Tomak Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Po návratu z procházky chladivý zábal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
kuncák7 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Naše miminko roste jak z vody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 2
gunman Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Vzali jsme ji na psí - tuňákovou - zmrzlinu do kavárny. AQMMi-_u9jyGucsz7UZKUm4yckgu38uWQ5L8rgjdx_EgEg3PubBcmgKqDhN4WRDnKvC9OGm55K_SmRkgetYs8CjeCohCV7lXFq2SGXDl7Q.mp4 7 3 2
horal Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Fucking Weather! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 1 3
KurtCz Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Bazének číslo dvě zprovozněn. Zatím drží tvar i vodu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1 1
DavidLC Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Žena koupila těm našim jantarům takovéto ochlazovátko, vodotrysk z toho kruhu doprostřed. Paráda. Pesani nic, jediný kdo si chladil podvozek jsem byl já, když jsem je tam lákal.... to jsem radši nefotil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
KurtCz Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Tenhle jsme měli původně, jenže to naše jelito si do něj lehlo a začalo ten obvodový prstenec kousat a trhat. Takže tam za chvilku bylo podstatně více děr (a větších) než výrobce zamýšlel. Voda cákala a vytékala všemi směry, v důsledku čehož přestal bazének plnit svoji funkci. ... Ale musím říct, že naše Edith tam vlezla hned, jak začala téct voda a užívala si to. I v tom novém si lebedí. Až mi přišlo na mysl, jestli nás neošidili a místo fenky psa nám neprodali ondatru, jistá podobnost by tam koneckonců byla.
DavidLC Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června @KurtCz Jo, myslel jsem si to že je to ono. Akorát naši to obchází.... Do špinavého rybníka v lese ale blondýn vleze, z tohohle má paniku zlatá ondatra
Vit Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června No služební, hlídací pes z Andyho asi nikdy nebude ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 6
Tomak Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Koupačka pod mostem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
DavidLC Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Dlažba to jistí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 3 1
Murphy97 Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června přesně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1
Tomak Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
gun4 Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června Nenavidi vodu a tak jsem ji pod vyhruzkou smrti namocil aspon tlapy...tak nevim jestli je spokojena nebo nastvana Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
gun4 Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
kuncák7 Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června Tak už začíná hlídat. Že já si nepamatoval, že má tak pronikavej štěkot. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Nick06 Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června KlídekSent from my SM-A528B using Tapatalk 1 6
FantasticFabio Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června Ten náš blboun je tak utahanej , že by na sobě nechal dříví štípat …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 8
Tomak Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června (upraveno) Trochu vitamínu D je taky potřeba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. června uživatelem Tomak 5
KurtCz Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června V sobotu zprovoznen, dnes praskl svar. Takze bazenek cislo dve je v haji. Nejaky navrh na bazenek cislo tri? Aby vydrzel alespon do konce leta? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se