Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

... new bondovky musí po novu jít i na ženskou ruku ... takže milanese Mesh je naprosto v pořádku ... a myslím, že ten zbytek taky :-)

Odesláno

Ad ten Naiad Lock - měl jsem poslední verzi PO cal. 8900 a taky ho neměly (anžto maj dýnko prosklený).<br /><br />Je to taková rozmařilost adekvátní k drahým hodinkám a ta zbytečnost mě právě rajcuje.

Odesláno

Ta cena na tahu je fakt masakr, za trochu jiný design a za titan platit 2x tolik než je standard v oceli. Kolik stojí na tom natu?    

Odesláno

Ta cena na tahu je fakt masakr, za trochu jiný design a za titan platit 2x tolik než je standard v oceli. Kolik stojí na tom natu?    

7.630,-?

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Ja sem měl to štěstí, ze sem ponosil asi 7 nebo 8 modelu, od ruznejch Bondovek, přes PO, chrona, apod. Dobra značka to byla, za pohodové prachy. Tohle uz jde mimo me :-)

Odesláno

Já mám tenhle retro styl v podstatě rád, ale tady mi to nesedí. Je to už moc.

Na meshi mi přijdou bondovky divný, ovšem to nato je parádní.

Cena je odvážná, ale kupce si to najde, toho bych se nebál.

Odesláno

Omega prostě využívá doby - lidi peníze mají, marketing mají taky zvládnutý a jejich modely jsou poměrně svěží. Ano, jedou docela dost limitek a jejich ceny jsou vyšší. Ale i tak to prodají, jak píše PEtrS, tak proč by nebyli odvážní?! Za posledních 10 let velký posun značky jako takové.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...