biknik Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Jo já se překlepl obráceně, omlouvám se. Teď už to bohužel neopravím, protože zde nelze po určitém čase editovat post. Správně je tedy: VG dělá dýmavost a hustotu, PG dělá víc hit (kopanec do plic), je řidší a lépe vede chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 (upraveno) Pege1012: Ten poměr není nijak daný pro určitý atomizer nebo způsob vapování krom dělání ptákovin s mraky, kde je vhodnější ta převaha VG. Může Ti u nějakého atomizeru pomoci pro zásobování nebo naopak prolínání, když tu používanou míchanici přidáním PG či VG trochu naředíš nebo zahustíš. To je ale takový krajní řešení. Primárně jde hlavně o to, aby to sedlo na tlamu a pak někomu i o množství páry. O osobní preference. A co sedí lze zjistit jedině vyzkoušením. S klasikou 50:50 se ale nic nezkazí a i se to dobře počítá. Milane, dík ale už chci taky se víc věnovat i dalším fajn záležitostem. Na druhou stranu pokud mohu poradit tak to stejně udělám. Upraveno 6. června 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Kluci díky moc za cenné rady, hlavně bych rád poděkoval Biknikovi a Daredevillovi, moc jste mi pomohli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 (upraveno) V poho. Třeba se to hodí i někomu jinému.. Ono to působí možná na začátek trochu složitě, ale je to snadné. Vždyť jsou to jen dvě základní složky plus nikotin a přichutit. Hlavně se může smíchat v podstatě "cokoli" dohromady až třeba tzv. "slitky". Max. to člověku nebude v tom poměru vyhovovat a jediné, co je třeba si hlídat je obsah nikotinu. A na to řezení hotové koupené báze vyšší koncentrace, než využíváš, bohatě stačí ty složky od Fichemy bez nikotinu. Můžeš použít od výrobců pro vaping i nulové báze, ale i tyto osvědčené složky a výrazně lacinější. http://www.fichema.cz/glycern-glycerol/446-glycern-995-125-kg-glycernov-olej-cas-56-81-5-pharma-8592861510030.htmlhttp://www.fichema.cz/monopropylenglykol/1010-propylenglykol-monopropylenglykol-1-kg-farmaceuticky-mpg-cas-8592861507030.html Jsou i dvoulitrovky, i pěti myslím.. Bacha jen, aby to byla farmaceutická kvalita..! Existuje i technická. Vezmu ten Tvůj příklad: "1. Ale teď to horší, jak postupovat dále. Mám doma lahvičku kterou jsem koupil, jde o bázi VG 99,5% German Flavours 12 mg 100 ml a teď vůbec nevím, čím mám tohle namíchat abych dostal ideální poměr VG-PG a sílu zase kolem těch 3? Jestli mi někdo může poradit přímo typ báze který koupit a poměr?" Takže mám 100 ml hotové báze síly 12 mg NIC, dejme tomu 100% VG. Chci využívat např. bázi 50:50 PG/VG o síle 3 mg NIC. Smíchám tedy 100 ml té VG GermanFlavours 12 mg NIC se 100 ml VG 0 mg NIC a 200 ml PG 0 mg NIC. Tím dostanu 400 ml základu požadované intenzity nikotinu ve vyváženém poměru PG/VG. Upraveno 7. června 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 V poho. Třeba se to hodí i někomu jinému..třeba mně, díky moc bikniku. psal jsi, že vapuješ bez nikotinu - k tomu ses dopracoval postupně, nebo jsi původně nekuřák?bylo by fajn, jednou za čas (za rok ) koupit litr nebo dva od fichemy, jenom dochutit a spokojeně bafat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 (upraveno) Pyro, pak postupně z 18 k 3 mg NIC a na těch 3 mg přibližně tři roky než jsem do toho prásknul na nulu. To bylo nejtěžší, ale mnohem snadnější než když jsem kdysi "přestával" několikrát kouřit. Týden občasný absťáky, návaly a pak jak když utne. Zvyky zůstaly v podstatě stejné, jen tam už leju "nulku". Upraveno 7. června 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 tak to je skvělý, mám dobrou motivaci. děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Tak se pak případně pochlub, jak to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Taky jsem to stáhnul na minimum, né teda nulku, ale cca 0,8. Dneska už jsem vytáhl 15 ml liquidu. Je to normální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Mám kamarády kteří dávají běžně 25ml za den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 (upraveno) Tvl, ja jsem nervni, kdyz mi 4ml tank vydrzi jen pul dne Upraveno 7. června 2017 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 (upraveno) díky kucí, jsem klidnější btw..a dýchá se vám/jim dobře? Upraveno 7. června 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Dýchá se mi velmi dobře. Myslím, že proženu plícemi průměrně tak 10ml 3mg za den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Taifuny a Belluse jsem asi uz nadobro odlozil, RSST Genesis rules, Pikolik obzvlast :-)jo a dycha se i velmi dobrea zitra jedu na Moravu pro asi posledni zbytky nikotinove baze v Cechach, co bude pak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 (upraveno) Budeš si třeba kupovat 10 ml lahvičky o síle 20 mg nikotinu a ředit nulou na požadovanou koncentraci. Něco v tom smyslu jsem Ti už psal včetně typu na inzerát - trochu báze určené k dlouhodobému skladování. Ty "míchací sady" jsou už v prodeji i když zatím u nás lze při chvilce googlení nalézt i ty báze, co byly ještě nedávno běžné. Taky půjdou např. třeba ve vyšších koncentracích báze objednat z venku, cesty jsou. Jen to chce trochu zájmu. Jsem lehký astmatik. Furt jsem sípal a měl zkrácený dech. Nepřipouštěl jsem, že kouření má na to dost vliv, házel to na astma. Ale teď po více než pěti letech vapingu mám dech "jako zvon". Poznal jsem to výrazně už po asi dvou měsících, když jsem po té době a i době přechodu na vaping, šel stejný kopec. V současnosti vybafnu tak 10 ml liquidu. Dýchá se mi parádně ťuk ťuk. Upraveno 8. června 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Taky jsem to stáhnul na minimum, né teda nulku, ale cca 0,8. Dneska už jsem vytáhl 15 ml liquidu. Je to normální?To už bych to rovnou chlastal. Dej tam větší volume, dyť ten nikotin evidentně potřebuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 No jako mám tam dvě clapton spirály, odpor 0,25 ohm, dám si jednoho prda a zmizí to před očima. Včera jsem si tam nalil trochu 3mg no a to se mi teda po jednom prdu tak zamotala šíša, že jsem to hodně rychle naředil. Tohle bylo ráno plný..7 ml tank. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 (upraveno) No a co cekas kdyz mas Aromamizer je fakt ze na mraky je k nezaplacení, ale ja na nem mel spotrebu 4 tanky denne. Jinak bývám nekde kolem 10ml. Takze s aromamizerem jsi na tom jeste dobre. Upraveno 8. června 2017 uživatelem Daredevill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Když mně nic jinýho už nechutná. Ani z Avocada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Nicméně o spotřebu se bát nemusis, na aromamizeru ji mas jeste slušnou, ja byl na dvojnásobku. A kdyz ti chutna, pak je vse v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se