prischera Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 (upraveno) Oris dnes predstavil novinku, desetidenni skeletonizovany manual v titanu. Jak na skeletony nejsem, tak tohle je tak technicky, az se mi to libi. Cenovka je celkem ambiciozni 6.900? fotky ukradene z ofiku webu: Upraveno 5. září 2019 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Chtelo by to realny foto, tady vypada to napojeni tahu na pouzdro hrozne. Ostry hrany jsou zakerny.. jinak zajimavy, ale za ty prachy.. Obecne by me zajimalo, jak se dari prodejum tedlech desetidennich rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Ten průhled je luxus. Líbí se mi víc jak zvrchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 (upraveno) Libi se mi, moc! Ale ta cena je teda pekelna. Kolem kila bych rekl ok. Edit: na druhou stranu proc ne - tohle na kazde ruce nepotkas Upraveno 5. září 2019 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 taky by mi stačil průhled na spodek... docela překvapili, můj šálek čase to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 tedy "čaje" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Sakra dobrý počin, skeleton asi zbytečný, klidně by stačil jen spodní průhled, ale třeba bude časem i verze bez. Hodně se mi líbí i tah, všechny ty hrany a zkosení vypadají zatraceně dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Chtelo by to realny foto, tady vypada to napojeni tahu na pouzdro hrozne. Ostry hrany jsou zakerny.. jinak zajimavy, ale za ty prachy..Obecne by me zajimalo, jak se dari prodejum tedlech desetidennich rad.Mě se naopak to napojení líbí, připomíná mi to 70. léta. Mě se od Orisu libí skoro všechny desetidenní, ale ta velikost.....bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 44mm, hmm velke? akurat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Zaujal mě ten tah a hlavně spona, hodinky nějak nee. A cena už mi přijde strašidelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 (upraveno) Tak jsem si je dosel zkusit 44mm je prekvapive v pohode, sedi. Hrany jsou napojene presne. Nazivo pusobi jeste mozna vic industrialne nez na renderech. Cvakl jsem vam dve mobilovky, pokud budu mit cas a bude zajem, zkusil bych si vzit priste vybavu a udelat neco slusnejsiho. Sorry za kvalitu... Upraveno 5. září 2019 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Zajímavý kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Skvele, ze uz jsou v Praze. Ta size se zda masivni.neco jak Defy od Zenithu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Za mě 1, až na tu cenu. Na druhou stranu zdražují všichni, hlavně nové modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 To je hodně dobře provedenej skeleton. Začíná mě tenhle trend bavit, že jde udělat moderně pojatý skeleton, co nevypadá jak z Číny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5fred5 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 na svedskem foru pekny clanek a fotky : https://klocksnack.se/threads/oris-big-crown-pro-pilot-x-ppx-v%C3%A4rldsrelease.119197/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 zaujmave hodinky hold ta cena na Oris je divočina hm.. uvidíme časom možno sa budu dať zohnať za zaujmave peniaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Na Oris je ta cena vysoka. To je prvni co me napadlo. A to je kamen urazu. Nehledime na zpracovani, strojovnu, praci kterou to dalo atd. Vidime znacku a cenu. Hotovo, odsouzeno. Ty hodinky vypadaji vyborne. Maji krasny a urcite skvely stroj. Vymakany tah a jeste vymakanejsi sponu. Ale je to Oris a stoji to balik. Fuj, to si prece nemuzou dovolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Cena je vysoka, nicmene v Koscomu nevydrzely ani 24 hodin. Aktualne by mel byt na ceste druhy kus. Jinak pokud budete mit cestu kolem, maji VR bryle, ktere nabizi pohled dovnitr strojku, docela fajn zazitek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Do avionu dojdu tiez buduci tyzden, tak hadam ich stihnem okukat. Inak verim, ze budu hned prec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se