Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

nevite nahodu, jestli jeste funguji v atty.cz ve Vysocanech? jejich mobil se jevi jako neexistujici  a mam to trosku z ruky, tak se mi nechce nablint, diky

Odesláno

Beeman, na eCFku (forum eCF - tržnice) prodává tři decovky "Bunker" báze, asi nadbytek zásob. To jsou báze s dusíkem, právě pro dlouhodobé skladování. O tom omezení už se ví dlouho předem, právě proto se prodávaly třeba i tyto báze. Toto je 36 mg/ml NIC, byly i silnější. Rozbalí se vždy decovka a naředí na potřebnou koncentraci nikotinu PG/VG-čkem od Fichemy, jak jsem dával nedavno odkaz. Tak kdyby náhodou, to na chvíli řeší..

Někteří mají zásoby i do konce života. :)) Osobně jsem teda přešel na nulu, i třeba toto omezení byl impuls.

Ono budou a už začínají být v prodeji sady např. 10 ml / 20 mg NIC plus na dořezení nulka. Nebo balení báze 10 krát deset militrů. :D No uvidí se, jak to bude pokračovat.

Odesláno

no jo, žiju..

dík za radu, posunul jsem vatu a nechal trochu místa pro bublinky. zase si to naopak trochu učůrlo do sání, ale snad ok.

objednal jsem si novou vatu (a zároveň několikero bází dokud jsou..), tak snad zase ok.

Odesláno (upraveno)

Ok. A není zač. Ono jde vyladit k dobré funkčnosti jako medium pro přívod liquidu v podstatě jakákoli vata z těch snad sta druhů, které se využívají pro potřeby vapingu. A nejen vata, ale i třeba křemíkový knot, mesh, porézní keramika, ocelové lanko... Ale faktem je, že s některými druhy vaty, je to mnohem snadnější. Rozdíly tam jsou. ;)

Upraveno uživatelem biknik
Odesláno

Tak jsem k alienovi pořídil ještě Joyetech evic primo mini a k tomu rdta avocado 24. Na nošení v kapse ideál. To avocado má parádní podání chuti oproti smok tfv8 baby. Mám tam clapton 0,5 ohmu single coil. d117d17973f241762481031c50d8d7a7.jpg

Odesláno

Tady nevím. Janek66  jí snad ještě má. Jestli ho neseženeš na ecf, tak bych mu mohl zavolat.

Odesláno (upraveno)

Ale nestraš, zas tak obrovskou kotelnu nemá. :D ;)

Každopádně, pokud by to bylo aktuální tak dám taky vědět, dík.

Já myslím, že by mi slušela. :smoke: :D

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem

našel by se někdo kdo by mi mohl poradit se základním mícháním směsi.

Začal jsem tím že jsem si koupil základní sadu na hulení pro klasický potah pusa plíce. Po týdnu jsem naznal, že to nestačí a koupil jsem už nějaký tank Wismec Vicino D30. 

Liquidy co jsem měl doma nějaké od Dekangu tabákové 30 ml o síle 12 jsem na radu prodavačky rozředil nějakou bází o síle 0 tak, aby nebyla v poměru kterou měl ten liquid, čili 50-50 , ale prý na potahování pusa plíce je ideální poměr 80VG na 20 PG. Čili jsem ředil v poměru 1:2 a celkově jsem se dostal na sílu nikotinu 3 mg a bylo to již hustější. Do toho jsem přikapal nějaké koncentrované příchutě a hotovo. Základ mám namíchán ve dvou chutích, asi po 90 ml.

1. Ale teď to horší, jak postupovat dále. Mám doma lahvičku kterou jsem koupil, jde o bázi VG 99,5% German Flavours 12 mg 100 ml a teď vůbec nevím, čím mám tohle namíchat abych dostal ideální poměr VG-PG a sílu zase kolem těch 3? Jestli mi někdo může poradit přímo typ báze který koupit a poměr?

2. A potom jsem ještě koupil bázi Imperia 50-50 100 ml o síle 18. Opět stejný problém, jak ji naředit na optimální poměr PG-VG pro můj vaporizér, čím a v jakém poměru abych se dostal opět na sílu 3-5 mg? 

Docela se v tom plácám a tak uvítám vaše rady, třeba formou SZ.

Díky moc.

Upraveno uživatelem Pege1012
Odesláno (upraveno)

Tady není nikdo, kdo by věděl základ. Proč mu neporadíte...? :D

Na rychlovku, protože jsem na dovolené a jen jsem mrkl..

Žádný ideální poměr PG/VG neexistuje i když takovej neuniverzálnější výchozí je 50:50 (1:1).

PG dělá dýmavost a hustotu, VG dělá víc hit (kopanec do plic), je řidší a lépe vede chuť. 50:50 je vyrovnaný poměr. Někdo dává raději více PG nebo jsou směsi např. PG/VG - 70:30 pro víc hitu nebo naopak, kdo rád "mrakuje" tak míchá směsi s převahou VG třeba PG/VG 20:80 a to PG někteří dávají jen pro to, aby to aspoň trochu teklo. :D

Dál je to prostá jednoduchá matematika, protože můžeš mezi sebou míchat v podstatě báze (i hotové e-liquidy) od všech výrobců v různých intenzitách síly nikotinu a s jakýmkoliv prodávaným poměrem PG/VG nebo samostatný Propylenglykol a Glycerin. Jde jen o to, si to propočítat, aby člověk došel k požadovanému poměru PG/VG a intenzitě nikotinu.

Odesláno

Dej 50:50 a uvidis jestli to potřebuje doladit. Zkus si treba prvně jen čistou bázi bez aroma a uvidis. Na tohle neexistuje univerzální rada. Sto lidi, sto chuti.

Jinak bikniku neodpovídame protoze ty jsi takovej spisovatel, ktery se dobre čte. Vždy jsem mel rad tvůj styl psaní a recenze od tebe, to byl pro mne balzam na duši

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...