mAra_ Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 (upraveno) Dnešní cvičení... Chodíme pravidelně každou středu na cvičák, kde je speciální skupina společného cvičení štěňat , 14 nás tam je na uzavřené skupine.... jde jí to, je šikovná. Upraveno 22. března 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 @mAra_To Ti az zavidim.Zde nic neni.Jsem domluven s mistnim mysliveckym hospodarem,ze mi s prckem a jeho hafany pomuze se cvicenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 @mlsoun1 ve Třebové je a mám pocit, že i ve Studené loučce, což máš ještě blíž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 (upraveno) No vidis,to me nenapadlo.Optam se ve Studene na farnosti babinek.Diky-:) Soused to sice slibil,ale cviceni se stenaty by bylo nejlepsi-:) Upraveno 23. března 2023 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 @shewczadiky Jaro.Primo v Moravske klub Agility. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 A propo,Arta s prichodem Benika uplne ozil.Dnes jsme byli po peti letech v lesich na Obectove u Bouzova.Bylo to moc super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 (upraveno) Alby, focená ještě než se dostala k nám(teď jsem tu fotku dostal od chovatele)... Cca 5 týdnů věku. Nejhezčí a nejupřímnější oči na světě... A má oční linky Upraveno 23. března 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Jezevčík Horac téměř 14 let zdárně absolvoval v celkové narkoze operaci adenomu vs benigniho a lipomu na těle je jen šíleně nasraný ale pooperační stav dobrý už ho mám doma kámen spadl ze srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 15 hodinami, mAra_ napsal: Alby, focená ještě než se dostala k nám(teď jsem tu fotku dostal od chovatele)... Cca 5 týdnů věku. Nejhezčí a nejupřímnější oči na světě... A má oční linky Krasna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 15 hodinami, Conrad napsal: Jezevčík Horac téměř 14 let zdárně absolvoval v celkové narkoze operaci adenomu vs benigniho a lipomu na těle je jen šíleně nasraný ale pooperační stav dobrý už ho mám doma kámen spadl ze srdce Tak hlavne ze vse dopadlo dobre a je doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 My uz spime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 V 22. 3. 2023 v 20:35, mAra_ napsal: Dnešní cvičení... Chodíme pravidelně každou středu na cvičák, kde je speciální skupina společného cvičení štěňat , 14 nás tam je na uzavřené skupine.... jde jí to, je šikovná. To tvý štěnátko je velký jak dospělej vlčák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 My uz spime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 (upraveno) před 3 hodinami, Dali napsal: To tvý štěnátko je velký jak dospělej vlčák. Zítra jí je pět měsíců... Mám rád psy, ke kterým se nemusíš ohýbat, když je chceš pohladit... Bolí mě pak záda Upraveno 24. března 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Toz dojidam a jdeme do lesika.Uz se ta nase nudle nemuze dockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Tak naše lady dnes slaví pět měsíců Je moc hodná, poslušná a klidná... Roste nám pěkně, dneska jsem ji vážil a má 37kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Začíná z ní bejt pěknej macík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Já si spíš říkám, jestli není pořád nějak malá No asi máme každej jiný měřítka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 (upraveno) Před hodinou, Radik napsal: Já si spíš říkám, jestli není pořád nějak malá No asi máme každej jiný měřítka... Přijde ti malá? Jako není největší, to je pravda, 80kg jako maminka asi mít nebude (byla jedna z těch menších z vrhu) , ale drobná úplně není. Je pravda, že nemá tak tvrdé rysy. Ale vyloženě malá mi nepřijde. Edit: a tlapky má vyloženě veliké. A většinou do noci psíci dorostou. A přeci jen, roste to do dvou let a na třetím roce to má hotovou hlavu. Takže má ještě dost času není kam spěchat. Upraveno 25. března 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 před 38 minutami, mAra_ napsal: Přijde ti malá? Jako není největší, to je pravda, 80kg jako maminka asi mít nebude (byla jedna z těch menších z vrhu) , ale drobná úplně není. Je pravda, že nemá tak tvrdé rysy. Ale vyloženě malá mi nepřijde. Edit: a tlapky má vyloženě veliké. A většinou do noci psíci dorostou. A přeci jen, roste to do dvou let a na třetím roce to má hotovou hlavu. Takže má ještě dost času není kam spěchat. To je čistě pocitový, ale jasný, že ještě poroste, o tom nepochybuju. Ono asi jak je tu často, tak to není tak znát. A packy mimochodem se mně na štěnatech velkejch plemen líbí nejvíc, jak jsou mohutný v poměru k celýmu tělu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se