Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

indexy ted maj 2,4mm, pred tim 3mm, je to rozdil, ale kdyz je ted zvetsim na 3mm, tak mi opet zacnou rasovat XIIVI a budu vlastne tam kde jsem uz byl, tedy ze bych mohl klidne pak uz dat na 12tku i logo, to uz tu bylo ;-)

Co kdyby ty indexy byly větší? Tak velké, jako ta bambule na hodinovce? 

Odesláno (upraveno)

Absolutní blbost s tím centrálním logem.

Ale dokud jsem to neřekl zde na veřejném prostoru, tak to tak nevyniklo,

až tady se to rozvinulo naplno ;o)

Upraveno uživatelem Datel
Odesláno

A kdybys je zvětšil trochu míň, ne na ty 3 mm, a zároveň trochu zmenšil bambuli? 

indexy ted maj 2,4mm, pred tim 3mm, je to rozdil, ale kdyz je ted zvetsim na 3mm, tak mi opet zacnou rasovat XIIVI a budu vlastne tam kde jsem uz byl, tedy ze bych mohl klidne pak uz dat na 12tku i logo, to uz tu bylo ;-)

Odesláno

fixnul jsem rucky, malinko me trapi ten puntik na konci hodinovky, nejsem si jist, je jo nebo ne, urcite my to umoznilo lepsi orientaci ve tme, ale je to nutne?

Odesláno (upraveno)

puntík se mi sice nezdá, ale kdyby hodinovka měla obdélníček jako má minutovka, přerušený samozřejmě obvodem toho kruhu,

tak by  to asi zlepšilo noční odečet "kolik je hodin" - ty samotné bambule mi přijdou docela nekonkrétní (však zkus udělat "nightshot" jenom ze svítících prvků).

Třeba to uvádím, aby se zas ukázalo, že je to blbost, ale i ukazatel "tudy ne, přátelé" je někdy potřeba

Upraveno uživatelem Datel
Odesláno

Mi to připadá lepší než s těmi menšími indexy. I ty menší zasahují do těch čísel, s těma většíma už to taková změna a  tragédie není. 

Odesláno

Máš to super, jen si osobně myslím, že kvůli orientaci by měl být dvanactihodinovy index jiný nebo dvanáctka jinak zduraznena. Každopádně klobouk dolů.

Odesláno

Nepisu sem, ale poctive  sleduju vyvoj a posun. 

Za sebe musim rict, ze posledni navrh je dobry. Jen bych teda za sebe mel k tomu jeste pidi komentar, ktery je samozrejme mozne zcela ignorovat :D

Co se tyka hodinove rucky, tak bych uplne zrusil ten jeji konec - tu bradavici - a nechal ji proste na konci jen kulatou s logem.

A zaroven bych zrusil index na dvanactce - v ramci zlepseni citelnosti ve tme - precejen v uplne tme nepujde poznat kdeje nahore a kolik je hodin.

Samozrejme preju brzke vyreseni designu, a minimum vyrobnich potizi (protoze ty velice pravdepodobne nastanou a vysledny vzhled jiste ovlivni). Moc se tesim na prvni foto po asembaci prvniho prototypoveho kusu.

Hodne zdaru!

Odesláno

Zdar, jsem pro zachování hodinové ručky jak je nyní,

takto je to ručka, které nese to logo a někam ukazuje,

Bez toho konce to bude připomínat vrh kladivem,

nebo minimálně drážní návěstidlo

ale i toto nemusí být směroplatné ;o) taktéž možno zcela ignorovat

Dokusan: je zmíněna jiná barva lumi, to by mohlo být dostačující, za mně dokonce úžasné

Odesláno

tak o tom není bosporu, holt trojúhelník se dvěma tečkami po stranách vede peloton,

ale vhodný barevný rozdíl (a pár vrstev lumi navíc na dvanáctce) by pomohlo.

Ale nejsem typický uživatel, před spaním si cifrník nasvěcuju UV baterkou a v noci to ještě třeba i přikrmím ;o)

Odesláno

nejspis me ukamenujete, ale od rana pripravuju podklady k laserovani a na posledni chvily jsem se do toho zastoural a nakonec tam nesu toto 8-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...