Dor Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Orientky jsou výborné na denní nošení. Nestojí majlant (když utrží nějakou ránu, tak to neobrečíte) a vypadají výborně. Kromě toho, když pominu lunetu, lze běžné oděrky dobře rozleštit. Osobně mám modré Mako XL. Hodinek mám vícero, ale tyto nosím hodně rád. Oproti Monsterům jsou uhlazenější či střízlivější a můžete si je vzít kamkoliv. To však neznamená, že mám něco proti Monsterům. Jedny bych si rád časem také pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dor Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Jen jedna věc mě občas znervózňuje, a to, když potřebuji upravit den a datum. Sice to mají výborně vyřešené, kdy nastavení je velmi rychlé, ale je potřeba myslet na to, kde máte ručky, abyste se vyhnuli poškození mechanismu datumovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Jen jedna věc mě občas znervózňuje, a to, když potřebuji upravit den a datum. Sice to mají výborně vyřešené, kdy nastavení je velmi rychlé, ale je potřeba myslet na to, kde máte ručky, abyste se vyhnuli poškození mechanismu datumovky.Na to je ale potřeba myslet u všech hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dor Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Souhlasím, ale jsou to mé první a zatím jediné hodinky s day + date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Souhlasím, ale jsou to mé první a zatím jediné hodinky s day + date. Aha. Ať už je u hodinek pouze datum nebo i den v týdnu, je potřeba si vždycky uvědomit, že přenastavování data kolem půlnoci by vedlo k poškození převodového mechanismu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dor Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Aha. Ať už je u hodinek pouze datum nebo i den v týdnu, je potřeba si vždycky uvědomit, že přenastavování data kolem půlnoci by vedlo k poškození převodového mechanismu. Ano, tento základní princip mají různé značky asi společný. Jen je pravděpodobně odlišnost v časovém rozsahu, tedy od kdy - do kdy se nesmí s dnem a datem manipulovat. I v rámci dané značky je to asi různé - zřejmě odvislé od kalibru. Příkladem je právě Orient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ano, den v týdnu se u mých Mako překlápí asi do 3 hodin do rána. Ale to stejně spím. Takže když je třeba změnit datum, udělám to prostě ve dne a o žádný časový rozvrh se nezajímám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morphal Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Máte někdo zkušenosti s Orient Ray? Konkrétně si mlsně prohlížim refenci EM65009D9. Co tak čtu, tak se mi zdá, že se jedná o docela držáky s dobrym strojkem. Ale pořád se ještě nemůžu rozhodnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Máte někdo zkušenosti s Orient Ray? Konkrétně si mlsně prohlížim refenci EM65009D9. Co tak čtu, tak se mi zdá, že se jedná o docela držáky s dobrym strojkem. Ale pořád se ještě nemůžu rozhodnout Za ty peníze nic lepšího neseženeš a všeobecně jsou s nimi velmi dobré zkušenosti. Obvykle jsou překvapivě přesné. Šroubovací korunky a WR200, takže do vody ideální. Sluší jim tah, kožený řemen i nato strap. Teď jde jen o to jakou barevno variantu a jestli Ray nebo Mako (ale to si musíš rozhodnout sám). P.S.: koukám, že šly s cenou nahoru (pravděpodobně i vlivem měnových kurzů). Ještě před rokem (dvěma) jsem kupoval Maka na tahu za cca 2.800,- teď co se tak rozhlížím, tak min 3.500,- (nehledal jsem důkladně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Máte někdo zkušenosti s Orient Ray? Konkrétně si mlsně prohlížim refenci EM65009D9. Co tak čtu, tak se mi zdá, že se jedná o docela držáky s dobrym strojkem. Ale pořád se ještě nemůžu rozhodnout recenze zde: http://www.nosime-hodinky.cz/orient-ray-recenze-majitele/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Máte někdo zkušenosti s Orient Ray? Konkrétně si mlsně prohlížim refenci EM65009D9. Co tak čtu, tak se mi zdá, že se jedná o docela držáky s dobrym strojkem. Ale pořád se ještě nemůžu rozhodnout Není nad čím váhat. Jestli se ti líbí, kup si je. Litovat nebudeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 This Memorial Day Weekend, shop our entire collection, including the newly released Duke and save 25% off your total order! Simply use with code MEMORIALDAY15 at check out. Act fast though, sale ends 5/25/2015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morphal Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Diky za radu a odkaz na recenzi. Neodolal jsem a objednal . Nosite je na tom origo tahu? Popripade jaky remeny si na ne sazite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Mám Mako, což je podobné, a nosím je výhradně na tahu. Ale nějakou pěknou gumu nebo silikon si na nich představit dovedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Diky za radu a odkaz na recenzi. Neodolal jsem a objednal . Nosite je na tom origo tahu? Popripade jaky remeny si na ne sazite?Já ty své černé makouše nosím prakticky na všem. Od koženého řemenu, přes hadrové nebo kožené nato a zulu, občas na origo tahu, ale nejvíc asi na meshi a do vody na gumě, tak jako posledních 14 dnů, protože prší a počítám s ponorem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Už jsem to sem psal, že meshe nemusím, ale když jsem ho viděl na Mako, dost se mi ta kombinace líbila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Už jsem to sem psal, že meshe nemusím, ale když jsem ho viděl na Mako, dost se mi ta kombinace líbila.Už je nachystaný. Jak vyleze sluníčko, hned ho nahodím a budu oslňovat své nejbližší okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 jo mesh je super není tak pohodlný jako nato, ale pohodlný je. právě ho mám na sobě . sory za fotky, venku je hnusně . ještě přiložím fotku na NATO strapu, modrá luneta nebo pepsiny by k němu sedli líp, ale mně se to líbí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morphal Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Tyjo diky za fotky!! uz se na ne silene tesim a jakmile prijdou, tak se podelim o fotky taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morphal Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Tak mi dneska dorazily a uplne jsem si z nich sednul na zadek. Modrej cifr jim naramne slusi a po uprave tahu jsou hned nejpohodlnejsi hodinky,ktery mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se