JR_2010 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Princezna se chystá k móři Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 10 1
Murphy97 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna před 6 minutami, mlsoun1 napsal: Být ten chodník celý červený,tak mají krásný červený koberec cesta ve vystavbe
mlsoun1 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna před 1 minutou, Murphy97 napsal: cesta ve vystavbe Takže nakonec budeTak určitě si to zaslouží
Murphy97 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Právě teď, mlsoun1 napsal: Takže nakonec budeTak určitě si to zaslouží no, pred tim tam byla polnacka mezi vesnicema jsme kilometr vod cedule prágl, tak se nedalo nic jineho cekat tyhle holky (i my) bychom radsi tu puvodni vesnickou cestu...
Murphy97 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna před 10 minutami, JR_2010 napsal: Princezna se chystá k móři to je boží
mlsoun1 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Právě teď, Murphy97 napsal: no, pred tim tam byla polnacka mezi vesnicema jsme kilometr vod cedule prágl, tak se nedalo nic jineho cekat tyhle holky (i my) bychom radsi tu puvodni vesnickou cestu... To plně chápu,obyčejná cestička je lepší na pacenky 1
JR_2010 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna před 24 minutami, Murphy97 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To úplně vybízí k tomu natáhnout jim tam po dráze lanko s liščím ohonem...ale pak bych je raději takhle nedržel 2
Fester Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Pauza mezi sutinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Murphy97 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna před 45 minutami, JR_2010 napsal: To úplně vybízí k tomu natáhnout jim tam po dráze lanko s liščím ohonem...ale pak bych je raději takhle nedržel no, jeste rok, dva a asi zacnou bejt rychlejsi, nez ja
JR_2010 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Je pravda, že běhat jsem Tě neviděl, ale myslím, že už pár měsíců po narození byli rychlejší než Ty
Murphy97 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna před 44 minutami, JR_2010 napsal: Je pravda, že běhat jsem Tě neviděl, ale myslím, že už pár měsíců po narození byli rychlejší než Ty takys to nemusel tady vsem rikat
Tomak Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Pohodička na zahradě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 2
vzduch Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Ranní prochajda. Cca měsíc po operaci zhoubného nádoru a zatím dobré. Snad tu bude s námi ještě dlouho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2
tomina666 Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna V 8. 4. 2026 v 19:27, tomina666 napsal: S velkým smutkem v srdci mě včera opustila moje milovaná Rox… Už teď mi neskutečně chybí. Byla drzá, občas flegmatická, paličatá, ale především úžasná a moje. Pamatuji si, jak mě před patnácti lety mnozí odrazovali, když jsem si chtěl pořídit „bull“ plemeno. Slýchal jsem, že člověk na vozíku to nemůže zvládnout, že nebudu mít dost síly nebo že takový pes bude nebezpečný pro okolí. Já se ale nenechal zlomit. Šel jsem si tvrdě a urputně za svým snem o čtyřnohém parťákovi. Bylo to to nejlepší rozhodnutí mého života! Společně jsme zvládli všechno. Puberta nebyla jednoduchá – Rox uměla být tvrdohlavá i ignorantská, ale vždy jsme tu byli jeden pro druhého. Čím byla starší, tím pevnější naše pouto bylo. Teď už Rox běhá po nekonečných kopcích s pitbulkou Corynkou a s láskou ji pokusuje. Děkuji ti za náš společný život! Užívejte svých čtyřnohých kamarádů dokud to jde. Život je sakra krátký… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Myslel jsem si, že po ztrátě a odchodu Rox bude moje srdce bolavé a ke stafíkům se už nejspíš nevrátím. Jenže to nejde.. Jednou stafík, vždycky stafík a já věděl, že to bez dalšího bull parťáka nezvládnu a ten smutek a prázdnota bude horší a horší. Rox mi nikdo nikdy nevrátí. Byla první, jedinečná, mnohému mě naučila a byla symbolem mé životní cesty. I teď mi chybí.. Cesta to nebyla jednoduchá, ale ve finále jsem poslechl hlas srdce a nechal věci více plynout. Milá Coffee!!! Kéž ti budu moct dát a předat všechno to, co jsem se s Rox naučil. Včetně lumpáren. Ale také oddanosti, důvěry a porozumění. Buď šťastná, zdravá a já slibuji, že tě nezklamu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 6
