Majk1 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Na MTL doporucuji Berserker. Sice mi chvilku trvalo vyladit setup (vhodna spiralka, mnozstvi vaty), ale po vyladeni uz jede perfektne a ma krasne tuhy mtlkovy potah jak za starych casu
chvatal.miroslav Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 Na ten jsem se díval. V téhle cenové kategorii asi to nejlepší. Tak jsem stál v obchodě nad výlohou a dlouho jsem přemýšlel. Když už, tak už... Pořídil jsem dobrý mod, tak už tu trojku za atik nějak unesu. Vzal jsem Kayfun Prime. Doma namotal spirálku 2,5mm/0,4mm nerez 316 a od té chvíle vím, že MTL jsem měl vzít rovnou. Spokojenost maximální. Jedu na nejmenší dírku a má to fajn tuhý potah. Škoda toho malého tanku na liquid. Slušel by mu ten prodloužený, ale ne ve skle, v oceli.
stepecken Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 Na Prime pasuje nerezovy tank s Kayfun 5, plus predávajú aj kotolnu ktora to zväčší na 5.5ml
chvatal.miroslav Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 Prodloužení se musí použít ze sady pro Prime? To by bylo super. 5ml místo 2ml, to už by bylo dostatečný.
lub Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 tohle mi na nějaký čas asi bude stačit. jenom škoda, že ve fichemě neprodávají i nikotin , s těma 10ml lahvičkama to je docela nepoměr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chvatal.miroslav Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Tak jsem objednal prodloužení pro K. Prime a ocelový tank pro K. V5. Včera večer jsem to dal dohromady a výsledek je na fotce. Děkuji za tip.
Pege1012 Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Malý dotaz,není tady někdo z Ostravy a okolí, kdo by pomohl a poradil s výběrem nějakého modu a případně motáním spirál. Zkoušel jsem wismec vicino D30 s výměnnými hlavami a pořád to není ono. Taky bych rád konečně vychytal sílu liquidů, mám pocit pořád, že je to slabota.Kdyžtak prosím o soukromou zprávu.
lub Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 kluci prosímvás, kde v praze kupujete nerez drátek na spirálky? bral jsem u attyho, ale zdá se, že to s krámkem zabalil (nefungují stránky, telefon..).díky.
lub Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 tak jsem koupil normálně v labuti. jsem původně nevěděl, že mají i tenhle sortiment. 10m/0,25mm/179Kč.od každého průměru tam pani měla jenom jednu špulku.
biknik Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Atty skončil.Bral jsem tady: https://www.anebotak.cz/kategorie/nerezove-316lPřípadně top kvalitku tady: https://www.anebotak.cz/kategorie/osteo-chirurgicke
Horhe Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 (upraveno) Sladěný kombo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. listopadu 2017 uživatelem Horhe
lub Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 s tím podkladem to ladí parádně. dnes si jdu zase pro nějakou příchuť do Vladislavky..kluci, co máte takhle svoje oblíbený?u mě vede heisenberg, teď jsem dovapoval T-juice = nějaký červený bobule. takže něco v tomhle ranku. máte nějakou svou oblíbenou stálici?
Horhe Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Já primárně heisenberg, sem tam to proložím hruškou od vincenta, ice mint od vincenta a teď jsem si vzal nějakou třešeň. Ale H jednoznačně vede. Každopádně nic od Imperie, zatím co jsem měl, tak byl chemickej hnus. Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Horhe
beeman Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 ja mohu doporucit pouze tabakove prichute od AtmosLab: Apache, RY69, Maxxx, Agrinio (v tomto poradi)
lub Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 ono je toho tolik, že tam pokaždé čumím jak trouba nejsem schopen si vybrat.jj, od imperie je to chemie hrozná. mám od ní mango co jsem koupil jako vaper-panic a občas si ho dám nebo k něčemu přidám, ale je to o level níž než vampire vape nebo t-juice.tabákovky mě nějak netáhnou, chuť tabáku mi vlastně vůbec nechybí. navíc je u nich laborování s uležením...ty ovocný namíchám a hned jedu.
vraby Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Zítra dorazí Heisenberg tak uvídíme + T Juice tabák,to já raději než ovoce. Dobrá chut je i RY69,Apache není špatný,ale už ne.Od Atmosu asi chybu neuděláte.
KFL Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Ja ted objevil Cosmic Fog a jejich Chilled tobacco. A to je super!
Horhe Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Zrovna žvýkám tu hrušku, fakt skvělá.
Pege1012 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Ahoj všem když si pořídím tento Elektronický grip Joyetech eVic VTwo Mini doporučíte k němu dokoupit Aspire Nautilus 5 ml clearomizer ,aby to fungovalo na klasické potahování pusa plíce? Nebo nějaký jiný, popřípadě i doporučte jiný mod, a clearomizer. Ale určitě z hlavami, motat spirály bych nezvládl jsem kopyto.Díky za rady.
biknik Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Drtivá většina běžných Módů bude závitově (závit "510") i funkčně kompatibilní s drtivou většinou atomizerů a naopak. Jen si vybrat.. maximálně atomizer na průměr, aby z estetických důvodu nepřesahoval Mód. Joyetech VTwo-Mini plus Aspire Nautilus je myslím skvělou volbou pro běžný vaping ústa-plíce, pokud si člověk jen chce měnit tovární hlavy a o nic se nestarat. Rozměrově na sebe by to mělo být také v pořádku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se