5etter Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Aha, tak proto. Bylo mi divný, že by mi proklouzly, když tě šmíruju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Už je to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Tak si sedim, zizen po strihani ziveho plotu a Caymany mi delaji spolecnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Jdu na Bory, tak jsem se aspoň ještě cestou stavil u Švejka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 (upraveno) A myslíš, že mají na Borech internet? Upraveno 20. srpna 2019 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 V dnešní době bych se nedivil. Ostatně k telefonu mají už legální přístup v rozsahu, který mi často není moc po chuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Tak hlavně, že nezůstaneš ochuzený o ChronoMag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 bych nevěřil kolik se mi pivních fotek za čas nasbírá...nejsou to všechno moje kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Mám rád výlety po Česku. Například dnes je v plánu Praha, Brno, Plzeň a Hlinsko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 21. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 V Plzni na Plzni:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Rychtář 11° a souprava, kterou snad uřídím, až tam zasyčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Přidávám jednu z výletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 něco z prodlouženého víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Díky tomuhle vláknu si připadám jako notor, ale to bude tím, že sem dávám opravdu každý pivo, který vypiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Včera na pivu v minipivovaru Kronl, ale nemají sklenice s potiskem, tak fotka s belgickym Kasteelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 V Klatovech kozli snyt:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 V Klatovech kozli snyt:) Sent from my iPhone using Tapatalk Jsi u Žíznivýho kozla? Dobré pivko a jídlo taktéž, taky tam rád sem tam zajdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Jsi u Žíznivýho kozla? Dobré pivko a jídlo taktéž, taky tam rád sem tam zajdu.Kdyz jsem v Klatovech tak tam chodime celkem pravidelne:)dneska ale po rizeckach jsem skoro nemohl odejit ale byli vyborny:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se