FantasticFabio Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Ten náš kluk ušatá Fabio , dostal s největší pravděpodobností mrtvici , nebo nějaký nervový záchvat, zjistili jsme to ráno v 6 , nedokázal se zvednout, hlava na stranu, jazyk na stranu , mykání očima do stran….. bohužel pohotovost v KT až od 9 v okolí ( Plzeň ) taky taky…..chtěli jsme jet i do Prahy …. To jsme pak zavrhli , převoz příliš stresující …..jeli jsme v asi v 7 k nám , postavit se před a doufat , jestli tam není nějaká služba …. Nebyla , přijeli až na půl 9 , jak jsem je zaregistroval , tak sem hned volal. Pes má to a to a taky se už počůral….Doktorka řekla, že má sice objednaný pacienty , ale že to zkusí, nás vzít přednostně …. Povedlo se , dostal injekce, kapačku , odběr krve na různý testy ….. ted celej den spí v koupelně, si tam chladí bříško ….. tak snad jsme to podchytili v čas…..je mu 9 …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 9
Vit Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 6 minutami, FantasticFabio napsal: Ten náš kluk ušatá Fabio , dostal s největší pravděpodobností mrtvici , nebo nějaký nervový záchvat, zjistili jsme to ráno v 6 , nedokázal se zvednout, hlava na stranu, jazyk na stranu , mykání očima do stran….. bohužel pohotovost v KT až od 9 v okolí ( Plzeň ) taky taky…..chtěli jsme jet i do Prahy …. To jsme pak zavrhli , převoz příliš stresující …..jeli jsme v asi v 7 k nám , postavit se před a doufat , jestli tam není nějaká služba …. Nebyla , přijeli až na půl 9 , jak jsem je zaregistroval , tak sem hned volal. Pes má to a to a taky se už počůral….Doktorka řekla, že má sice objednaný pacienty , ale že to zkusí, nás vzít přednostně …. Povedlo se , dostal injekce, kapačku , odběr krve na různý testy ….. ted celej den spí v koupelně, si tam chladí bříško ….. tak snad jsme to podchytili v čas…..je mu 9 …. Držíme tlapky. 1 2
horal Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 1 minutou, Vit napsal: Držíme tlapky. Taky tak! 1
Tomak Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Jen tak si plavat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
DavidLC Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Proč plavat, když můžu sedět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Fester Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna před 13 hodinami, FantasticFabio napsal: Ten náš kluk ušatá Fabio , dostal s největší pravděpodobností mrtvici , nebo nějaký nervový záchvat, zjistili jsme to ráno v 6 , nedokázal se zvednout, hlava na stranu, jazyk na stranu , mykání očima do stran….. bohužel pohotovost v KT až od 9 v okolí ( Plzeň ) taky taky…..chtěli jsme jet i do Prahy …. To jsme pak zavrhli , převoz příliš stresující …..jeli jsme v asi v 7 k nám , postavit se před a doufat , jestli tam není nějaká služba …. Nebyla , přijeli až na půl 9 , jak jsem je zaregistroval , tak sem hned volal. Pes má to a to a taky se už počůral….Doktorka řekla, že má sice objednaný pacienty , ale že to zkusí, nás vzít přednostně …. Povedlo se , dostal injekce, kapačku , odběr krve na různý testy ….. ted celej den spí v koupelně, si tam chladí bříško ….. tak snad jsme to podchytili v čas…..je mu 9 …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Držíme tlapky, ať je klučina brzo v pohodě 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se