VojtaJ Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Zdravím.Už jsem to napsal jinam, ale jelikož mě to trochu znervózňuje, dám to i sem.Mám v noťasu i v mobilu antivir Norton a nechce mě sem pustit. Píše, že tyto stránky jsou nebezpečné a důrazně doporučuje je nenavštěvovat. Když jsem adresu fora zadal přímo na domovskou stránku Nortona na sken, vyplivlo mi to dva škodlivý threaty, oba označené jako vysoce nebezpečné s doporučením okamžitého zásahu.Můj taťka je celkem profík přes IT včetně bezpečnosti a když to viděl, doporučil mi, abych sem nechodil, že je prý forum nejspíše napadené...Nevíte o tom někdo něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 jestli nemá Norton detekci chronobundusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 ..a to je nebezpečny vir... Spousta penez v perdeli, rozvracena manzelstvi, decka musela opustit vysoke skoly a jit splacet tatkovi dluhy.. bych ten Norton radsi poslech.. anebo presel na tapatalk.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Hele, já jenom píšu, že kvalitní antivir označil Chronomag jako nebezpečnou stránku a našel na ní škodlivý kódy. A mimochodem, taťka přednáší programování a IT na MATFIZu a dělá zabezpečení důležitých sítí. Věřte mi, že o tom něco ví.Já se jen ptám, co to má znamenat. Protože Norton většinou neplaší jen tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 ... bych ten Norton radsi poslech...Já bych Norton radši neposlech, Breil no nevím, nevím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Vojto, předchozí majitel fóra neaktualizoval platformu od roku 2014. Proto Norton řve. Díky za Tvé odborné příspěvky zaštiťující se Tvým otcem. Už to řeším, musíme vymyslet, jestli aktualizace (asi 13) nebo něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Ok.V poho. Nechci dělat zbytečnej poplach. Jen mě to zajímá, protože lezu na netu fakt všude možně a Norton je většinou v klidu. A aby mi něco přímo takhle zablokoval, to se mi nestalo už hoodně dlouho. Naposledy na nějakých náhodně navštívených strankách s filmy, o kterých jsem ale pak zjistil, že jsou kazašské, nebo z podobných končin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Vojto, tak lez někam jinam. Třeba příští měsíc. Než to dáme do kupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Super reakce na info ze nekomu antivir hlasi problem. Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Nickolasi, s Vojtou už komunikujeme po SZ. Musím přiznat, že zatím si myslím, že dělá z komára velblouda. Proto ta reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Jo, v pohodě. Pokud to tak je, všem se omlouvám za zbytečný poplach. Ať je to cokoliv, řeší se to a to je nejdůležitější. Já taky chci, aby to tu fungovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Oka, ono to jenom nemusi na prvni pohled pusobit uplne dobre...antivir mi hlasi problem - tak sem nechod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Problemy se zobrazenim a vkladanim mne zavedly az sem...Pokud nekdo taky problemuje at zkusi docasne operu v bezp. modu, -nez to pro chrome poslape normalne...Vypada to takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Minimalne u té druhé adresy doporučuji použít selský rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Problémy hlásí jen Norton, protože má ch-mag na blacklistu. Nikdo jinej. https://sitecheck.sucuri.net/results/forum.chronomag.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Na blacklistu je ch-mag teprve pár dnů, právě kvůli tomu, co se tu řeší. Do té doby tam nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 (upraveno) Šlo by třeba ve chvíli kdy se zamkne inzerát (prodej, výměna, koupě ..) mít nastavené ?automatické pravidlo? na přesun do archivu? A zároveň nektivni inzeráty starší 1 měsíce bez aktivity smaznout? Upraveno 24. srpna 2019 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Neaktivni inzeraty starsi ca. 2 mesicu presunujeme do uzavrenych, nebo mazeme, zalezi na sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 To je rozumne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Minimalne u té druhé adresy doporučuji použít selský rozum. Jakoze z pouhe adresy fora, ktera konci "index.php" se da hned poznat, ze je bezpecna? Jde prece jen o to ze Norton rika, ze na strance muze byt skript, ktery by mohl byt vyhodnocen jako potencialne nebezpecny, tot vse. Norton tim nerika, ze to tak je, ale ulohou antiviroveho softwaru je byt prehnane opatrny, az paranoidni, co se tyka kybernetickych hrozeb, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se