Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poslední cca týden mi nejdou vkládat videa z YT, vloží se jen odkaz.

test

[media]

Dej [ media ] link na pc verzi [ / media ] to v zavorce samozrejme bez mezer. Ted sem to daval z mobilu a de to...

Odesláno

Aha, tak už jsme na to přišel :D

Když jsem vložil link na video, předělal se na odkaz, když vložím jako prostý text, zobrazí se jako video. Asi to bude aktualizací prohlížeče.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Titulka je rozdělená na novinky, obecná diskuze, prodej, ostatni, enj. Když do některé z těchto sekcí nechodím, je v pravo na modré liště s nadpisem mínus. Po kliknutí se sekce sbalí a měla by tak zůstat. Posledních pár dní mi se mi zobrazuje vše i po sbalení, když obnovím stránku. Tzn. kliknu na mínus a sekce se sbalí, ale po F5 je je opět rozbalená.

Ahoj Berte......dotaz. Pořeší se to nějak? Děkuji.

Odesláno

Už běží testování aktualizovaného prostředí Chronomagu na virtuálním serveru. Do konce února bude zahájen ostrý provoz. S tím by se tohle mělo spláchnout.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Taková drobnost, který jsem si všiml dneska v upozorňovacím mailu. Nejsem teda zrovna Karlos, ale "aby jste" je fakt hrůza.

Viz citace: "Toto téma naleznete zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/133402-putovní-hodinky-bulova/?view=getnewpost

Pokud máte nastaveno v ovládacím panelu, aby jste bezprostředně obdrželi oznámení o odpovědi na téma, můžete obdržet
e-mail při každé odpovědi na toto téma. V opačném případě se jedná pouze o 1 e-mail, zaslaný na všechna sledovaná témata
To omezí množství pošty, které by mohlo být zasláno do vaší schránky."

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Ahoj Berte

Blbě napsáno. Psal jsi,že se testuje nové prostředí a asi posledních 10 dní mi chodí od členů SZ do spamu a ne kasicky doručený email jako dříve.

Odesláno

Aha. Tohle URČITĚ není důsledek provozu betaverze. Co chodí a nechodí do spamu rozhoduje Tvé nastavení mailové schránky a Tvůj poštovní server. S Tímhle Chronomag fakt nemá NIC společného. Vrabouši, nastav si CH jako nonspam.

Odesláno

No mě se zdá, že to najednou lítá a reaguje úplně perfektně rychle. SZ naskočí bez prodlevy, to samé odeslání zprávy i načtení obsahu.

Odesláno

Vraby: Nemáš to v nastavení mailů jen blbě jako spam označené...? Stává se to i v lepších rodinách.

Odesláno

Nemám nic nastaveného. Myslím, že 5etter a ještě někdo mi psal a bylo to ve spamu a včera Frostie,jedna SZ spam,druhá v mejlu. Něco reším s Jurajem a vše ve spamu. Tak nevím kde je chyba. Jak je SZ odeslána? Tapatalk ne nebo klasika fórum?

Odesláno

Vraby, pokud jsi Ty nic nenastavoval, pak je problém u tvého poštovního providera. Zkrátka najednou začal vyhodnocovat Chronomag jako spam. Bohužel, s tímhle Ti neumím pomoci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...