Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

zdravím pánové.

před lety jsem asi rok používal tohle - teď jsem to našel v šuplíku:

post-5667-0-86259400-1484900860_thumb.jpg

pořád problémy, spirála se připalovala a napejkala a strašně to smrdělo, neustále kupovat ty nový střeva do toho, prostě opruz, tak jsem to vzdal a vrátil se k javaanse.

ale když to fungovalo, tak to bylo super příjemný kouření.

chtěl bych se tedy zeptat na něco spolehlivého, pokud možno s minimální údržbou, čím bych nahradil klasický balený cigára.

nechci nic příliš sofistikovaného s displejem atp..

např. ten Joyetech ego one V2?

co, vraby, stále spokojenost?

díky za případné tipy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

doporucuji neco megajednoduchycho a chutnyho:

mechanicky mod SMPL

Taifun GT-S

2 Sanyo x 18350

nabijecka

nesmrtelna, neznicitelna kombinace, pouzivam uz 7 let

zdravím pánové.

před lety jsem asi rok používal tohle - teď jsem to našel v šuplíku:

attachicon.gifIMG_0315.JPG

pořád problémy, spirála se připalovala a napejkala a strašně to smrdělo, neustále kupovat ty nový střeva do toho, prostě opruz, tak jsem to vzdal a vrátil se k javaanse.

ale když to fungovalo, tak to bylo super příjemný kouření.

chtěl bych se tedy zeptat na něco spolehlivého, pokud možno s minimální údržbou, čím bych nahradil klasický balený cigára.

nechci nic příliš sofistikovaného s displejem atp..

např. ten Joyetech ego one V2?

co, vraby, stále spokojenost?

díky za případné tipy

Odkaz ke komentáři

díky. je toho moc na co bych se chtěl zeptat, rád bych tuhle problematiku trochu vstřebal (atomizery gripy spirály knoty ohmy watty no tvl..)..nejlíp bude když zajdu do kamenný prodejny, nechám si to vysvětlit a rovnou něco koupím.

Tak v kamenný prodejně záleží kdo tě bude obsluhovat.

Já chodil do jedný kamenný prodejny s dokud tam prodával majitel, který tomu rozuměl a měl to jako koníčka, bylo to fajn. Pak to celý rozšířil, vzal tam dvě prodavačky a bylo po pohodě.

Ne úplně dobrá znalost prodávaného a že by nějak rozumně poradily to rozhodně ne.

Jinak já používám iStick od Eleaf 30W pro jeho kompaktní rozměry a spolehlivou elektroniku a na něm Joyetech Cubis Pro tank. Být Tebou beru něco co můžeš dobíjet přes microUSB s vestavěnou baterí s kapacitou alespoň 2000mAh.

Na to nějaký clearomizér s výměnnými hlavami, optimálně více typů hlav. Hlavu dnes velice jednoduše vyměníš a nemusíš motat spirálky. Já to kdysi dělal, motal, experimentoval, ale dnes už jen měním hlavy, protože na to nemám čas.

To co postoval kolega Mechac je dobrá volba, mohu potvrdit.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Jinak já teď budu kupovat tohle:

https://www.vasecigareta.cz/produkt-2064-eleaf-ipower-mod-5000mah.html

a nahoře budu mít toto:

https://www.vasecigareta.cz/produkt-2178-ud-mesmer-gl-clearomizer-2ml.html

Ale možná bych doporučil ten Joyetech Cubis Pro tank, protože má regulaci přisávání vzduchu nahoře, takže je tam menší pravděpodobnost protečení či problémů s kondensací

Odkaz ke komentáři

Jinak já teď budu kupovat tohle:

díky za rady Tobě i ostatním.

víte, jde mi i o tu kompatibilitu, jak to mají různí výrobci a tak, s těmi závity a těsněními, v tom se nevyznám. takže pro začátek něco komplexního a blbuvzdorného. pokud bych se s tím sžil a spolehlivě vše fungovalo, jsem ochoten si pak i nějakou tu spirálu z drátu umotat :).

hlavně prostě nechci často kupovat celý ty žhavicí hlavy, páč tehdy to vydrželo pár naplnění a někdy ani to ne a pak to i docela lezlo do peněz.. ale nevím, kam se vývoj dostal a jak je to teď..

Odkaz ke komentáři

Tak dost záleží kolik ml liquidu spotrebujes. Těžko se to generalizuje.

Já měním taky tak po měsíci. Někdy dřív. Už to člověk prostě pozná na chuti

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

ja mam v Taifunech a i v Pikoliku (genesis) namotane spiralky cirka 2 roky, obycejne kanthalove, nemenim, pouze vypaluju pri vymene vaty, vatu menim podle chuti, ale priblizne po mesici, "kourim" michanici s Atmos Lab RY69 nebo Apache, tedy svetlou smes , nespini to tolik spiralky, mesicni naklady 5 kc vata, 100mg baze a 2mg prichute, cca 200kc, od huby to neodrthnu :-) 

kupovat kazdy mesic hlavu je nesmysl, vatu mam i s vypalenim vymenenou stejne rychle jako kdybych menil hlavu.

ale chapu, ze pro nekoho je to atomove inzenyrstvi :-D 

Odkaz ke komentáři

ja mam v Taifunech a i v Pikoliku (genesis) namotane spiralky cirka 2 roky, obycejne kanthalove, nemenim, pouze vypaluju pri vymene vaty, vatu menim podle chuti, ale priblizne po mesici, "kourim" michanici s Atmos Lab RY69 nebo Apache, tedy svetlou smes , nespini to tolik spiralky, mesicni naklady 5 kc vata, 100mg baze a 2mg prichute, cca 200kc, od huby to neodrthnu :-) 

kupovat kazdy mesic hlavu je nesmysl, vatu mam i s vypalenim vymenenou stejne rychle jako kdybych menil hlavu.

ale chapu, ze pro nekoho je to atomove inzenyrstvi :-D 

15101754_539091406282362_881902088477894

nerozumim ti ani ....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...