lub Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 zdravím pánové.před lety jsem asi rok používal tohle - teď jsem to našel v šuplíku:pořád problémy, spirála se připalovala a napejkala a strašně to smrdělo, neustále kupovat ty nový střeva do toho, prostě opruz, tak jsem to vzdal a vrátil se k javaanse.ale když to fungovalo, tak to bylo super příjemný kouření.chtěl bych se tedy zeptat na něco spolehlivého, pokud možno s minimální údržbou, čím bych nahradil klasický balený cigára.nechci nic příliš sofistikovaného s displejem atp.. např. ten Joyetech ego one V2? co, vraby, stále spokojenost? díky za případné tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Od podzima jedu KangerTech minibox (nebo tak nějak) s tankem a hlavama Aspire Nautilus. Vždyky mi všechny tanky tekly, ačkoli se každej dušoval, že ten nebo jinej stopro neteče. Až Nautilus to fakt dokázal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 za mě tohle:http://www.atty.cz/atty/eshop/0/3/5/2194-Joyetech-eVic-VTwo-Mini-75W-Full-Kit-cerny-s-variabilnim-nastavenim-vykonu-a-TC Používám už delší dobu, tu samou si to díky mě koupily už dalších 4 osoby, ke své spokojenosti. V atty dostaneš na chronomag nick 10% slevu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 doporucuji neco megajednoduchycho a chutnyho:mechanicky mod SMPLTaifun GT-S2 Sanyo x 18350nabijecka nesmrtelna, neznicitelna kombinace, pouzivam uz 7 let zdravím pánové.před lety jsem asi rok používal tohle - teď jsem to našel v šuplíku:IMG_0315.JPGpořád problémy, spirála se připalovala a napejkala a strašně to smrdělo, neustále kupovat ty nový střeva do toho, prostě opruz, tak jsem to vzdal a vrátil se k javaanse.ale když to fungovalo, tak to bylo super příjemný kouření.chtěl bych se tedy zeptat na něco spolehlivého, pokud možno s minimální údržbou, čím bych nahradil klasický balený cigára.nechci nic příliš sofistikovaného s displejem atp.. např. ten Joyetech ego one V2? co, vraby, stále spokojenost? díky za případné tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 díky. je toho moc na co bych se chtěl zeptat, rád bych tuhle problematiku trochu vstřebal (atomizery gripy spirály knoty ohmy watty no tvl..)..nejlíp bude když zajdu do kamenný prodejny, nechám si to vysvětlit a rovnou něco koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) díky. je toho moc na co bych se chtěl zeptat, rád bych tuhle problematiku trochu vstřebal (atomizery gripy spirály knoty ohmy watty no tvl..)..nejlíp bude když zajdu do kamenný prodejny, nechám si to vysvětlit a rovnou něco koupím. Tak v kamenný prodejně záleží kdo tě bude obsluhovat.Já chodil do jedný kamenný prodejny s dokud tam prodával majitel, který tomu rozuměl a měl to jako koníčka, bylo to fajn. Pak to celý rozšířil, vzal tam dvě prodavačky a bylo po pohodě.Ne úplně dobrá znalost prodávaného a že by nějak rozumně poradily to rozhodně ne. Jinak já používám iStick od Eleaf 30W pro jeho kompaktní rozměry a spolehlivou elektroniku a na něm Joyetech Cubis Pro tank. Být Tebou beru něco co můžeš dobíjet přes microUSB s vestavěnou baterí s kapacitou alespoň 2000mAh.Na to nějaký clearomizér s výměnnými hlavami, optimálně více typů hlav. Hlavu dnes velice jednoduše vyměníš a nemusíš motat spirálky. Já to kdysi dělal, motal, experimentoval, ale dnes už jen měním hlavy, protože na to nemám čas. To co postoval kolega Mechac je dobrá volba, mohu potvrdit. Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Jinak já teď budu kupovat tohle:https://www.vasecigareta.cz/produkt-2064-eleaf-ipower-mod-5000mah.html a nahoře budu mít toto:https://www.vasecigareta.cz/produkt-2178-ud-mesmer-gl-clearomizer-2ml.html Ale možná bych doporučil ten Joyetech Cubis Pro tank, protože má regulaci přisávání vzduchu nahoře, takže je tam menší pravděpodobnost protečení či problémů s kondensací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Co tě vede ke koupi toho Mesmeru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Jinak já teď budu kupovat tohle:díky za rady Tobě i ostatním.víte, jde mi i o tu kompatibilitu, jak to mají různí výrobci a tak, s těmi závity a těsněními, v tom se nevyznám. takže pro začátek něco komplexního a blbuvzdorného. pokud bych se s tím sžil a spolehlivě vše fungovalo, jsem ochoten si pak i nějakou tu spirálu z drátu umotat .hlavně prostě nechci často kupovat celý ty žhavicí hlavy, páč tehdy to vydrželo pár naplnění a někdy ani to ne a pak to i docela lezlo do peněz.. ale nevím, kam se vývoj dostal a jak je to teď.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Já už toho mesmera mám. Chtěl sem nějakou změnu, impuls, předtím jsem měl dva Cubis Pro, ten mesmer je proti nim o dost kratší. Funguje dobře, kupodivu i s hlavou 1,8 ohmů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Ty hlavy už vydržej celkem dost a ten komfort je k nezaplacení. Ale uznávám, že to nějakou korunu stojí. Přesto se to dle mého názoru vyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 jak dlouho vam ty hlavy vydrzi? ja pouzivam do cubis pro LVC Clapton 1,5 a mam ji tak na mesic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) Tak dost záleží kolik ml liquidu spotrebujes. Těžko se to generalizuje. Já měním taky tak po měsíci. Někdy dřív. Už to člověk prostě pozná na chuti Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 ja mam v Taifunech a i v Pikoliku (genesis) namotane spiralky cirka 2 roky, obycejne kanthalove, nemenim, pouze vypaluju pri vymene vaty, vatu menim podle chuti, ale priblizne po mesici, "kourim" michanici s Atmos Lab RY69 nebo Apache, tedy svetlou smes , nespini to tolik spiralky, mesicni naklady 5 kc vata, 100mg baze a 2mg prichute, cca 200kc, od huby to neodrthnu :-) kupovat kazdy mesic hlavu je nesmysl, vatu mam i s vypalenim vymenenou stejne rychle jako kdybych menil hlavu. ale chapu, ze pro nekoho je to atomove inzenyrstvi :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Chtěl bych se zeptat, jaké používáte baterky na sub-ohm atomizéry? Já jsem na zkoušku pořídil iJust 2, ale zjistil jsem, že mi to žádná z baterek, co mám doma, neutáhne.Grip používám iStick Pico, ten by to dal v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) Pouzivam "hovnousky" LG HG2. Jedny z najlepsich.Ale aj sony vtc4, vtc5 su super Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem radorado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Pouzivam "hovnousky" LG HG2. Jedny z najlepsich.Ale aj sony vtc4, vtc5 su superDetto hnedé lg a zelené Sony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 ja mam v Taifunech a i v Pikoliku (genesis) namotane spiralky cirka 2 roky, obycejne kanthalove, nemenim, pouze vypaluju pri vymene vaty, vatu menim podle chuti, ale priblizne po mesici, "kourim" michanici s Atmos Lab RY69 nebo Apache, tedy svetlou smes , nespini to tolik spiralky, mesicni naklady 5 kc vata, 100mg baze a 2mg prichute, cca 200kc, od huby to neodrthnu :-) kupovat kazdy mesic hlavu je nesmysl, vatu mam i s vypalenim vymenenou stejne rychle jako kdybych menil hlavu. ale chapu, ze pro nekoho je to atomove inzenyrstvi :-D nerozumim ti ani .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 nerozumim ti ani .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Já jsem na vatu nikdy nepřešel. Jsem genisis technox opletář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se