KatkaB Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Co kdyby ty indexy byly větší? Tak velké, jako ta bambule na hodinovce?
beeman Odesláno 12. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 jo a kolecko/logo na osu jsem uz taky zkousel, jak na cifr, tak jako "vterinovku", je to blbost :-D
beeman Odesláno 12. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 indexy ted maj 2,4mm, pred tim 3mm, je to rozdil, ale kdyz je ted zvetsim na 3mm, tak mi opet zacnou rasovat XIIVI a budu vlastne tam kde jsem uz byl, tedy ze bych mohl klidne pak uz dat na 12tku i logo, to uz tu bylo ;-) Co kdyby ty indexy byly větší? Tak velké, jako ta bambule na hodinovce?
Datel Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 (upraveno) Absolutní blbost s tím centrálním logem.Ale dokud jsem to neřekl zde na veřejném prostoru, tak to tak nevyniklo,až tady se to rozvinulo naplno ;o) Upraveno 12. ledna 2020 uživatelem Datel
KatkaB Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 A kdybys je zvětšil trochu míň, ne na ty 3 mm, a zároveň trochu zmenšil bambuli? indexy ted maj 2,4mm, pred tim 3mm, je to rozdil, ale kdyz je ted zvetsim na 3mm, tak mi opet zacnou rasovat XIIVI a budu vlastne tam kde jsem uz byl, tedy ze bych mohl klidne pak uz dat na 12tku i logo, to uz tu bylo ;-)
beeman Odesláno 12. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 fixnul jsem rucky, malinko me trapi ten puntik na konci hodinovky, nejsem si jist, je jo nebo ne, urcite my to umoznilo lepsi orientaci ve tme, ale je to nutne?
Datel Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 (upraveno) puntík se mi sice nezdá, ale kdyby hodinovka měla obdélníček jako má minutovka, přerušený samozřejmě obvodem toho kruhu,tak by to asi zlepšilo noční odečet "kolik je hodin" - ty samotné bambule mi přijdou docela nekonkrétní (však zkus udělat "nightshot" jenom ze svítících prvků). Třeba to uvádím, aby se zas ukázalo, že je to blbost, ale i ukazatel "tudy ne, přátelé" je někdy potřeba Upraveno 12. ledna 2020 uživatelem Datel
beeman Odesláno 12. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 vyresim to tim, ze index na 12 bude jinou barvou lumi, kaslat na puntik ;-)
beeman Odesláno 12. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 tak mi to nedalo a zkusel jsem ty 3mm indexy, no dilema je to
KatkaB Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2020 Mi to připadá lepší než s těmi menšími indexy. I ty menší zasahují do těch čísel, s těma většíma už to taková změna a tragédie není.
Tikal Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2020 jo, to poslední je dobré, přehledné a čitelné.
Dokusan Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2020 Máš to super, jen si osobně myslím, že kvůli orientaci by měl být dvanactihodinovy index jiný nebo dvanáctka jinak zduraznena. Každopádně klobouk dolů.
mAra_ Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2020 Nepisu sem, ale poctive sleduju vyvoj a posun. Za sebe musim rict, ze posledni navrh je dobry. Jen bych teda za sebe mel k tomu jeste pidi komentar, ktery je samozrejme mozne zcela ignorovat Co se tyka hodinove rucky, tak bych uplne zrusil ten jeji konec - tu bradavici - a nechal ji proste na konci jen kulatou s logem.A zaroven bych zrusil index na dvanactce - v ramci zlepseni citelnosti ve tme - precejen v uplne tme nepujde poznat kdeje nahore a kolik je hodin. Samozrejme preju brzke vyreseni designu, a minimum vyrobnich potizi (protoze ty velice pravdepodobne nastanou a vysledny vzhled jiste ovlivni). Moc se tesim na prvni foto po asembaci prvniho prototypoveho kusu. Hodne zdaru!
Datel Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2020 Zdar, jsem pro zachování hodinové ručky jak je nyní,takto je to ručka, které nese to logo a někam ukazuje,Bez toho konce to bude připomínat vrh kladivem,nebo minimálně drážní návěstidlo ale i toto nemusí být směroplatné ;o) taktéž možno zcela ignorovat Dokusan: je zmíněna jiná barva lumi, to by mohlo být dostačující, za mně dokonce úžasné
Dokusan Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2020 Když nebudou dost nasvícené nebo bude šero tak dle mého jiná barva lumi nestačí...(ale není to můj projekt)
Datel Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2020 tak o tom není bosporu, holt trojúhelník se dvěma tečkami po stranách vede peloton,ale vhodný barevný rozdíl (a pár vrstev lumi navíc na dvanáctce) by pomohlo. Ale nejsem typický uživatel, před spaním si cifrník nasvěcuju UV baterkou a v noci to ještě třeba i přikrmím ;o)
beeman Odesláno 13. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2020 nejspis me ukamenujete, ale od rana pripravuju podklady k laserovani a na posledni chvily jsem se do toho zastoural a nakonec tam nesu toto 8-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se