Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 31 minutami, gunman napsal:

Je to tak, bordeauxská doga. 

Je krásná, bude z ní osobnost. Přeji jen to dobré. 

• Like 1
Odesláno
V 5. 2. 2026 v 13:32, horal napsal:

Dneska doběhal a dočmuchal náš kamarád, terapeut, učitel a přítel Ludvíček. Byl to úplně nejvíc hodnej kluk.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Občas mám pocit, že pro pejsky se truchlí více než pro lidi. Přiznám, že to cítím i u sebe, a protože mi to přijde divné, přemýšlel jsem, jestli to tak opravdu může být. Může - psí láska, věrnost a oddanost je jedinečná, absolutní, maximální a bez podmínek. Píšeš "terapeut" a je to pravda - když je člověku blbě, ať na těle či duši, pes to ví a snaží se nám pomáhat, povzbuzovat nás, často i léčit. To že nemluví jako my, nevadí, my všichni, kdo s našimi mazlíčky komunikujeme víme, že jejich chování, gesta a pohledy jsou stejně srozumitelné jako lidská řeč. Na několik pejsků, se kterými jsem byl až do konce, protože to, že s nimi v té chvíli budu, je to nejmenší, co pro ně mohu udělat za to, co oni udělali pro mne, nikdy nezapomenu a přiznám, že si s nimi občas před spaním v duchu zase hraju a povídám, někdy i zabrečím. A nemůžu se ubránit pocitu, že Skoty, můj věrný parťák, se mi vrátil jako Bery, takže truchleme, ale nechme tomu volný průběh, naši pejsci se nám občas vrátí..  

• Like 2
  • Díky 1
  • Dát hlas 7
Odesláno

Den 2.

Vezu dceru do školy a prďolu si beru do práce.

V kanclu jsme 2 lidi a malej pes na 64m2. Mám připravenou klec a prckovi říkám, že když se bude chovat slušně, tak budou dvířka otevřený.

Uvnitř fabriky, korporátu, vlastním asi 30m2 trávníku s břízou, tak chodíme venčit tam, je to hned u našeho baráku.

Funguje povel - domů pudem, až se vyčuráš - ale polední pauze se protáhla na 45 minut.

Jedeme v režimu - 45 minut spí, hodinu celkem na venčení a demolování krabic v kanclu.

Klec bere jako svoje místo a sama tam leze na spaní.

O půl druhé budím psa, bereme dceru ve škole a jedou domů.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 14
  • Dát hlas 2
Odesláno

Počkej až ti povyroste … 🤣 já měl z pozačátku doma taky andílka ….

Po 2-3 měsíci ( i touto dobou ) mu hned po probuzení vyhrožuju , že jestli udělá něco co nemá , udělám z něho rohož před krb … Světe div se , má to na salámu 🤣

• Haha 3
Odesláno
V 8. 2. 2026 v 10:48, FantasticFabio napsal:

To jsou mimikry ! 

Přesně tak. Maskování level expert 🙂. Problém je, že to funguje tak dobře, že i já mám kolikrát problém s ním udržet kontakt.

• Haha 1
Odesláno
před 15 hodinami, Koza_c napsal:

Bigl s Jezevcikem, ale dobrej. 😁.

Týjo, bígl s jezevčíkem, to je, co se týká výchovy a výcviku, na první pocit celkem smrtící kombinace😀

• Haha 1
Odesláno
Před hodinou, RDA napsal:

Přesně tak. Maskování level expert 🙂. Problém je, že to funguje tak dobře, že i já mám kolikrát problém s ním udržet kontakt.

Tak to si musíte koupit vysílačky !!✌️

• Haha 1
Odesláno

Je to v dobrým nebezpečná kombinace a párkrát volala sousedka, že si náš psík chodí po vesnici jakoby nic nebo na trávníku kope poklady, ale dá se to. 
Tu Surikatu začal dělat úplně sám a stačí jak člověk usedne ke stolu, tak zkouší hypnotizace.

Odesláno

Po zmatcích zda psa či fenku a zda vůbec, protože "starý" pán je po odchodu bratra rozmazlenec, jsme vybrali a dnes dojeli pro štěně 5 měsíců stáří. Po příjezdu očuchání a návštěvník přijat za kámoše. Sice se jednou už viděli u útulku, ale to si už nikdo nepamatuje. Tak nám držte palce, ať si to užívají v pohodě 😀.

• Like 6
  • Dát hlas 1
Odesláno

Edith na lavici obzalovanych. Provineni: pred odjezdem na sobotni vylet se v nestrezenem okamziku dostala do piknikoveho kose. Pote provedla vyraznou redukci pripraveneho obcerstveni. Dukazy: pristizena pri cinu. Polehcujici okolnosti: ucinne predstirana litost. Navrhovany trest: obhajce (manzelka) navrhuje co nejprisnejsi trest pro mne, nebot jsem kos nechal lezet na zemi a nezabezpecil proti neautorizovanemu pristupu. Zalobce (ja) navrhuje prisny trest pro obhajce, protoze v techto vecech mne ma dozorovat a kontrolovat. Pes je samozrejme nevinny, nebot je to jeste stene a nema z toho rozum. 🙂

• Like 1
  • Díky 1
  • Haha 8
Odesláno
před 5 hodinami, KurtCz napsal:

Edith na lavici obzalovanych. Provineni: pred odjezdem na sobotni vylet se v nestrezenem okamziku dostala do piknikoveho kose. Pote provedla vyraznou redukci pripraveneho obcerstveni. Dukazy: pristizena pri cinu. Polehcujici okolnosti: ucinne predstirana litost. Navrhovany trest: obhajce (manzelka) navrhuje co nejprisnejsi trest pro mne, nebot jsem kos nechal lezet na zemi a nezabezpecil proti neautorizovanemu pristupu. Zalobce (ja) navrhuje prisny trest pro obhajce, protoze v techto vecech mne ma dozorovat a kontrolovat. Pes je samozrejme nevinny, nebot je to jeste stene a nema z toho rozum. 🙂

Dlouho jsem se tak nezasmál. Děkuji.

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...