beeman Odesláno 9. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Tak tohle určitě nepřehlédnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 dnes nic moc, jine povinnosti, stihnul jsem akorat vyrobit pripravek na laserovani cifru, ale byl mi omlacen o hlavu a laserovat se bude po staru, jiz ve vyrobejeste teda jsem si domluvil rezani molitanu pro krabicky, zrovna kreslim podklady, az budou jasne dane potrebne rozmery, pustim se do navrhu krabicky, drevene, solid wood, budu to rezat na tom kutilskem CNC z masivu, kdybyste mel nahodou k dobru nekdo dobry zdroj vysuseneho tvrdeho dreva cca 0,5 az 1 cm tlusteho, podelte se prosim, klidne mahagon :-)ted jsem doma neodolal a zkusmo nasadil nerez lestenou lunetu a zelezne nozky, zajimavy, chce to ale taky zelezne nebo nerez uchytky, mam je, ale nechce se mi je ted finishovat, jedna zabere pres pul hodky, tak pristez eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 dnes jenom par telefonatu ohledne nozicek a pouzder, pustil jsem se do vystezejkovace, no, zlate hodinky zpatky k me momentalne oblibene kombinaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Tos oprášil ten předchozí projekt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 jj, da se to tak rict, delam prvni verzi, po vlastni ose, tezko rict, jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 karavana tahne dal, dnes dodelavam nozickyz eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Hele, a kdy chodíš do práce :-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 toto je ted moje prace ;-)do kanclu snad uz nikdy nebudu muset :-)bronz CuSn8, zelezo 11737, nerez 316Lz eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 (upraveno) Upraveno 16. září 2020 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 před 23 hodinami, beeman napsal: toto je ted moje prace do kanclu snad uz nikdy nebudu muset Rád tě sleduji a líbí se mi tvůj zápal a nadšení s jakým to děláš. Zítra tu hlášku řeknu chlapům na dílně. Konečně si uvědomí, že v kanceláři to stojí za starou bačkoru And The Dream Job is a Lathe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 diky stenly, od tebe me to tesi obzvlast jj, 25 let jsem sedel v kanclu, prozrit driv, je mi mozna lip, ale zjevne nikdy neni pozde no ale cert vi, treba se tam budu muset vratit 8-\ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Seš hustej! Vypadá to fakt dobře. Když si vzpomenu na ty první pokusy na 3D tiskárně.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 tys byl vlastne prvni, kdo mi podal pomocnou ruku tvl, kdyz si vzpomenu, jaks to tiskl u sebe v kanclu a jak jsem byl tenkrat jeste naivni, neznaly a vubec :-DDDD no tedy dnes jsem na tom stejne, mozna jenom o malinko min porad mam ty 3d modely schovany, kupodivu se toho az tak moc od te doby nezmenilo, na prvni pohled ofc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se