biknik Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 (upraveno) Děkuju. Taky by mě to ještě před časem nenapadlo, ale po roce na nule jsem to začínal vnímat trochu jinak. Ale zvláštní je, že se o vaping stále zajímám. I když není to jako bývalo, ale to celkově současná doba. To mi vlastně ale taky pomohlo.Mimochodem, zrovna předevčírem u mě byl dcery kamarád a chtěl namotat. Bylo to zvláštní a poprvé, co jsem sestavil a zkoušel to, popisoval mi za různých okolností jak to chutná, funguje, někdo jiný. A asi to fungovalo, jak by mělo. Myslím, že to půjde dobře. Upraveno 15. září 2017 uživatelem biknik
chvatal.miroslav Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Tak dej vědět, jaký to je. Už jsem na to koukal. Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk
Návštěvník km.kmk Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 (upraveno) Já už to netestuju ale hulím... no... cígo je cígo ale po tomhle nechrchlám... ale trochu nemám dobrý pocit z toho prostředního dílu, což je ochlazovač a funguje tak , že se ta umělá hmota speče... to asi nebude úplně zdravý...jinak zleva : 1.díl = tabák , 2. díl nevim ale je to jako filtr ale v něm i tabáková směs, 3.díl ten igelit a 4.díl klasika filtr, Upraveno 20. září 2017 uživatelem km.kmk
beeman Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 dorazilo mi totok, je to velmi dobre fungujici a zpracovani vyborne, na 20ml liquidu, stoji to tam jenom necelejch 17 dolaru, tak jenom takovej tipja jdu obednat jeste pro jistotu jeden :-)https://www.fasttech.com/products/8670100
stosi Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 V 20. 9. 2017 v 16:33, chvatal.miroslav napsal: Tak dej vědět, jaký to je. Už jsem na to koukal. Odesláno z mého SM-G955F pomocí TapatalkTaky se mi to dostalo do ruky a je to šílený humáč... V místnosti to je cítit po kukuřičných cornflakes. Nedýmí to moc.. a ta chuť - něco jako přeslazená vodní dýmka. Za mě ne.
decebal Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 V 20. 9. 2017 v 16:35, km.kmk napsal: Já už to netestuju ale hulím... no... cígo je cígo ale po tomhle nechrchlám... ale trochu nemám dobrý pocit z toho prostředního dílu, což je ochlazovač a funguje tak , že se ta umělá hmota speče... to asi nebude úplně zdravý...jinak zleva : 1.díl = tabák , 2. díl nevim ale je to jako filtr ale v něm i tabáková směs, 3.díl ten igelit a 4.díl klasika filtr,Někde vejš jsem sem dával odkazy na stránky, kde je to celé popsáno vč. látek obsažených v tý páře. Podle toho, co se všude píše, to maj vychytaný. A nemyslím, že by investovali 2 miliardy dolarů, aby spadli z jednoho problému do problému druhého. I když - člověk nikdy neví. Ale mám to už asi 4 měsíce a jako šidítko je to výborný. Akorát mi občas dojde baterka, třeba ve dvě ráno na svatbě. A zamiloval jsem se do mentolek, poprvé v životě.
Jenikec Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 V 20. 8. 2017 v 21:41, Maxel napsal: Kluci, poradíte pls naprosté lamě v e-hulení nějaký entry level set? Chtěl bych to zkusit, ale naprosto se v tom nevyznám. Třeba tohle?https://www.vasecigareta.cz/produkt-2165-joyetech-ego-aio-pro-2300mah.htmlJa jedu uz skoro 2 roky evic aio 1,5ohm a spokojenost 6mg. Pred tim jsem porad neco kupoval a nebyl spokojeny. Hlavy kupuju za 1/3 ceny z ciny. 0,6 mi tezce nevyhovovala zalevalo se mi to a strilelo do pusy. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Thomas Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 V 20. 9. 2017 v 16:35, km.kmk napsal: Já už to netestuju ale hulím... no... cígo je cígo ale po tomhle nechrchlám... ale trochu nemám dobrý pocit z toho prostředního dílu, což je ochlazovač a funguje tak , že se ta umělá hmota speče... to asi nebude úplně zdravý...jinak zleva : 1.díl = tabák , 2. díl nevim ale je to jako filtr ale v něm i tabáková směs, 3.díl ten igelit a 4.díl klasika filtr,Já tam při hulení cítím něco jako příchuť gumy...
Návštěvník km.kmk Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 V 29. 9. 2017 v 8:57, Thomas napsal: Já tam při hulení cítím něco jako příchuť gumy...tak mu musíš říct ať si ji sundá. ..ale je to pak riziko no...
Thomas Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 V 29. 9. 2017 v 14:37, km.kmk napsal: tak mu musíš říct ať si ji sundá. ..ale je to pak riziko no...co taky čekat, když to takhle napíšu
chvatal.miroslav Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Tak jsem nakonec místo Iqos pořídil klasickou elektriku.Protože jsem to nikdy nepoužíval tak v tom celkem plavu. Nenašel by se prosím někdo na výpomoc a pár rad.Mám mod SX Mini G a Geekvape Ammit Dual Coil. Jaký teploty a výkon používáte? Myslím že jsem to tady u někoho viděl. Díky.
bandicoot Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Jsem heets zkusil. Jako asi dobrý pro někoho kdo potřebuje nikotin nehledě na okolí, ale přišlo mi to jak hulit zhaslý cigáro. Ještě dám šanci těm mentolkám, který hulim klasicky. edit: ale dovedu si to představit kombinovat s klasickym cígem. Jako úplná náhražka asi ne. Upraveno 10. října 2017 uživatelem bandicoot
biknik Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) chvatal.miroslav na začátek jeden z nejsotisfikovanějších Módů plus atomizer pro vlastní spirálky? Nestačím valit bulvy, ale ten start asi nebude moc rychlý.Každopádně vaping je dobrou volbou a ještě lepší s nějakým začátečnickým setem. Na začátek jeď v režimu výkonu. Nastav nízkou hodnotu a přidávej, až to bude vyhovovat, ale ne zas tolik, aby už docházelo k připalování. To je univerzální pravidlo a kolik to nastavení bude, je už individuální podle potřeb a použitého HW. Upraveno 10. října 2017 uživatelem biknik
chvatal.miroslav Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Jo, možná to vypadá trochu šíleně. To víš, prostě se mi opravdu líbil a musel jsem ho mít :-D Chci si ho jen odladit, ať mi nebouchá, nepřepaluje a zároveň, aby to přiměřeně kouří. Jde mi o chuť. Někdy ta cesta, přeskočení několika kroků není idealní, já vím.
beeman Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 to je STROJ :-)podarilo se ti rozchodit toho Taifuna? V 12. 10. 2017 v 10:05, Horhe napsal: A je doma, krasavec. teda v práci...
Horhe Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 V 12. 10. 2017 v 11:41, beeman napsal: to je STROJ :-)podarilo se ti rozchodit toho Taifuna?ne furt to teče, asi jsem jelito
beeman Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 ajajaj :-Daz budes mit nekdy cestu kolem, stav se, ti to ukazu ;-) a nahodim funkcni setup, je to jednoduchy V 12. 10. 2017 v 11:44, Horhe napsal: ne furt to teče, asi jsem jelito
chvatal.miroslav Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Něco jsem pročetl a vyladil jsem to. Jedu na nerezu a chuťově to je paráda. Ten Ammit je vhodný pouze na DL, tak chci ještě koupit jeden atomizér na MTL. Můžete něco doporučit? Co třeba Nautilus X?Díky za radu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se