam ma neco jako moonphase. Spis jsem cekal, jestli tu neni nekdo z blizkeho okoli velkeho sefa, co by to potvrdil ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 I kdyby byl, fakt myslíš, že to bude ventilovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) Je to na 100% Datograph koukněte na subcifry, big date, rehaut Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) tady sou subcifry na 4 a 8, možná měsíční fáze a bigdate. edit: tvl, hledam on byl Exiztence rychlejší... https://www.europeanwatch.com/21976.html Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) Je to na 100% Datograph koukněte na subcifry, big date, rehautVida, a to mě tu kamenovali, že kafrám a nečtu vlákno ;-) Díky, tak to vypadá, že "Křéťa" si přece jen dopřává :-) Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Já jsem ty hodinky včera z pár metrů viděl a byl jsem přesvědčený, že jsou to PP 5270. Ovšem uznávám, že ty Datograph vypadaj pravděpodobněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Nejsou...sice rozmazany, ale pruhled na strojek tam neni. Nejake Tondy to asi budou - ale uplne presne si nejsem jisty - ta spodni cast tam ma neco jako moonphase. Spis jsem cekal, jestli tu neni nekdo z blizkeho okoli velkeho sefa, co by to potvrdil ;-) Danda toho má povíc, před chvilkou nahrával mýmu synkovi do branky, tak jsem se ho zeptal, a jsou to ALS Datograph... Teď mu de prát drez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) Danda toho má povíc, před chvilkou nahrával mýmu synkovi do branky, tak jsem se ho zeptal, a jsou to ALS Datograph... Teď mu de prát drez... Třeba to mají ve Spartě takhle: Vyhrajou, prémie platí Křéťa, prohrajou, Křéťa má nový hodinkee Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Pro zajímavost, Ghándí byl v mládí celkem bouřlivák, rád si užíval života, chlastu i holek. Změnil ho až pobyt v Johannesburgu, kam ho poslali na zkušenou, jako právníka. Tam se začal poprvé rozčilovat nad koloniálním útlakem a rasovou nerovností.JAR změní každého, já býval taky normální :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Je to na 100% Datograph koukněte na subcifry, big date, rehaut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) Diky panove. Mozna nas Dan cte a po mirne "kritice" za to turbo od Parmigiani sahnul v sejfu po platinove klasice z Glashutte:)) Stesti mu ale vcera neprinesly, nene... Kazdopadne hodinky jsou to hodny majoristniho akcionare EPH:))) Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Tak jestli nosí něco takového, tak se kluk docela vyzná a jiste něco načetl i zde ;-) Kdyby mě po hřišti lítalo takovejch vyhozenejch peněz, jako včera, tak asi taky na sobě nešetřím ;-) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Zdeněk Ščasný - díval jsem se na záznam, na fotkách nic moc k vidění, ale tipoval bych Breitling Transoceánský - vypadalo to hodně elegantně sladěné. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Ronald Reagan Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Ronald Reagan Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Nevím, jestli to už tady nebylo - Hodinkee a jejich kompletní přehled amerických prezidentů. Každopádně Ronald byl klasik - Rolex DayDate. Jedny z jeho hodinek koupil v aukci v roce 1999 Donald Trump. (víc v článku) https://www.hodinkee.com/articles/personal-timepieces-every-united-states-president-ever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Valentino Rossi rlx YachtyLoris Capirossi rlx GMT Master Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Nino Schurter a Navitimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 hrozná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se