xbenny Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 celebrita necelebrita, tricko thor steinar urcite zasadne zvysuje machrindex Gilius napsal: asi to není úplně VIP......Petr Macháček,průkopník MuayThai u nás....
Návštěvník Kamil Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 xbenny napsal: Gilius napsal: asi to není úplně VIP......Petr Macháček,průkopník MuayThai u nás.... celebrita necelebrita, tricko thor steinar urcite zasadne zvysuje machrindex klik
Gilius Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Onion napsal: Ale Pepa Mádl má už pěkně dlouho B-Uhren od Junkers Tak jsi přecejen zafungoval.......
Onisan Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Příklady táhnou, takže když na mojí ruce viděl neustálý kolotoč různých B-Uhren, tak se nechal zlákat... mimochodem, nejvíc na něj zapůsobily Laco ....
Gilius Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Tak jsi je s ním měl vyměnit...při nějaké návštěvě...on Tobě Poljoty...Ty jemu Laco....... Že pozdravuju(Jendis)
Onisan Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Já se s ním tak často nevídám.... jen při zdvořilostních návštěvách na pokec.. Praha je velká a on sídlí i se cvičením na JZ a já na SV Prahy
OldaA Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Jsou to minule IWC DaVinci Perpetual Calendar.
Arthur N. Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 z této fotky (http://www.super.cz/bulvar/hvezdne-kauzy/32371-miliardar-horacek-rozvod-pripravi-ho-manzelka-o-luxusni-sidlo.html) se to dá špatně vyluš***, ale na tomto odkazu píší, že miluje IWC: http://www.dreamlife.cz/magazin-luxusu/mod...cle.html?id=399
PhoeniX Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Kdysi s ním byl rozhovor ve Watchmagazinu. Nosí/il pouze jedny hodinky - IWC DaVinci s kalendářem.
jacob Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Onion napsal: však v pohodě Ty asi chápeš mojí poznámku.. To spíš kolega, neznaje naše vtipkování, zahájil filipiku pro Machajdu Takže jsem si spíše střelil do kolegy než do tebe a nebo Machajdy Pochopil jsem, že to nebylo myšleno nijak špatně, v pohodě .
Frantik Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Jednou rikal, ze si ty IWC koupil kdyz vyhral velky penize, protoze vsadil asi milion, ze Wimbledon vyhraje Monika Selesova
frista Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Kamil napsal: celebrita necelebrita, tricko thor steinar urcite zasadne zvysuje machrindex klik ses zapomel podivat, kdy ten clanek vysel, mily Kamile ...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 frista napsal: ses zapomel podivat, kdy ten clanek vysel, mily Kamile ... A jó, toho jsem si nevšiml.
KFL Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 romco napsal: Top Gear Season 14, Episode 6: South America Special James May: ? Hodinky nevím, ale měl je už ve třetí sérii při testu Daihatsu Copen ... Zato vím, co má kolem pasu - that's my belt of many things OT: Jinak tenhle díl je úžasnej, doporučuju každýmu, i když třeba nemá rád auta
Onisan Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Já auta miluju, ale Top Gearu jsem zatím nedokázal přijít na chuť.... zlatej Autosalon na TV Prima
frista Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Onion napsal: Já auta miluju, ale Top Gearu jsem zatím nedokázal přijít na chuť.... zlatej Autosalon na TV Prima Zajisté je to suchý anglický humor z tvé strany, že?
Galil Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Byl jsem dneska fotit "důchodce z Vysočiny" na jakési akci. Nedalo mi to a juknul jsem mu na zápěstí. Docela elegantní Doxy, kvarcky. Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem Galil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se