mAra_ Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Odesláno 28. října 2023 (upraveno) Oslavaaaaaa!!! Naše holka má rok! Upraveno 28. října 2023 uživatelem mAra_
Fester Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Odesláno 28. října 2023 @mAra_ ten kukuč mluví za vše Ale velká gratulace!
mAra_ Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Odesláno 28. října 2023 A následuje podvečerní návštěva vyčesávacího saloonu...
mlsoun1 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Odesláno 28. října 2023 Vše nej holčičce a pohlazení od strejdy mlsouna
Spongebob Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Odesláno 28. října 2023 před 40 minutami, mAra_ napsal: A následuje podvečerní návštěva vyčesávacího saloonu... No joooooo vše nej! Hlavně zdravííí
mAra_ Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Odesláno 29. října 2023 Dnešní zábavná historka z venčení... Jdeme takhle po lese a vidím, že naproti nám někdo jde s takovým malým psíkem. Tak si říkám, v pohodě oni si ho určitě chytí... A ono ne. A jak se k nám blížili, pán začal panikařit a začal chytat psa. Já vzal Alby na krátko a šel s ní víc si lesa, mimo cestu. Pán psa chytil a jak nás míjeli, tak mi říká. Jo, já vás už z dálky viděl, ale myslel jsem si, že jdete s koněm...
mlsoun1 Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Odesláno 29. října 2023 Copak se nám to asi zdá?Jeden mlaská a druhý chrochtá
Muffik Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Odesláno 29. října 2023 před 4 hodinami, mAra_ napsal: Dnešní zábavná historka z venčení... Jdeme takhle po lese a vidím, že naproti nám někdo jde s takovým malým psíkem. Tak si říkám, v pohodě oni si ho určitě chytí... A ono ne. A jak se k nám blížili, pán začal panikařit a začal chytat psa. Já vzal Alby na krátko a šel s ní víc si lesa, mimo cestu. Pán psa chytil a jak nás míjeli, tak mi říká. Jo, já vás už z dálky viděl, ale myslel jsem si, že jdete s koněm... s koněm! a ty máš přitom jednoroční štěně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se