Tomak Odesláno sobota v 09:06 Nahlásit Odesláno sobota v 09:06 Po návratu z procházky chladivý zábal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
kuncák7 Odesláno sobota v 15:47 Nahlásit Odesláno sobota v 15:47 Naše miminko roste jak z vody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 1
gunman Odesláno sobota v 17:06 Nahlásit Odesláno sobota v 17:06 Vzali jsme ji na psí - tuňákovou - zmrzlinu do kavárny. AQMMi-_u9jyGucsz7UZKUm4yckgu38uWQ5L8rgjdx_EgEg3PubBcmgKqDhN4WRDnKvC9OGm55K_SmRkgetYs8CjeCohCV7lXFq2SGXDl7Q.mp4 7 3 2
horal Odesláno sobota v 18:34 Nahlásit Odesláno sobota v 18:34 Fucking Weather! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 1 2
KurtCz Odesláno sobota v 19:24 Nahlásit Odesláno sobota v 19:24 Bazének číslo dvě zprovozněn. Zatím drží tvar i vodu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1 1
DavidLC Odesláno sobota v 20:28 Nahlásit Odesláno sobota v 20:28 Žena koupila těm našim jantarům takovéto ochlazovátko, vodotrysk z toho kruhu doprostřed. Paráda. Pesani nic, jediný kdo si chladil podvozek jsem byl já, když jsem je tam lákal.... to jsem radši nefotil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
KurtCz Odesláno sobota v 20:59 Nahlásit Odesláno sobota v 20:59 Tenhle jsme měli původně, jenže to naše jelito si do něj lehlo a začalo ten obvodový prstenec kousat a trhat. Takže tam za chvilku bylo podstatně více děr (a větších) než výrobce zamýšlel. Voda cákala a vytékala všemi směry, v důsledku čehož přestal bazének plnit svoji funkci. ... Ale musím říct, že naše Edith tam vlezla hned, jak začala téct voda a užívala si to. I v tom novém si lebedí. Až mi přišlo na mysl, jestli nás neošidili a místo fenky psa nám neprodali ondatru, jistá podobnost by tam koneckonců byla.
DavidLC Odesláno sobota v 22:35 Nahlásit Odesláno sobota v 22:35 @KurtCz Jo, myslel jsem si to že je to ono. Akorát naši to obchází.... Do špinavého rybníka v lese ale blondýn vleze, z tohohle má paniku zlatá ondatra
Vit Odesláno neděle v 08:01 Nahlásit Odesláno neděle v 08:01 No služební, hlídací pes z Andyho asi nikdy nebude ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 6
Tomak Odesláno neděle v 11:26 Nahlásit Odesláno neděle v 11:26 Koupačka pod mostem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
DavidLC Odesláno neděle v 13:26 Nahlásit Odesláno neděle v 13:26 Dlažba to jistí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 3
Murphy97 Odesláno neděle v 14:11 Nahlásit Odesláno neděle v 14:11 přesně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13
Tomak Odesláno včera v 07:53 Nahlásit Odesláno včera v 07:53 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
gun4 Odesláno včera v 14:04 Nahlásit Odesláno včera v 14:04 Nenavidi vodu a tak jsem ji pod vyhruzkou smrti namocil aspon tlapy...tak nevim jestli je spokojena nebo nastvana Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
gun4 Odesláno včera v 14:05 Nahlásit Odesláno včera v 14:05 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
kuncák7 Odesláno včera v 17:47 Nahlásit Odesláno včera v 17:47 Tak už začíná hlídat. Že já si nepamatoval, že má tak pronikavej štěkot. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Nick06 Odesláno včera v 19:19 Nahlásit Odesláno včera v 19:19 KlídekSent from my SM-A528B using Tapatalk 1 6
FantasticFabio Odesláno včera v 19:55 Nahlásit Odesláno včera v 19:55 Ten náš blboun je tak utahanej , že by na sobě nechal dříví štípat …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 7
Tomak Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami (upraveno) Trochu vitamínu D je taky potřeba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno před 12 hodinami uživatelem Tomak 4
KurtCz Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami V sobotu zprovoznen, dnes praskl svar. Takze bazenek cislo dve je v haji. Nejaky navrh na bazenek cislo tri? Aby vydrzel alespon do konce leta? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se