LovecK Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 No a co to ma Lex? Zda se mi to mozna jako Suby?Prijde mi to tak, ale trencle ma taky detsky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Jak se stanovuje predrazenost? Fakt, ze tam jsou lide ochotni chodit a platit v dostatecne mire, aby ta hospoda ekonomicky fungovala, ukazuje, ze cena je ferova. (Edit: preklep)A pokud vedle ve vecerce ta matonka stoji 10, je predrazena i ta za tech 40? U hodinek to funguje jak? Jak se v jejich pripade definuje ferova cena?Bavili sme se o restauracich, nikoliv o obchodech, to uz je preci neco jinyho. A sorry, ale s tema ferovyma cenama jsem ja vubec nezacinal, me to prijde kravina, ja sem mluvil o predrazeny restauraci a ty jsi to poslal do matonky za 10 ve vecerce, tak nevim.Uz to fakt nema cenu dal resit a plevelit. Tim nemyslim, ze bych to vzdaval ale sem to nepatri;-) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Ale on k nim ma i detsky trenyrky. krasna replika:-)) +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Se mi někteří smějou, že nosím dětský hodinky. Mrkněte na Pierra Brice. Made my day Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Je to správný tip na JŠ? Trénink v Béčkách už Jardu nebere, tak šel do plastu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Asi s nima yebnul o futra ;o) to vyléčí každého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Kdyz myslis. Bavili sme se o restauracich, nikoliv o obchodech, to uz je preci neco jinyho. A sorry, ale s tema ferovyma cenama jsem ja vubec nezacinal, me to prijde kravina, ja sem mluvil o predrazeny restauraci a ty jsi to poslal do matonky za 10 ve vecerce, tak nevim.Uz to fakt nema cenu dal resit a plevelit. Tim nemyslim, ze bych to vzdaval ale sem to nepatri;-) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 (upraveno) Zapasnik v kleci a podnikatel v lihovarnictvi Conor McGregor. Jen ma nejak blbe datum (na to ze to postoval vcera) Upraveno 17. října 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Furt jsem z toho nepochopil, jestli jen reklamne propujcil jméno te whiskey, nebo v tom fakt podniká.. ale prej to k piti neni.. amp.businessinsider.com/conor-mcgregor-proper-no-twelve-whiskey-review-2018-9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 C9nor asi datumy neresi ale konecne ma poradny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Vydělávat to co on, tak je mi taky jedno kolikátého je A asi poprvé co u něj vidím něco jiného než PP, AP a ROLEX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Furt jsem z toho nepochopil, jestli jen reklamne propujcil jméno te whiskey, nebo v tom fakt podniká.. ale prej to k piti neni.. amp.businessinsider.com/conor-mcgregor-proper-no-twelve-whiskey-review-2018-95baba7e23d9ef7cb738b456f-1136-757.jpeg z plastoveho kelimku by si nepil ani 50 rocny macallan.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 No a co to ma Lex? Zda se mi to mozna jako Suby? Je to možný, určitě měl k Rolexu afinitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Je to blbě přefocený z obalu na CD, ale jsou tam dvě korunky, bude to diver ála compressor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Loni Tudory a dnes asi něco svátečního,zdá se. PP nautilus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Je to blbě přefocený z obalu na CD, ale jsou tam dvě korunky, bude to diver ála compressor.Tak konečně nějaká výzva:-) Sem zvědav, jestli to dokážeme rozklíčovat... Tady v tom pořadu je má https://www.ceskatelevize.cz/porady/899537-hop-dva-tri-miloslava-simka-a-jiriho-grossmanna/27132006433/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 To je mazák... Na tropicu je má. VIP jak hrom v tý sebrance tady.Asi to nerozklíčujeme. Toho byly hromady. Wittnauer třeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 (upraveno) Loni Tudory a dnes asi něco svátečního,zdá se. PP nautilus? a nebo bvlgari octo? Upraveno 18. října 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Hmm, myslím, že Berdych má fakt Nautilus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Souhlas, podle tahu to vypadá na Nautily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se