Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

hele- mozna to jsou ty samy..

Nejsou...sice rozmazany, ale pruhled na strojek tam neni. Nejake Tondy to asi budou - ale uplne presne si nejsem jisty - ta spodni cast tam ma neco jako moonphase. Spis jsem cekal, jestli tu neni nekdo z blizkeho okoli velkeho sefa, co by to potvrdil ;-)

post-1591-0-79679300-1533287759_thumb.png

post-1591-0-47786100-1533287820_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to na 100% Datograph koukněte na subcifry, big date, rehaut

Vida, a to mě tu kamenovali, že kafrám a nečtu vlákno ;-) Díky, tak to vypadá, že "Křéťa" si přece jen dopřává :-)

post-1591-0-30371400-1533289796_thumb.png

Upraveno uživatelem frista
Odkaz ke komentáři

Nejsou...sice rozmazany, ale pruhled na strojek tam neni. Nejake Tondy to asi budou - ale uplne presne si nejsem jisty - ta spodni cast tam ma neco jako moonphase. Spis jsem cekal, jestli tu neni nekdo z blizkeho okoli velkeho sefa, co by to potvrdil ;-)

Danda toho má povíc, před chvilkou nahrával mýmu synkovi do branky, tak jsem se ho zeptal, a jsou to  ALS Datograph... Teď mu de prát drez...

Odkaz ke komentáři

Danda toho má povíc, před chvilkou nahrával mýmu synkovi do branky, tak jsem se ho zeptal, a jsou to  ALS Datograph... Teď mu de prát drez...

:clap:  :clap:  :clap:

Třeba to mají ve Spartě takhle: Vyhrajou, prémie platí Křéťa, prohrajou, Křéťa má nový hodinkee :D

Upraveno uživatelem frista
Odkaz ke komentáři

Pro zajímavost, Ghándí byl v mládí celkem bouřlivák, rád si užíval života, chlastu i holek. Změnil ho až pobyt v Johannesburgu, kam ho poslali na zkušenou, jako právníka. Tam se začal poprvé rozčilovat nad koloniálním útlakem a rasovou nerovností.

JAR změní každého, já býval taky normální :-)

Odkaz ke komentáři

Diky panove. Mozna nas Dan cte a po mirne "kritice" za to turbo od Parmigiani sahnul v sejfu po platinove klasice z Glashutte:))

Stesti mu ale vcera neprinesly, nene...

Kazdopadne hodinky jsou to hodny majoristniho akcionare EPH:)))

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři

Tak jestli nosí něco takového, tak se kluk docela vyzná a jiste něco načetl i zde ;-) Kdyby mě po hřišti lítalo takovejch vyhozenejch peněz, jako včera, tak asi taky na sobě nešetřím ;-)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zdeněk Ščasný - díval jsem se na záznam, na fotkách nic moc k vidění, ale tipoval bych Breitling Transoceánský - vypadalo to hodně elegantně sladěné.63f19f245366037fc93cf7e48b7a419d.jpg789a7299c700a57bb8e9870b839d0e87.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ronald Reagan

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk

Nevím, jestli to už tady nebylo - Hodinkee a jejich kompletní přehled amerických prezidentů.  Každopádně Ronald byl klasik - Rolex DayDate. Jedny z jeho hodinek koupil v aukci v roce 1999 Donald Trump. (víc v článku) 

https://www.hodinkee.com/articles/personal-timepieces-every-united-states-president-ever

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...