Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

najlepsi pes na svete. dnes ma 5 rokov. kuafix uteka to..

dnes som zaspal vedla neho na tom gauci a jak mi v spanku visela ruka, dal mi poležiačky pac a ja som ho zo spanku drzal za labu a tak sme drímali snad 15min. to je proste laska (zena si skoro cvrkla od smiechu ked to videla, hehe)

Juro, to je švýcarský ovčák? Pořád na něj koukám a líbí se mi čím dál tím víc, jak jde k dětem? Je to mazel nebo jen línej spáč?:-))

...fakingwedr.

Tý jo, to je jak kdyby mu na nohou a břiše rostly žampiony:-)
Odesláno

Juro, to je švýcarský ovčák? Pořád na něj koukám a líbí se mi čím dál tím víc, jak jde k dětem? Je to mazel nebo jen línej spáč?:-))

Tý jo, to je jak kdyby mu na nohou a břiše rostly žampiony:-)

Ano, BSO. K detom je fantasticky. On inac len vyzera ze je lenivy, ale on je proste dokonaly spolocnik, chce byt s rodinou a maximalne sa prisposobuje. V skutocnosti je tento moj pomerne vysokootackovy pes, akurat ked je so mnou tak travi cas tym ze sa povaluje, ak sa po nom nic ine nechce. Takze z fotiek ma taky "image" :)

Detom dovoli uplne vsetko. Tento moj aktualny je dost "mojkaci typ", najradsej je ked ho deti hladkaju, odo mna si to hladkanie po rypaku pyta ked pridem domov, je to ritual. Predtym som mal takeho este vacsieho, ten bol uplna vlcia povaha, a aj tak vyzeral. Ten za detmi plakal. ked sme isli okolo skolky tak si sadol k plotu a skucal ze sa chce ist s nimi hrat.. Ale inac to bola sfinga, s tym nic nehlo. Mal svoj svet :)

...fakingwedr.

my sme sa dnes vyblbli :) a kto neverite na vlkodlakov, najvyssi cas skupovat striebro na gulky..

post-4112-0-42605800-1422633191_thumb.jpg

Odesláno

my sme sa dnes vyblbli :) a kto neverite na vlkodlakov, najvyssi cas skupovat striebro na gulky..

WOW, výborná fotka, dobře namakaný ramena, posíláš ho do posilky:-))
Návštěvník km.kmk
Odesláno

Parson russell - Nemate nekdo tip na spolehlivou stanici idealne vychod cech?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...