geometr Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Ne. A vzhledem k tomu, kdo sedí teď na hradě, bych spíš hledal podobnost třeba s logem cigaret Dunhill nebo Rothmans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kockagejsa Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Ahoj všichni, máte někdo zkušenosti s tímto konkrétním modelem - Hodinky Orient RA-AA0C06E19B ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIK82 Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Ahoj, prosím o radu kde nechat opravit Orient Defender II? Podařilo se mi rozbít sklíčko. Nejlépe Praha, ale nebráním se i zaslání. Případně pokud by nějaký místní člen byl schopen opravit. Předem díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 (upraveno) Prazske hodinarstvi, mozna Koscom, mimo Prahu pak treba Onyx. Je toho celkem dost, hledej TADY, urcite ti neco padne do oka. Jak se to povedlo? Upraveno 7. prosince 2022 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIK82 Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 No jsem kokot, pravidelně si beru na večerní procházku tyhle hodinky. No a výměna probíhá stylem dám na ruku opřu o nohu a utáhnu řemínek. Už kolikrát jsem si říkal, že dělat to nad podlahou s dlaždicemi není úplně ono. Tak teď už vím, že je lepší dát ruku nad stůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 V 7. 12. 2022 v 10:05, MIK82 napsal: Ahoj, prosím o radu kde nechat opravit Orient Defender II? Podařilo se mi rozbít sklíčko. Nejlépe Praha, ale nebráním se i zaslání. Případně pokud by nějaký místní člen byl schopen opravit. Předem díky za pomoc. Ahoj, to je nemilé “zranění”. Já letos kupoval Orientky v Helveti a v záručním listě mám přímo uvedený kontakt na výhradního dovozce http://www.orienthodinky.cz/kontakty Nemám žádnou zkušenost, ale případně se můžeš zkusit poptat tam, kdybys v Praze nic nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIK82 Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Díky za reakci, nakonec jsem poslal do Jihlavy Onyx. Nabídli několik možností opravy, tak uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 před 7 hodinami, MIK82 napsal: Díky za reakci, nakonec jsem poslal do Jihlavy Onyx. Nabídli několik možností opravy, tak uvidím. Jestli budeš měnit za safír a třeba i s antireflexem, tak by mě zajímalo, na kolik to přijde. Mám také Defendery II a nějaký ten šrám na sklíčku už jsem taky posbíral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Myslíte, že se dá u Orient Mako první generace opravit stržený závit u korunky, aby to nestálo víc než celý Maka? Měl jsem je u hodináře asi měsíc, a vrátil mi je s tím, že na to nemůže sehnat díly, protože jsou vyrobený v Číně místo v Japonsku, a že tam ještě zbytek závitu je, takže to s trochou snahy jde dotáhnout. Tak jsem to tak nosil ještě pár měsíců, a už se mi to ožužlalo definitivně. Plus k tomu se mi ohnula stěžejka, a taky blbě funguje tlačítko na přepínání dnů, tak jsem je odložil do krabice s tím, že jsem s nima skončil, ale teď mi jich začíná být líto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIK82 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 V 9. 12. 2022 v 16:58, Pavel87 napsal: Jestli budeš měnit za safír a třeba i s antireflexem, tak by mě zajímalo, na kolik to přijde. Mám také Defendery II a nějaký ten šrám na sklíčku už jsem taky posbíral Tak hodinky jsou opraveny. Tímto smekám před ONYX Jihlava. Rychlost, komunikace a z mého pohledu i cena super. Safír + přetěsnění + kontrola chodu a zaslání na dobírku 1690 Kč. Za mě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 4 hodinami, MIK82 napsal: Tak hodinky jsou opraveny. Tímto smekám před ONYX Jihlava. Rychlost, komunikace a z mého pohledu i cena super. Safír + přetěsnění + kontrola chodu a zaslání na dobírku 1690 Kč. Za mě super. Díky, tak to je úžasná cena a především tempo. Do Jihlavy jezdím za rodinou, nejspíš tam nechám servírovat Seika a až mi Defendery nasbírají další škrábance, tak vím, kam s nimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIK82 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Tempo by bylo ještě lepší, ale vlezl do toho víkend. Jinak ten safír nemá AR, ale jak je plochý, tak to ani moc nevadí. A možná by byli schopni zajistit i s AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 (upraveno) @MIK82byli Edit, respektive jsou schopni antireflexem sklo opatřit Upraveno 13. prosince 2022 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 V 11. 12. 2022 v 19:54, Montgomery napsal: Myslíte, že se dá u Orient Mako první generace opravit stržený závit u korunky, aby to nestálo víc než celý Maka? ............................... Asi podle toho jestli máš stžený závit na korunce jako takové, nebo jestli je stržený na pouzdru. V prvním případě by to mělo být ok, v tom druhém to bude asi celkem drahá sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 1 hodinou, Pepino777 napsal: Asi podle toho jestli máš stžený závit na korunce jako takové, nebo jestli je stržený na pouzdru. V prvním případě by to mělo být ok, v tom druhém to bude asi celkem drahá sranda. Bude to ten závit pouzdra. Co s tím? Dá se to třeba prodat aspoň na náhradní díly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Přemýšlím nad Orient Bambino 38 - hodinky se mi hodně líbí, ale mají minerální sklíčko. Je tu někdo kdo s nima má zkušenost - poškrábou se snadno nebo se není potřeba bát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Moje zkusenost je, ze ne. Alespon ja pri beznem noseni zadne skrabance nepozoruji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 V 8. 12. 2022 v 20:31, Ersagon napsal: Ahoj, to je nemilé “zranění”. Já letos kupoval Orientky v Helveti a v záručním listě mám přímo uvedený kontakt na výhradního dovozce http://www.orienthodinky.cz/kontakty Nemám žádnou zkušenost, ale případně se můžeš zkusit poptat tam, kdybys v Praze nic nenašel. Nedávno jsem u pana Tichého během zkracování tahu prohlížel vitrínku s Orienty a byl jsem důrazně upozorněn, ať si to nekupuji, neboť má velkou obavu o dostupnost ND právě z důvodu změny výhradního dovozce někam do Ostravy. Vlastníci snad prý někde z východu. Víc detailů nevím, ale jeho obavy zněly přesvědčivě. Jeden z důvodu nepořízení Baby Triton AC0Kxxx. Takže asi tak. Onyx byla asi dobrá volba vzhledem k tomu, co dokážou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 V 25. 12. 2022 v 10:10, Jiří Sedlák napsal: Nedávno jsem u pana Tichého během zkracování tahu prohlížel vitrínku s Orienty a byl jsem důrazně upozorněn, ať si to nekupuji, neboť má velkou obavu o dostupnost ND právě z důvodu změny výhradního dovozce někam do Ostravy. Vlastníci snad prý někde z východu. Víc detailů nevím, ale jeho obavy zněly přesvědčivě. Jeden z důvodu nepořízení Baby Triton AC0Kxxx. Takže asi tak. Onyx byla asi dobrá volba vzhledem k tomu, co dokážou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 No mě úplně nepřijde k smíchu koupit si hodinky s nejistou dostupností náhradních dílů. A obavy renomovaného hodináře (v Pardubicích prakticky jiný není) beru docela vážně. Ale klidně se mi směj, když ti to udělá radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se