geometr Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 (upraveno) ... zacyklil ...tvl, to někomu vpálim, až mě rozčílí... ses zacyklil ne? Upraveno 8. prosince 2019 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Franta Dobrota začal koktat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Snažil jsme se chvíli přijít na to, jestli se ty tři příspěvky něčím liší, ale mám pocit, že jsou stejné. Formalne sou stejny ale myslenej je kazdej jinak. Snad to ale dobre dopadne a Franta se v alkoholovem prozreni sam nepovesi na ten kandelabr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Bažant - jediné, co se Slovákům povedlo. Ještě možná Vica Kerekeš, ale to je stejně Maďarka, takže se nepočítá. Pomlouvá plzeň a chválí bažanta...doufám, že jde jen o trolling v rámci tohohle vlákna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Aj ja dufam. Bazant stoji za h0vn0...aj plzen... jedine bazant 73 sa da pit. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Aj ja dufam. Bazant stoji za h0vn0...aj plzen... jedine bazant 73 sa da pit. Sent via IPoAC A jo vlastně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Na nálepku jim seru, flaška je stejná. Dva říšské krámy a každej jede jinym směrem.V Penny berou všechny lahve :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Občas si říkám, zdali je eskimák skutečně tak velký dement, nebo jej ze sebe jen dělá. Takový Pepek Vyskoč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Ale no Frantisku, ser na to kym nevytriezvies. Ked si najebany jak opica tak ti ani tie 3 mozgove bunky nepracuju optimalne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 ... a kam zmizol ?Goro?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Nestojí před Tokiem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Este chybi Misihara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Nestojí před Tokiem? Ja si myslím, že sa už stihol vrátiť domov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Hele chlapci, jelikož zde s Vámi trávím první vánoce, tak jsem měl z předvánočního flame tématu trochu strach. Proč to nepřiznat, původně jsem si myslel, že tu na sebe budete zlí, až škodolibí, nebo že se tu budou probírat neetické témata, či tahat kostlivci ze skříně... Jsem rád, že jsem se mýlil a jsme jen spolek strejků (mohu-li se k Vám již řadit), kteří nedokážou ani v náznaku ublížit, či nějak popichovat... Tudíž budu toto klidné a milé téma, ze kterého přímo kape soudržnost, ochota a porozumění napříč národy, sledovat až do vánoc...Tak nazout papuče a užívejte blížící se svátky. PS: Kdyby jste někdo založil pravé flame téma, dejte mi vědět, abych se mu mohl vyhnout a nekazil si svátky. Ale oni by ho moderátoři určitě hned zatrhli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Kdo u tebe nosi papuce? Sam ses papuce... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Di do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 (upraveno) A je, mladší já uhodil hřebíček na hlavičku. Jako, že už se tady do sebe nedokážeme pustit. Jako je to slabý letos. A jinak už aby bylo po vánocích. Čím jsem starší, tím víc nesnáším tyhle nadiktovaný nucený a masový akce. Ale teda jako prázdniny mít budu, to zas jo. Upraveno 9. prosince 2019 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Kdo u tebe nosi papuce? Sam ses papuce... :-) Já nemyslel ty normální papuče, ale ty extra - filcový se zipem na boku, nebo na nártu... A nebo tyhle: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/10696-co-nosíte-tentokrát-na-nohou/?p=2415038 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Tomu se nerika papuce, ale duchodky mladochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Tomu se nerika papuce, ale duchodky mladochu. Sem to nechtěl prezentovat tak natvrdo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se