Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 5. 5. 2022 v 6:30, miro_mt napsal:

Tieto budu mat na 100% appku CONNECTED, nie MOVE.

Move maju iba sportove modely ako GBD, Connected ostatne (napr aj klasicke square s BT)

Rozšířit  

Dalsi App v poradi, CASIO WATCHES

Ze by to nahradilo ty 2 predchozi?

😅

• po měsíci...
Odesláno

Zítra mi dorazí Casio GA-B2100-1A, chci se předpřipravit, ale jsem nějak zmatený z té aplikace na propojení BT. Respektive vlastně ani nevím, kterou tu aplikaci mám nainstalovat. Našel jsem tři. Za nasměrování mnohokrát děkuji.

Odesláno

Z počátku rtrošku pruda, bo neumím moc anglicky. První problém by, že apka nechtěla fungovat, protože neměla povolenou polohu. To se vyřešilo a pak už to šlo celkem dobře. Hodinky jsem nastavil, tak jak jsem chtěl. Budíky a podobně nebudu provozovat. Občas si udělám jen synchronizaci času. Takže za mě to je v poho.

Hodinky samotné.... jsou o něco hůře čitelné než jsem si myslel, ale je to v normě. Nicméně vlastně třeba 5600 se nedali číst vůbec když bylo hodně šero, tady je šance žu se ukážou ručičky s lumi. Barevné fičury na displeji jsou sexy. Celý cifr působí velmi plasticky, velikost na mou 17,5 ruku v pohodě. Kdesi jsem četl, že někteří řemínek hrnkovali, to mi přijde naprosto zbytečné, zdá se mi naprosto v pohodě měkký. Celkově zatím spokojenost. Časem napíšu víc.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Celkom ma serie, že sa na trh dostavajú napodobeniny 2100ky. Je toho plný Ebay. Má to niemto? Sú k tomu doklady, krabička a podobne? Vie to niekto porpvnať s origo???

Screenshot_20230810_213651_eBay.jpg

Odesláno
  V 10. 8. 2023 v 20:00, Murphy97 napsal:

Pevne verim, ze nema. A pokud ano, nebude se s tim tady chlubit.

Rozšířit  

Ale práveže by mal.... ja to samozrejme odsudzujem a pevne verím, že sú natoľko rozoznateľné a nekvalitné, že si to ľudia rozmyslia do budúcna. Len ma práve zqujíma do akej miery sú nepodareným alebo podareným FAKE.

• po měsících...
Odesláno

Prišli tento týždeň. Veselé na leto. ☀️ Jediné čo mi na tom chýba sú lumino indexy. Asi sa budem pokúšať získať tie biele lumino indexy, ktoré sú v ponuke na ali.

20240224_142220.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj, lehce nad B verzí přemýšlím. Mám dotaz na bluetooth. Je vypnuté a musí se zapínat manuálně nebo je non-stop zapnuté a vypnout se nedá? Nikde o tom ani zmínka...

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Hodně opožděně se chci na něco zeptat. 7/2023 jsem prodal své GW-M5610U-1ER abych uvolnil místo pro GA-B2100-1AER. Jenže po pár týdnech jsem zjistil, že to není pro mě. Prodal je a koupil znovu GW-M5610U-1ER, které budu mít až do smrti.

Caioak mi nepřirostly k ruce - to je dejme tomu o osobním pocitu. Nicméně co mě ale dost štvalo. Jsou to soláry, ale věčně mrčely že je slabá baterka. Když jsem je vzal na sluníčko, tak se nabily, ale za pár dnů, neli druhý den zase slabá.

Moje 5610 s nadsázkou vezmu jednou za rok na sluníčkoa a nestarám se. V posatatě nezanají nic jíného než plné nabití. Čím to je, že ten rozdíl v té výdrži je tak markantní? Díky za osvětlení.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...