xbenny Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 celebrita necelebrita, tricko thor steinar urcite zasadne zvysuje machrindex asi to není úplně VIP......Petr Macháček,průkopník MuayThai u nás.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 asi to není úplně VIP......Petr Macháček,průkopník MuayThai u nás.... celebrita necelebrita, tricko thor steinar urcite zasadne zvysuje machrindex klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Ale Pepa Mádl má už pěkně dlouho B-Uhren od Junkers Tak jsi přecejen zafungoval....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Příklady táhnou, takže když na mojí ruce viděl neustálý kolotoč různých B-Uhren, tak se nechal zlákat... mimochodem, nejvíc na něj zapůsobily Laco .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Tak jsi je s ním měl vyměnit...při nějaké návštěvě...on Tobě Poljoty...Ty jemu Laco....... Že pozdravuju(Jendis) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Já se s ním tak často nevídám.... jen při zdvořilostních návštěvách na pokec.. Praha je velká a on sídlí i se cvičením na JZ a já na SV Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Co to muze mit Horáček na ruce ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 me to prijde jak IWC DaVinci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Jsou to minule IWC DaVinci Perpetual Calendar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 z této fotky (http://www.super.cz/bulvar/hvezdne-kauzy/32371-miliardar-horacek-rozvod-pripravi-ho-manzelka-o-luxusni-sidlo.html) se to dá špatně vyluš***, ale na tomto odkazu píší, že miluje IWC: http://www.dreamlife.cz/magazin-luxusu/mod...cle.html?id=399 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Kdysi s ním byl rozhovor ve Watchmagazinu. Nosí/il pouze jedny hodinky - IWC DaVinci s kalendářem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 však v pohodě Ty asi chápeš mojí poznámku.. To spíš kolega, neznaje naše vtipkování, zahájil filipiku pro Machajdu Takže jsem si spíše střelil do kolegy než do tebe a nebo Machajdy Pochopil jsem, že to nebylo myšleno nijak špatně, v pohodě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Jednou rikal, ze si ty IWC koupil kdyz vyhral velky penize, protoze vsadil asi milion, ze Wimbledon vyhraje Monika Selesova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 celebrita necelebrita, tricko thor steinar urcite zasadne zvysuje machrindex klik ses zapomel podivat, kdy ten clanek vysel, mily Kamile ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 ses zapomel podivat, kdy ten clanek vysel, mily Kamile ... A jó, toho jsem si nevšiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Top Gear Season 14, Episode 6: South America Special James May: ? Hodinky nevím, ale měl je už ve třetí sérii při testu Daihatsu Copen ... Zato vím, co má kolem pasu - that's my belt of many things OT: Jinak tenhle díl je úžasnej, doporučuju každýmu, i když třeba nemá rád auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Já auta miluju, ale Top Gearu jsem zatím nedokázal přijít na chuť.... zlatej Autosalon na TV Prima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Uf, to je soda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Já auta miluju, ale Top Gearu jsem zatím nedokázal přijít na chuť.... zlatej Autosalon na TV Prima Zajisté je to suchý anglický humor z tvé strany, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galil Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Byl jsem dneska fotit "důchodce z Vysočiny" na jakési akci. Nedalo mi to a juknul jsem mu na zápěstí. Docela elegantní Doxy, kvarcky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem Galil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se