Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík

Snažil jsme se chvíli přijít na to, jestli se ty tři příspěvky něčím liší, ale mám pocit, že jsou stejné. :)

Formalne sou stejny ale myslenej je kazdej jinak. Snad to ale dobre dopadne a Franta se v alkoholovem prozreni sam nepovesi na ten kandelabr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele chlapci, jelikož zde s Vámi trávím první vánoce, tak jsem měl z předvánočního flame tématu trochu strach. Proč to nepřiznat, původně jsem si myslel, že tu na sebe budete zlí, až škodolibí, nebo že se tu budou probírat neetické témata, či tahat kostlivci ze skříně...  Jsem rád, že jsem se mýlil a jsme jen spolek strejků (mohu-li se k Vám již řadit), kteří nedokážou ani v náznaku ublížit, či nějak popichovat... Tudíž budu toto klidné a milé téma, ze kterého přímo kape soudržnost, ochota a porozumění napříč národy, sledovat až do vánoc...

Tak nazout papuče a užívejte blížící se svátky.

PS: Kdyby jste někdo založil pravé flame téma, dejte mi vědět, abych se mu mohl vyhnout a nekazil si svátky. Ale oni by ho moderátoři určitě hned zatrhli. :)

Odkaz ke komentáři

A je, mladší já uhodil hřebíček na hlavičku. Jako, že už se tady do sebe nedokážeme pustit. Jako je to slabý letos. A jinak už aby bylo po vánocích. Čím jsem starší, tím víc nesnáším tyhle nadiktovaný nucený a masový akce.

Ale teda jako prázdniny mít budu, to zas jo.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...