sibirnaya Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Poslední cca týden mi nejdou vkládat videa z YT, vloží se jen odkaz.test [media] Dej [ media ] link na pc verzi [ / media ] to v zavorce samozrejme bez mezer. Ted sem to daval z mobilu a de to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 OK, díky. Dřív to teda fungovalo i bez tagu, z odkazu to převedlo samo, ale takhle mi to stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Nechápem, že tu stále má niekto problém s vkladaním videí. Odjakživa do príspevku dám paste linku z browsera a video je v pohode. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Aha, tak už jsme na to přišel Když jsem vložil link na video, předělal se na odkaz, když vložím jako prostý text, zobrazí se jako video. Asi to bude aktualizací prohlížeče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Titulka je rozdělená na novinky, obecná diskuze, prodej, ostatni, enj. Když do některé z těchto sekcí nechodím, je v pravo na modré liště s nadpisem mínus. Po kliknutí se sekce sbalí a měla by tak zůstat. Posledních pár dní mi se mi zobrazuje vše i po sbalení, když obnovím stránku. Tzn. kliknu na mínus a sekce se sbalí, ale po F5 je je opět rozbalená. Ahoj Berte......dotaz. Pořeší se to nějak? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Už běží testování aktualizovaného prostředí Chronomagu na virtuálním serveru. Do konce února bude zahájen ostrý provoz. S tím by se tohle mělo spláchnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 díky Berte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 (upraveno) Taková drobnost, který jsem si všiml dneska v upozorňovacím mailu. Nejsem teda zrovna Karlos, ale "aby jste" je fakt hrůza. Viz citace: "Toto téma naleznete zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/133402-putovní-hodinky-bulova/?view=getnewpostPokud máte nastaveno v ovládacím panelu, aby jste bezprostředně obdrželi oznámení o odpovědi na téma, můžete obdržete-mail při každé odpovědi na toto téma. V opačném případě se jedná pouze o 1 e-mail, zaslaný na všechna sledovaná témataTo omezí množství pošty, které by mohlo být zasláno do vaší schránky." Upraveno 20. února 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Asi testováním nového prostředí mi SZ chodí do spamu? :-[ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Ahoj BerteBlbě napsáno. Psal jsi,že se testuje nové prostředí a asi posledních 10 dní mi chodí od členů SZ do spamu a ne kasicky doručený email jako dříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Aha. Tohle URČITĚ není důsledek provozu betaverze. Co chodí a nechodí do spamu rozhoduje Tvé nastavení mailové schránky a Tvůj poštovní server. S Tímhle Chronomag fakt nemá NIC společného. Vrabouši, nastav si CH jako nonspam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Mrknu na to,ale nic jsem neprenadstavoval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 To se stává, prostě Tvůj poštovní server z nějakého důvodu vyhodnotil CH jako spam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 No mě se zdá, že to najednou lítá a reaguje úplně perfektně rychle. SZ naskočí bez prodlevy, to samé odeslání zprávy i načtení obsahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Vraby: Nemáš to v nastavení mailů jen blbě jako spam označené...? Stává se to i v lepších rodinách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Nemám nic nastaveného. Myslím, že 5etter a ještě někdo mi psal a bylo to ve spamu a včera Frostie,jedna SZ spam,druhá v mejlu. Něco reším s Jurajem a vše ve spamu. Tak nevím kde je chyba. Jak je SZ odeslána? Tapatalk ne nebo klasika fórum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Vraby, pokud jsi Ty nic nenastavoval, pak je problém u tvého poštovního providera. Zkrátka najednou začal vyhodnocovat Chronomag jako spam. Bohužel, s tímhle Ti neumím pomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Omrnknu to a dám vědět. Svět se nezboří,mužů to číst i ze spamu. Jenže takové pí....ny mě serou a musím na to přijít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Já jsem ti psal SZ přes tapatalk. U mě v mejlu na Seznamu vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se