beeman Odesláno 7. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 stav zatim takovejto, do pondeli do rana to musim mit komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Super těch 5 dní bylo k nepřečkání ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Držím pěsti. Ve mně to evokuje ten poslední okamžik, než potápěči zaklapnou takovou tu starou helmu a pak už jde pod vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 (upraveno) Vypadá to, že v roce 2020 bude číslovaná edice max. 99 999 kusů, odhaduji podle nápisu na dýnku prvního kusu 00001.První vlnu poptávky by to snad uspokojit mohlo. pokud bude číslování v desítkové soustavě.(Nevím, kolik je třeba ve Zlíně a okolí fandů do hodinek (chromajzlů) ale boxy na 6 ks hodinek se v Lidlu vyprodaly obratem,a to jich tam bylo aspoň dvacet- Ještě předloni jsem si myslel, že trpím vzácnou úchylkou ;o) - takže o zastoupení podobných jedinců v populaci nemám Ahnung. KaždopádněNa to, že prvorozený model z dílny XIIVI na počátku nebyl můj kýbl piva (v anglosaském prostředí "šálek kávy"), se na každý díl seriálu těším teda dost(v práci jsem poblíž bandy konstruktérů a podobné obrázky vidím pořád, akorát jsou to polotovary pro ozubená kolečka do převodovek a podobné rotační tvary -takže jsem měl v hlavě už vyjetou dráhu, kam toto zapadlo jak poklička na hrnec) kontinuálně držím palce Upraveno 7. prosince 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 diky moc vsem za podporu, musim priznat, ze to neni takova legrace, jak jsem si na zacatku (a to myslic, ze jsem nabitej informacema) predstavoval, nejenom vubec vytvorit zivotaschopny a vyrobitelny model, ale hlavne celou tu vyrobu zaridit, samozrejme s ohledem na nejakou rozumnou miru vynalozenych financi kazdopadne dnes po cca 15 hodinach modelovani mam temer hotovo, temer proto, ze jeste zitra budu prochazet cely model a kontrolovat, zdali ty desetinky vsude sedi a neni tam nejake slepe misto, s kterym me zase poslou do haje :-) a zarelaxuju taky s nejakym tim renderovanim, necht si to taky trosku uziju, sroubky zitra taky dodam ted jenom par renderu narychlo, nedotazenych, nejak mi to fici pomalu, zitra zkusim na druhym kompu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 hezky si hrajes , palec nahoru.jak již tu padlo naprvní dobrou mě napadlo Romain Jerome a nebo Unity watch http://www.unitywatches.com/unitywatches.php?idsection=7§ion=LIMITED%20SERIES&idsubsection=35&subsection=JULES%20VERNE%20-%20BRONZE%20-%20UNIQUE%20PIECE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Taková bezvýznamná vsuvka... "logo" na cifru se mi zdá jiné, nežli na korunce, přičemž to na korunce vypadá "vulgárněji" maltezokřížovitě. Variantu z cifru, elegantnější a stylizovanější, bych aplikoval na korunku a současně na hlavičky šroubů, ale to už by bylo možná moc. Jinak pěkný vývoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 hezky si hrajes , palec nahoru.jak již tu padlo naprvní dobrou mě napadlo Romain Jerome a nebo Unity watch http://www.unitywatches.com/unitywatches.php?idsection=7§ion=LIMITED%20SERIES&idsubsection=35&subsection=JULES%20VERNE%20-%20BRONZE%20-%20UNIQUE%20PIECE jj, co nadelam, k tem materialum se snad ani jiny design nehodi :-) Taková bezvýznamná vsuvka... "logo" na cifru se mi zdá jiné, nežli na korunce, přičemž to na korunce vypadá "vulgárněji" maltezokřížovitě. Variantu z cifru, elegantnější a stylizovanější, bych aplikoval na korunku a současně na hlavičky šroubů, ale to už by bylo možná moc. Jinak pěkný vývoj. logo je na chlup stejne, rozdil jenom ve velikosti, hlavicky sroubu zvazuji taky, nejspis v budoucnu, ale pro prvni kousek pouziju, v ramci minimalizace nakladu, jiz hotove sroubky, taky nejsou uplne spatne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 (upraveno) ajeje, kecal jsem, diky za dobry oko, jdu to hned napravit 8-) jenom ted kterou variantu vybrat? Upraveno 8. prosince 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Zdar, přiklonil bych se k tvaru indexu z dvanáctky, ale je to čistě subjetivní pocitže se štěrbiny nebudou tolik zanášet a hrany nebudou tak ostré.(Ve skutečnosti to nemá vliv, jen ten pocit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Jop, to na cifru je podle mě lepší, i do budoucna na šrouby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 ficim na schuzka s CNC machrem, tak snad mi to schvali a zitra to tam roztocej 8-) upravil jsem logo na cifru i korunku, resp. sladil do stejneho tvaru dle loga na cifru temer, je to vazne lepsi, diky kuci a zatim tady nabidnu budouci vlajkovou lod v titanu a goldu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Držím ti palce, jsi voják Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Držím ti palce, jsi voják dik, Davide, dyz tak mam v zaloze ty tvoje krasky ;-) jinak, prvotni kotrolou znalce a vyrobce to proslo, zitra se uvidi, co na to stroj, dnes se uvidi, kolik vodek jeste snesu :-D jedna se jenom o jadro, aby nekdo snad necekal hotove watche :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Paráda, aĺe bacha na Seikofily. Ten poslední obrázek mi připomíná želvu s černou hlavičkou.;o)Každopádně logo i korunka je parádní krok kupředu, toto je vlákénkó jedna báseň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 a to diky vam, dikyjsem se zameril na jine detaily a na logo a korunku, resp. jejich finalizaci, jsem uplne zapomel, ted uz je to v cajku tak tedy, jadro pouzdra je jiz predano do vyroby, ted uz jenom aby nasli diru v tom predvanocnim fofru a mrskli to do stroje, predbezne mam domluvenou vyrobu peti kusu z nerezu, ktere pak po zhodnoceni, ze jsou OK, budou osazeny sklama, ty uz mam, korunkou a probehne prvni zatezkavaci zkouska vodotesnosti, snad bude vsechno oukej mezitim, asi dnes, musim zajet do Hradce pro plechy na ciferniky, ten muj vyrobce laserovac je proste nema, tak si je musim zaopatrit sam, dikybohu ze na tom jeste nezacal, kdyz se menilo to logo titan, bronz, med Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 To je fofr! Ty je chceš pod stromeček viď ;-) Vypadá to dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 (upraveno) no jasne, pod ten pristi :-D zatim jsem na uplnym zacatku a to uz Vltavou proteklo hodne vody od chvile, kdy jsem se do toho taknejak oprel :-) Upraveno 9. prosince 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Já teda nevím, na kolik si ceníš svůj čas, ale nebyly by za to už ty RJ, které to stejně v podstatě 1:1 kopíruje...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se